Фото - Універсальна майнінг-ферма пов'язана з штучним інтелектом
58026

Універсальна майнінг-ферма пов'язана з штучним інтелектом

Одна з найбільших в Україні офіційних майнінг-ферм

Украина, Запорожская область
Отрасль: Интернет и ИТ, Криптовалюты, Искусственный интеллект
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 18.07.2022
На страницу владельца
2
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Ферма для видобутку криптовалют з величезним потенціалом основана на штучному інтелекті

Текущее состояние

Проект знаходиться на стадії прораховоного концепту та попередньої тестової реалізації. У минулому був побудований аналог, який пройшов перевірку та іспит. Нині концепт виходить на більш великий рівень, тому потрібні інвестиції.

Рынок

Ринок проекту - це біржі та інші майнери. Криптовалютним біржам потрібно для більшого прибутку щоб більше було зроблено угод по купівлі/продажу, майнерам цікаво добувати криптовалюти якмога дешевше. У перспективі це все равлізуємо за 4-12 місяців з початку роботи.

Проблема или Возможность

Цей проект дає можливість висунути майнінг в всьому світі на новий рівень та у майбутьному додати до криптовалют та їх бірж штучний інтелект у виді високорозвиненої системи аналізу. У поточному результаті це дасть великий прибуток з низькими податками, тому усі, хто володіють схожими системами будуть зацікавлені у купівлі чи аренді такого програмного забеспечення.

Решение (Продукт или Услуга)

У фактичному результаті будуть видобудовуватись криптовалюти у великій кількості та з цього буде розвиватись у подальшому. Наразі є декілька варіантів для підсилення роботи чи для більшої економії. Згодом на основі цього можна створити нову криптовалюту/алгоритм чи спецыальні програми для кращої роботи, що зацікавить біржі/майнерів та багато інших людей.

Конкуренты

Наразі альтернативи це прості майнінг-ферми які просто приносять прибуток, тому альтернативу саме такій системі у цій країні знайти або неможливо або дуже важко. Також є інші прототипи такої роботи, але вони розраховані на більш вузький ринок.

Преимущества или дифференциаторы

Переваги цього проекту це його маштабність та його можливості. Варіантів для розвитку є дуже багато та кожен з них може бути прорахований для майбутьного розвитку.

Финансы

Загальні цифри є пропорційно вираховані для ціні 1 BTC у $20,000. З цим фактом можно зробити висновок що при незмінній ціні буде за 36 місяців буде заробленно всю суму інвестиції у повному обсязі.

Целевое назначение инвестиций

Створення великої ферми з видобутку криптовалют. У подальшому розвитку на її основі буде розроблятись штучний інтеллект для подальшої роботи та покращення сфери майнінгу і блокчейну.

Предложение инвестору

Наразі ми могли б обговорити умови та подальшу співпрацю. По перше було б варто провести дискусію про перспективу та ризики, які несе цей концепт.

Команда или Руководство

Риски

Ризики, які є - це крах криптовалют та надвелика ціна за електроенергію. Вони обидва зараз неможливі, оскільки з криптовалютами працюють страни як Германія, Іспанія, Канада, Сінгапур, Італія та інші. Якщо буде крах криптовалют - економіка цих стран дуже сильно буде пошкоджена і тоді може відбутись дуже жорстока криза для всього світу. Електроенергія не є проблемою, оскільки в світі є багато країн де ціна промилової електроенегрії коштує надтодешевше ніж в Україні або інших странах Европи.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility249
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up1
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация