Стартував відбір на Українську секцію в рамках СES-2018

Другий рік поспіль на International Consumer Electronics Show (CES), найбільшій міжнародній виставці споживчої електроніки, яка щорічно проходить в Лас-Вегасі, буде діяти Українська секція (UaTech Expo). Організаторами знову виступлять Українська асоціація венчурного капіталу та прямих інвестицій (UVCA) за підтримки фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).

Цього року Українська секція на CES-2018 буде більшою і складатиметься, як мінімум, з 10 стартапів. Її склад визначать найкращі інвестори України в рамках конкурсу UVCA Challenge: CES Edition 2018. Переможці отримають можливість безкоштовно взяти участь у CES-2018 і представити свій продукт потенційним інвесторам і партнерам зі всього світу. Окрім місця на виставці, як приз стартапи безкоштовно отримають брендування стенду за власним індивідуальним дизайном, менторську й іншу допомогу.

«Минулого року CES-2017 відвідали 170 000 осіб, а наші українські стартапи вперше отримали можливість презентувати свої розробки такій широкій аудиторії. І ми бачимо результати: більшість проектів після виставки вже отримали інвестиції, партнерів і клієнтів. Крім того, кілька учасників нашої секції (SolarGaps, Luciding) провели успішні кампанії на Kickstarter або вже почали попередній продаж (Ecoisme), чим підтвердили попит на продукт на глобальному ринку. розповіла Ольга Афанасьєва, виконавчий директор UVCA. - На виставці стартапи привернули значну увагу розробників, журналістів і дистриб'юторів. Зацікавилися українськими технологіями й наші лондонські колеги, які запросили найкращі українські компанії до участі в Wearable Technology Show. Цього року, переконавшись в успіху, ми плануємо представити ще більше українських розробок у США».

«Ми раді продовжити нашу підтримку Української секції на CES 2018. Талановиті українські стартапи можуть пришвидшити інновації та подати нові ідеї для створення продуктів, що відповідатимуть на важливі соціальні виклики. Сектор технологічний стартапів має потенціал істотно вплинути на економічне зростання і створення нових робочих місць в Україні. Ось чому так важливо, щоб українські стартапи мали вільний доступ до капіталу, знань, інновацій та глобального ринку», - прокоментувала Ярослава Джонсон Президент та Головний виконавчий директор Western NIS Enterprise Fund.

Організатори UaTech Expo, UVCA і WNISEF оголошують про конкурс заздалегідь, щоб дати командам можливість максимально сконцентруватися на своєму продукті, його презентації та на спілкуванні з потенційними інвесторами та партнерами.

Для участі в конкурсі проекти мають відповідати наступним критеріям:

  • наявність розробок у сфері гаджетів і/або IoT;
  • бажання й можливість поїхати на конференцію CES-2018 в США 09-12 січня 2018 року (зокрема, наявність закордонного паспорта у представника, наявність візи США бажане);
  • знання англійської мови засновником стартапа і/або представником;
  • фінансова можливість оплатити собі переліт, проживання та перебування в США на період конференції;
  • плановане зростання до, як мінімум, 5 осіб (виключаючи засновників та існуючий персонал) протягом 3-х років;
  • намір збільшувати експортний дохід (дохід від продажів за кордон).

Переможці минулого UVCA Challenge: CES-2017 не можуть брати участь у конкурсі цього року.

Для участі необхідно відправити заявку на uvca.challenge@uvca.eu та заповнити форму.  Заявки приймаються до 31 серпня 2017 року включно. У вересні відбудеться фінал, де відібрані стартапи презентують свої проекти журі, яке визначить переможців.

Вимоги до проектів та додаткова інформація за посиланням: uvca.eu/ua/project/uvca-challenge-ces-edition 

Дата публикации: 29.06.2017
Комментарии:

Необходимо авторизоваться

5,00
1
2
3
4
5
3 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
visibility1651
share
close
thumb_up0
Нравится новость