Фото - Tourman
22734

Tourman

Tourman

Украина, Львовская область
Отрасль: Интернет и ИТ, Туризм, спорт
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 26.10.2017
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Туристичний портал для мандрівників з України та Польщі. На порталі будуть розміщені переважно визначні місця та об'єкти готельно-ресторанного напрямку.

Текущее состояние

На даний момент є опрацьовано близько двохсот визначних місць по Україні (фото та описи) та п'ятдесят об'єктів по Львову (фото та описи). Тексти є на українській мові. Також є готовий дизайн та технічне завдання для сайту.

Рынок

Клієнтами є переважно представники готельно-ресторанного бізнесу з України та Польщі. Що стосується України, то Карпати (Львівська, Закарпатська, Івано-Франківська, Чернівецька області), в тому числі обласні центри, налічує порядку 5000 об'єктів. Вартість розміщення на рік буде становити 1000,00 грн. В Києві та області це ще порядку 2000 об'єктів. Польське Закопане має порядку також 2000 об'єктів. Ринок розвивається, тому що туристи завжди хочуть відпочити.

Проблема или Возможность

Клієнтами даного ресурсу з одного боку будуть користувачі, котрі хочуть комфортно відпочити в Україні чи Польщі, їм необхідний зручний ресурс, щоб обрати для себе комфортні умови, тобто в два-три кліки на сайті знайти той готель чи ресторан, котрі їм підходять. З другого боку, це власники бізнесу, котрі хочуть збільшити потік клієнтів та привабливість свого готелю (ресторану) для клієнта. Так як продукт буде просуватись на дві країни, це вже дасть додакових клієнтів..

Решение (Продукт или Услуга)

Рішенням є розробка порталу, на котрому будуть розміщені об'єкти готельно-ресторанного напрямку

Конкуренты

Основним конкурентом по даному напрямку є http://www.karpaty.info/ua/, проте на даному порталі буде більш зручна система навігації, сучасний дизайн. Основне, що на сайті будуть об'єкти з Польщі і сам портал буде просуватись на Польщу, адже для польського туриста Україна чи не найпривабливіший регіон (особливо Львів та область).

Преимущества или дифференциаторы

1) На даному туристичному порталі будуть розміщені об’єкти не тільки України, а й Польщі, що дозволить користувачу обирати з більш ширшого обсягу інформації. Просування даного продукту буде відбуватись також на дві країни - Україну та Польщу, що збільшить користувацьку масу та попит на сам продукт серед власників готельно-ресторанного бізнесу;
2) Сучасний дизайн та зручна система навігації по сайту (буквально в 2-3 кліки користувач зможе знайти необхідну інформацію, що не займе багато часу);
3) З часом на сайті буде розміщено інтерактивну карту, на котрій проклавши маршрут від місця свого перебування до місця призначення користувач зможе обрати визначні місця, ресторан, щоб випити кави в дорозі тощо;
4) Розробка мобільного додатку на платформах iOS та Android, на котрому буде можливість бронювання в режимі онлайн та програма лояльності для постійних клієнтів;
5) Розміщення партнерів на головній сторінці (інтернет-магазин туристичного спорядження, оптика тощо), що дасть можлисть користувачу додаткового придбати в подорожі необхідні речі (ресурс відповідно залучить додаткові кошти від продажу).

Финансы

Вартість розміщення на порталі буде становити 1000,00 грн. для України та порядку 2000-2500,00 грн. для Польщі. У межах 5 років планується повністю залучити до порталу Карпати, Київ, Закопане, Гданськ та Краків. Також в планах є робота по Шацьких озерах, Чорноморському узбережжі та Азовському. Можливо, вихід на ринок за межі України та Польщі, наприклад Австрія, Угорщина, Словаччина, Чорногорія.

Бизнес-модель

Основними користувачами будуть мандрівники, котрі хочуть відпочити в тому чи іншому регіоні України та Польщі. Також клієнтами будуть безпосередньо об'єкти готельно-ресторанного напрямку, котрі будуть пропонувати користувачам ті чи інші пропозиції по проживанню чи харчуванню. Усе це буде досягнуто завдяки розробці нового сучасного сайту зі зручною навігацією та з часом мобільного додатку.
Основним доходом по даному напрямку будуть надходження від розміщення вищезазначених об'єктів на порталі. Також окремий дохід буде від співпраці з партнерами, банерній рекламі тощо.

Целевое назначение инвестиций

Основні статті витрат:
1. Розробка сайту.
2. Просування по СЕО та в соц.мережах.
3. Оренда офісу.
4. Заробітна плата.

Предложение инвестору

Безумовно готовий це обговорити з інвестором. Зараз не готовий озвучити.

Команда или Руководство

Риски

Безумовно, ризиком може бути поведінка конкурентів, котрі зможуть запропонувати на ринку ще більш цікаву пропозицію. Це єдине, але на той час продукт набере популярності, і змістити його з позицій буде вже важко, адже вже буде свій постійний клієнт.

Фотографии

Фото 1 - Tourman
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1166
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация