Фото - RabbitUA
28031

RabbitUA

Кролівництво

Украина, Херсонская область
Отрасль: Пищевая промышленность, Сельское хозяйство, Торговля
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 24.04.2018
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет займ
 

Идея

Вирощування та продаж тушок кролів,продаж живих кролів

Текущее состояние

Зараз проект знаходиться в активній стадії,в даний час ми маємо 8 кролів,вольєри для них та продукти харчування

Рынок

За попит продукції ви взагалі не переживайте. У Вас завжди будуть споживачі кролячого м’яса. В Інтернеті повно оголошень підприємств, які закуповують кроликів, як тушку, так і в живому вигляді. Ресторани завжди зацікавлені в поставках кролячого м’яса. Ви подивіться різницю , в меню ціни на страви з кролика і страви з іншого м’яса. При тому, що закупівельні ціни за 1 кілограм м’яса кролика мало відрізняються в порівнянні з іншим м’ясом сільськогосподарських тварин.

Проблема или Возможность

В будь-якому бізнесі є ризики і важливо знайти шляхи, які допоможуть уникнути багатьох невдач, а при правильному підході можна фактично знизити ризики до нуля. Такий факт важливий з точки зору конкуренції. Зараз промислове розведення кроликів практично не має конкурентів і якщо вам вийде обійти ризики, ви отримуєте бізнес з невисоким рівнем витрат, з малим рівнем конкуренції і великим попитом, значить на вас чекають великі доходи. Просто станьте кращим саме в цьому напрямку, і ви отримуєте більше ніж очікуєш.

Решение (Продукт или Услуга)

Промислове виробництво кролячого м’яса має обгрунтований інтерес у виробників. З усіх сільськогосподарських тварин кролики мають найкращий показник приросту м’яса, у порівнянні до витрати кормів. На 1 кг свинини чистого виходу потрібно 7 кг кормів, а у кролика на 1 кг м’яса чистого виходу 3,5 кг кормів. Кролятина дорожча і корисніша свинини. Кроляче м’ясо завжди затребуване. Введіть запит «закуповуємо м’ясо кролика» і ви побачите купу пропозицій на збут вашої продукції. При тому живими вагою або тушкою, без різниці, пропозицій досить багато. А реалізація продукції в будь-якому бізнесі дуже важлива.

Конкуренты

Конкуренція на ринку промислового виробництва кролячого м’яса дуже низька в Україні

Преимущества или дифференциаторы

Бізнес з розведення кроликів ефективний у плані плодоносності. Не забувайте кролики – скороплідні, самка кролика носить всього 1 місяць вагітності, чого не робить жодна сільськогосподарська тварина. І якщо ви втратили поголів’я помилково, то за короткий термін ви можете відродити до 300 голів менше ніж за рік. Погодьтеся така реабілітація притаманна не кожному бізнесу.

Финансы

Зараз за 1 кілограм тушки кролика ціна в середньому 120 гривень і така ціна буде практично однакова,а інколи значно більша тобто дохід буду стабільним,ризиків збуту товару не буду тому-що попит на товар є завжди

Целевое назначение инвестиций

Інвестиції потрібні для розширення цього бізнесу,купівлі більшой кількості кролів,будівництва вольєрів та техніки за допомогою якої буде проводитися пакування тушок та продаж їх на ринки збуту

Предложение инвестору

Інвестору я пропоную 50% від усього доходу підприємства,якщо все піде добре то на цьому бізнесі можна буду заробляти досить таки хороші гроші

Риски

Вірусне захворювання, від якого у кролика з’являються пухлини і в підсумку кролик гине. Штучний вірус, який був розроблений у Франції для боротьби з кроликами в Австралії в 1950 -ті роки. Кролики в Австралію завезли англійці, які любили по полювати. Клімат Австралії виявився наскільки сприятливим для кроликів, що вони активно розплодилися і порушили баланс екосистеми. Міксоматоз переносять комарі і заражені кролики. (Комарі до речі не переносять запаху дизеля, але й для кроликів цей запах не сприятливий). Вірус міксоматоз у нас поширився, коли його тестували у Франції. Він наскільки ефективний, що цього не очікували навіть самі розробники, в результаті тестування Франція і сусідня Німеччина на кілька років залишилася без кроликів. Пізніше вірус поширився по всій Європі і далі.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility4628
star4
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация