Фото - RONNIE
25643

RONNIE

Щвейний Цех

Украина, Львовская область
Отрасль: Легкая промышленность
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 25.01.2018
Min сумма займа
$  500
Предлагаемая доходность
1% в год
На страницу владельца
1
Всего необходимо
$ 3.000
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет инвестиции
 

Идея

Організація власної ткацької майстерні в місті Львів,
Пошиття дизайнерського одягу, індивідуальних і неповторних речей, обов'язково якісних та з натуральних тканин!

Текущее состояние

Наразі ми відшиваємо невеликі партії одягу в приватних кравчинь. Реалізуємо в шоурумах Львова та Одеси, які представляють українські бренди. Створені власні соц.мережі, такі як Instagram та FB.
Бренд існує з 8 червня 2017 року.

Рынок

Наші споживачі - успішна молодь України. Це дівчата та жінки, хлопці та чоловіки, які прагнуть жити і творити тут, розвиваються, подорожують, створюють бізнес. Ці люди вже не хочуть одягати китайські речі, слідкують за українськими дизайнерами та обирають останніх. Знають, де проходять найгучніші фестивалі українських виробників, в яких магазинах вони представлені в їхніх містах.
Наразі ми співпрацюємо з двома такими магазинами, та впевнені, що якби наші обсяги були більшими, могли б потрапити ще в десяток таких магазинів у Львові, Києві, Одесі, Дніпрі. Кількість таких магазинів зростає щомісячно, адже молодь України готова до цього, і завжди обирає українського виробника.
У світі ситуація, звичайно, інша. Кожна розвинена країна підтримує власного виробника і навіть локальні бренди, має великі фабрики з виробництва одягу, та відповідно, розвинену легку промисловість. Українські фабрики, працюють в більшості на іноземні замовлення.
Тому, ми хочемо змінити цю ситуацію, та дати людям вибір, альтернативу.

Проблема или Возможность

Проблема: в приватних кравчинь ми не можемо виготовляти необхідні нам об'єми одягу, окрім того, ціна на пошиття у них є високою, відповідно собівартість нашої продукції також. Відповідно, нас не влаштовують обсяги і вартість речей для кінцевого споживача, адже ми прагнемо створювати якісний український одяг за доступною ціною.

Можливість: організувавши власну майстерню, ми
1. створюємо робочі місця,
2. виготовляємо необхідний обсяг товарів,
3. реалізуємо одяг за прийнятними цінами для українського споживача.

Конкуренты

Наші конкуренти - молоді українські бренди, не тільки у Львові, а по всій Україні. Деякі з них також мають власне виробництво, деякі займаються цією справою handmade, вдома. Ми намагаємось знизити ціни, щоб стати доступнішими для споживача, також позиціонуємо себе як casual - brand. Ми виготовляємо базові, мінімалістичні речі, які відповідають потребам споживачів.

Преимущества или дифференциаторы

Наша перевага - простота та якість . Ми ніколи не говоримо, що ми "дизайнери", адже те, що ми хочемо створювати базові чоловічі та жіночі речі за хорошою для споживача ціною, ще не робить нас "дизайнерами". Нас можна копіювати, і навіть потрібно, адже це потужно зміцнить українського виробника.

Финансы

На даному етапі, одна жіноча сорочка від нашого бренду коштує 1300 гривень, зважаючи на вартість пошиття та 100% натуральну тканину. Ми ж хочемо знизити витрати на пошиття, та закупити тканину гуртом, що дасть нам можливість знизити ціну до 800 гривень. Таким чином, якість стане доступнішою, а щасливих споживачів в рази більше.

Срок кредитования

12 месяцев

Процентная ставка, %

1

Бизнес-модель

Як видно з попередніх пунктів, ми відштовхуємось в першу чергу від наших споживачів. Ми впевнені, що молодь країни вже готова до переходу на українського виробника, підтримає такого роду ідею.
Наша пропозиція - якісно пошиті речі, за прийнятною ціною. Тканина - натуральна : переважно бавовна та льон.
Ми постачаємо свої вироби в магазини, що представляють українські бренди та дизайнерів ( шоуруми ) під реалізацію. Наш маркетинг направлений на соціальні мережі, так як наш основний споживач - молодь. Ключові ресурси нашого виробництва - це в першу чергу талановиті кравчині. Також важливу роль відіграє якість тканини, професійне обладнання, реклама.
Види діяльності - пошиття дизайнерського одягу.
Наші партнери - дизайнери, фотографи, моделі, фотостудії,

Решение (Продукт или Услуга)

Залучити кошти та організувати власне виробництво, яке буде виготовляти необхідну кількість виробів, задовільняти потреби споживача (ціна - якість), створювати робочі місця, та своїм прикладом стимулювати молодь до дій, бізнесу в Україні.

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility2821
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Профинансировано ранее, $
Срок кредитования
Процентная ставка, %
Тип залога
Залог и активы
Бизнес-модель
Решение (Продукт или Услуга)
Команда или Руководство
Лид-кредитор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация