Наша ідея це - зробити цифрову платформу для харчової безпеки, яка буде адаптована під українське законодавство ,та дозволить усім підприємствам які приймають участь у обороті харчової продукції: ресторани, магазини, склади.
Також адаптація під європейське законодавство, переклад на інші мови, будь-які доопрацювання функціоналу.
Текущее состояние
В нас є напрацювання, є бета-версія.
Рынок
Наші клієнти та ринок, це усі підприємства які беруть участь у обороті харчової продукції: ресторани, магазини, склади і тд.
Клієнтів гіпотетично дуже багато не тільки в Україні, а й у іншіх странах ЄС, ринок буде тільки зростати, тому що Харчова продукція та безпека, це одне із найважливіших напрямків у світі.
Проблема или Возможность
Розробка та впровадження HACCP
Що буде з тими підприємствами, що не встигнуть впровадити вимоги программ-передумов HACCP?
Контроль за виконанням вимог законодавства покладено на Державну Службу України з Питань Безпечності Харчових Продуктів та Захисту Споживачів (Держпродспоживслужбу). У разі виявлення порушень у ході проведення планових чи позапланових перевірок, державні інспектори мають право:
Видати «Припис на усунення порушень» зі списком порушень та вимогами по термінам їх усунення;
Накласти штраф (від 25 до 100 тис. грн);
Тимчасово або повністю зупинити роботу підприємства;
Збільшити частоту інспектувань та аудитів, змінивши категорію ризику діяльності підприємства.
Решение (Продукт или Услуга)
Розробка та впровадження HACCP
Програми-передумови є основою системи харчової безпеки, яка базується на аналізі ризиків і контролю критичних точок (HACCP).
Закон України20 вересня 2016 року набув чинності розділ VII Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», де зазначено, що у всіх операторів ринку харчових продуктів мають бути обов’язково впровадженні програми-передумови системи НАССР протягом наступних 3-х років. При цьому мораторій на перевірки бізнесу закінчився 31.12.2018 року, а кінцевий термін впровадження вимог законодавства – 20 вересня 2019 року.
Конкуренты
FoodDocs - Конкуренти на ринку
Преимущества или дифференциаторы
Наші переваги це:
Повністю українська розробка, адаптована під українське законодавство, адаптація під європейське законодавство, переклад на інші мови, будь-які доопрацювання функціоналу
Финансы
Середня ціна однієї програми буде від 6000 грн для авто чи складу, до 100.000 грн для великого ресторану з різноманітним меню.
Бизнес-модель
Ми бачимо себе одразу у трьох бізнес моделях,а саме:
B2B - працювати з компаніями
B2C - працювати з людьми
B2G - працювати з державними установами
Целевое назначение инвестиций
Пошук інвестора для розвитку проекту, адаптація під европейське законодовство, переклад на інші мови, будь-які доопрацювання функціоналу, що у свою чергу допоможе українській платформі вийти на інший рівень.