Фото -
38504

"GULD" (робоча назва)

Економічна адаптація людей із вадами здоров'я

Украина, город Киев
Отрасль: Медицина, Образование, обучение, Пищевая промышленность, Полиграфия, Развлечение
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 19.05.2019
Цена продажи
$  50.000
На страницу владельца
0
Размер доли к продаже
50%
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Створення модульних робочих місць для людей із вадами для продукування оригінальних товарів широкого вжитку

Текущее состояние

Розробка підготовлена до патентування винаходів. Можливе прискорене моделювання на рівні робочого прототипу

Организационная форма

Компанія не зареєстрована

Проблема или Возможность

Країни світу приділяють багато уваги людям з особливими вадами. Практично кожна країна виділяє бюджетні кошти для пенсійних виплат. Найбільш розвинені країни мають значні ресурси для залучення людей із вадами у суспільне життя, спорт, мистецтво, тощо.
Та, нажаль існує умовний бар'єр для роботи людей із вадами у економічному просторі.
Представлена розробка дає можливість не тільки направити кошти державних бюджетів, Червогого Хреста та Червоного Полумісяця та благодійних фондів і організацій. Даний Проект направлений на створення лінійок унікальних продуктів, що вироблятимуться у подібних модульних виробництвах!
Продукти, про які йде мова - будуть витребувані ринком, у тому числі і у повсякденному попиті, та/або являти собою оригінальні речі для вжитку, навчання, мистецтва, тощо.
Таким чином, благодійність першого етапу (передавання знань та навичок у роботі, отримання та прилаштування обладнання та устаткування) швидко перейде у економічні зиски для країни, покупців, та, головне, створить реальні робочі місця для людей, що хочуть і можуть працювати!

Решение (Продукт или Услуга)

Рішення, що пропонується це - створення виробничого бізнесу з продукування "міні-фабрик" для роботи людей із вадами. Продаж окремих одиниць та ліцензій на продукування унікальних товарів - мета Проекту.
Продуктом за даним Проектом є:
1. Модуль контейнерного типу, що має можливість переміщатися та під'єднуватися до інженерних мереж. У модулі відтворені комфортні умови для роботи.
2. У модулі встановлені робочі та допоміжні місця для виробництва певної продукції. Робочі місця пристосовуються до кожного із співробітників.
3. Модулі оснащені комп'ютерним та телевізійним обладнанням, зв'язком, протипожежними системами (засобами) та елементами термінового зв'язку та сповіщення.
4. Технологічне обладнення пристосовується таким чином, аби співробітнику із вадами було комфортніше виконувати роботу.
5. Робочі модулі та/або допоміжні оснащені, у тому числі складом комплектуючих/сировини та приміщенням для готової продукції.
6. Модулі спроектовані таким чином, що режим екстреної евакуації є пріорітетним.
6. Модулі мають автономні WC та санітарні приміщення.
7. Усі технологічні карти процесів узгоджуються із органами охорони здоров'я та службами з охорони праці у країні-користувачі.
8. Адміністрування проесу виробництва поєднано із службою моніторингу на рівні двостороннього зв'язку.
9. Модулі виробляються та оснащуються беспосередньо під виробництво конкретної продукції. Одною із умов отримання модульних робочих місць є зобов'язання використання за призначенням.
10. Модулі отримують патентну й інші види захисту від недобросовісної конкуренції.
11. Лінійки продуктів, що призначаються для випуску, також мають патентний та інші види захисту.

Конкуренты

Ринок продуцентів робочих місць для людей із вадами відсутній. Конкуренти на ринку відсутні.

Преимущества или дифференциаторы

1. Сам підхід до створення бесконкурентного ринкового середовища є запорукою вдалого розвитку Проекту;
2. Автору невідомі аналоги створення розгалуженої мережи міні-виробництв соціальної адаптації людей із вадами;
3. Країни світу, завдяки впровадженню цієї бізнес-платформи, отримають реальне вирішення проблем соіальної адаптації людей із вадами, а фінансування програм отримання такими людьми місць комфортних умов роботи - надасть відповідний сигнал для залучення коштів благодійних фондів та приватних внесків.
4. Розгалужена мережа не одного з світових лідерів банківського сектору зможе долучитися до фінансового оперування розвитком Проекту.
5. Податкові канікули та наступні податкові преференції при реалізаії Проекту складуть надійний фундамент збільшення його прибутковості.
6. Реальне виробництво за Проектом долучить у супутніх сферах додаткові робочі місця із орієнтовним розрахунком - на одне робоче місце у Проекті - два робочих місця на підготовці сировини, обслуговуванні робочого процесу, сервісі устаткування та обладнання, реалізації готової продукції.
7. Продукція, що вироблятиметься за Проектом буде завжди витребувана, новаторська та високої якості.

Финансы

Фінансова модель буде побудована після узгодження усіх елементів бізнеса із організаційно-фінансовим Партнером, якого я й шукаю для реалізації Проекту. Тим не менше, алгоритм фінансового моделювання припускається наступний:
1. Напрям "МОДУЛЬ" (робоче місце):
1.1. Витрати. Патентування (одиниця - 1,5 тисячі долларів);
1.2. Витрати. Моделювання, виготовлення пілотного взірця серії (одиниця 7 - 10 тисяч долларів);
1.3. Прибутки. Продаж ліцензій та конструкторської документації на виробництво модулів (одиниця - 20 тисяч долларів);
1.4. Витрати. Моделювання внутрішнього ергономічно лояльного простору. Наповнення робочим місцем (робочими місцями) із допоміжним обладнанням (від 5 тисяч долларів);

2. Напрям "ПРОДУКТИ":
2.1. Витрати. Патентування (одиниця - 1,5 тисячі долларів);
2.2. Прибутки (одиниця - від 5 тисяч до 1 мільйона долларів);
2.3. Витрати. Моделювання продуктів (одиниця в середньому 2,0 тисячі долларів);
2.4. Витрати. Сертифікація/стандартизація;
2.5. Прибутки. Частковий продаж продуктів та/або ліцензій на виробництво*.
* Зважаючи на питому вагу податків у формуванні ціни реалізації продуктів та, розуміючи, що виробляння продуктів людьми із вадами буде, як мінімум, із зменшеним податковим тиском, розуміємо, що конкуренції з нами НЕ ВИЙДЕ.

ПРИБУТКИ ВІД ПРОЕКТУ
1. Висока маржинальність, незважаючи на досить низьку ціну одиниці у ринках, що мають наших конкурентів (орієнтовно - 50% від собівартості) При продукуванні 1000 робочих місць на місяць, тільки прибуток на постачанні буде від 3 мільйонів долларів.
2. Залишення за Компанією з управління активами (компанією Партнерів "GULL") частки у прибутках від кожного робочого місця у вигляді рентних платежів від отримання прав на продукування продукції за патентами.
3. Постачання сировини, витратних матеріалів, сервісне обслуговування веде тільки КУА "GULL".

Бизнес-модель

Пропоную:
1. Створити спільно з організаційно-фінансовим Партнером Компанію "GULL" (робоча назва), що буде займатися усіма необхідностями для реалізації Проекту;
2. Розпочати патентування елементів Проекту і продуктів;
3. Провести маркетингові дослідження з метою віднайдення найкращих пропозиій з постачання елементів Проекту;
4. Оформити права власності на захищені патентами елементи Проекту та Проект в цілому;
5. Провести роботи зі створення бізнес-плану, презентаційних матеріалів, комп'ютерного моделювання;
6. Створити пілотний зразок модульної міні-фабрики для роботи людей із вадами;
7. Провести оцінювання Компанії та легалізацію оцінки;
8. Починаючи з п.7 постійно проводити консультаії та переговори на предмет залучення Партнерів другого етапу (виробництво та сталий бізнес);
9. Провести роботи з підготовки виробництва (розробки технічної документації, отримання сертифікатів, технічних умов, відповідних дозволів);
10. Провести з відповідними фахівцями документальну підготовчу роботу з форматів усіх виробничих та договірних процесів, що складають бізнесову частину реалізації Проекту;
11. Розпочати виробничу частину реалізації Проекту.

Причина продажи

Усі необхідності реалізаії винахідницького Проекту неможливі без організаційно-фінансової складової.
Ця обставина вимагає розпочати пошук Партнера, з яким можна буде розділяючи навантаження першого етапу впровадження, розділити у майбутньому й прибутки.

Рынок

Клієнти - ОДИН МІЛЬЯРД ЛЮДЕЙ НА ПЛАНЕТІ
Не існує загальноприйнятого визначення поняття «інвалідність», хоча було багато різних спроб, щоб вивести єдине значення цього слова. Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) у своїй Міжнародній класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я (МКФ) враховує соціальні аспекти інвалідності і не розглядає інвалідність тільки як явище «медичної» або «біологічної» дисфункції. ВООЗ визначає два ключових поняття таким чином:
Вада: Будь-яка втрата або аномалія психологічної, фізіологічної функції чи структури або функції тіла, наприклад, параліч або сліпота.
Інвалідність: Будь-яке обмеження або відсутність (внаслідок вади) здатності виконувати діяльність у порядку або в межах, що вважаються нормальними для людини1.

Конвенція ООН про права інвалідів (2006 р.) стверджує, що «поняття інвалідність роз- вивається і що інвалідність є результатом взаємодії між людьми, котрі мають порушення зі здоров’ям, і бар’єрами в ставленні і середовищі, які заважають їх повній і ефективній участі в житті суспільства нарівні з іншими». Відповідно до статті 1 «до інвалідів відносяться ті, хто має довгострокові фізичні, розумові, інтелектуальні або сенсорні вади...»2. Ступінь, в якій ці вади роблять когось недієздатними, залежить від рівня бар’єрів, з якими вони стикаються в суспільстві.
Недавня позиція, зайнята міжнародними організаціями, полягає в тому, що наявність інвалідності є наслідком динамічної взаємодії, з одного боку, між здоров’ям людини та іншими особистими факторами (такими як вік, стать, особистість або рівень освіти) і з іншого — соціальним і фізичним середовищем, в якому вони виявляються. Цей підхід називають «соціальною моделлю інвалідності».
За оцінками ВООЗ, понад МІЛЬЯРД людей, близько 15% населення земної кулі, мають деяку форму інвалідності і тільки близько 5% з них мають вроджену інвалідність. За інформацією Програми розвитку ООН (ПРООН), 80% людей з обмеженими можливостями проживають в країнах, що розвиваються. За оцінками Світового банку, 20% найбідніших людей в світі є інвалідами.

Європейська соціальна хартія, Стаття 15

З метою забезпечення інвалідів, незалежно від їхнього віку та характеру і походження їхньої інвалідності, ефективним здійсненням права на самостійність, соціальну інтеграцію та участь у житті суспільства, Сторони зобов’язуються, зокрема:
1. вжити необхідних заходів для забезпечення інвалідів орієнтуванням, освітою та професійною підготовкою, коли це можливо, у межах загальних програм або, коли це видається неможливим, у державних або приватних спеціалізованих закладах;
2. сприяти їхньому доступові до роботи усіма засобами, які можуть заохочувати роботодавців приймати на роботу інвалідів.

www.edf-feph.org Одна з кращих кампаній Європейського форуму з проблем інвалідності, "Свобода пересування", закликає до активних дій,
щодо усунення бар’єрів, з якими стикаються люди з обмеженими можливостями на всій території ЄС під час подорожі, в доступі до основних товарів і послуг, транспорту, освіти, роботи чи інформації.
Велика кількість інституцій світу задіяна сьогодні у вирішенні комплексу проблем, що пов'язуються із повноцінністю життя і соціальної адаптації людей із вадами.
Відкрити шлях до розкриття можливостей людей і при цьому, разом із ними заробляти - ось головна ідея Проекту.

Виходячи із одного тільки продукту-"ноу-хау", обсяг ринку, що може бути долучений - 500 000 тон продукції. У грошовому вираженні 10% від прибутку можуть становити від 50 мільйонів долларів

Команда или Руководство

Риски

1...11
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility584
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Работает ли предприятие?
Идея
Текущее состояние
Годовой объем продаж, $
Годовой объем чистой прибыли, $
Тип имущества
Имущество и активы
Организационная форма
Количество сотрудников
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Бизнес-модель
Причина продажи
Рынок
Команда или Руководство
Риски
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация