Фото - FoxSoft
61944

FoxSoft

Цифрова платформа для харчової безпеки

Украина, Одесская область
Отрасль: Интернет и ИТ, Пищевая промышленность, Услуги, сервис
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 02.05.2024
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Наша ідея це - зробити цифрову платформу для харчової безпеки, яка буде адаптована під українське законодавство ,та дозволить усім підприємствам які приймають участь у обороті харчової продукції: ресторани, магазини, склади.
Також адаптація під європейське законодавство, переклад на інші мови, будь-які доопрацювання функціоналу.

Текущее состояние

В нас є напрацювання, є бета-версія.

Рынок

Наші клієнти та ринок, це усі підприємства які беруть участь у обороті харчової продукції: ресторани, магазини, склади і тд.
Клієнтів гіпотетично дуже багато не тільки в Україні, а й у іншіх странах ЄС, ринок буде тільки зростати, тому що Харчова продукція та безпека, це одне із найважливіших напрямків у світі.

Проблема или Возможность

Розробка та впровадження HACCP

Що буде з тими підприємствами, що не встигнуть впровадити вимоги программ-передумов HACCP?
Контроль за виконанням вимог законодавства покладено на Державну Службу України з Питань Безпечності Харчових Продуктів та Захисту Споживачів (Держпродспоживслужбу). У разі виявлення порушень у ході проведення планових чи позапланових перевірок, державні інспектори мають право:

Видати «Припис на усунення порушень» зі списком порушень та вимогами по термінам їх усунення;
Накласти штраф (від 25 до 100 тис. грн);
Тимчасово або повністю зупинити роботу підприємства;
Збільшити частоту інспектувань та аудитів, змінивши категорію ризику діяльності підприємства.

Решение (Продукт или Услуга)

Розробка та впровадження HACCP
Програми-передумови є основою системи харчової безпеки, яка базується на аналізі ризиків і контролю критичних точок (HACCP).

Закон України20 вересня 2016 року набув чинності розділ VII Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», де зазначено, що у всіх операторів ринку харчових продуктів мають бути обов’язково впровадженні програми-передумови системи НАССР протягом наступних 3-х років. При цьому мораторій на перевірки бізнесу закінчився 31.12.2018 року, а кінцевий термін впровадження вимог законодавства – 20 вересня 2019 року.

Конкуренты

FoodDocs - Конкуренти на ринку

Преимущества или дифференциаторы

Наші переваги це:
Повністю українська розробка, адаптована під українське законодавство, адаптація під європейське законодавство, переклад на інші мови, будь-які доопрацювання функціоналу

Финансы

Середня ціна однієї програми буде від 6000 грн для авто чи складу, до 100.000 грн для великого ресторану з різноманітним меню.

Бизнес-модель

Ми бачимо себе одразу у трьох бізнес моделях,а саме:
B2B - працювати з компаніями
B2C - працювати з людьми
B2G - працювати з державними установами

Целевое назначение инвестиций

Пошук інвестора для розвитку проекту, адаптація під европейське законодовство, переклад на інші мови, будь-які доопрацювання функціоналу, що у свою чергу допоможе українській платформі вийти на інший рівень.

Предложение инвестору

У процесі переговорів

Команда или Руководство

Риски

Немає ризиків

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

ні

Победы в Конкурсах и другие награды

ні
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility30
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация