Фото - HR Impulse
37297

HR Impulse

Автоматизована онлайн CRM платформа аудиту персоналу.

Украина, Волынская область
Отрасль: Интернет и ИТ, Консалтинг, Образование, обучение, Услуги, сервис
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 13.02.2020
Цена продажи
$  8.500
На страницу владельца
1
Размер доли к продаже
100%
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Створення ІТ платформи, яка буде повністю автоматичною, в ядрі якої буде закладена система онлайн тестування кандидата, основана на прогресивній психологічній технології аналізу людини.

Текущее состояние

Продукт вже повністю готовий, також готовий початковий сайт.

Годовой объем продаж, $

1500

Годовой объем чистой прибыли, $

1000

Организационная форма

ФОП

Проблема или Возможность

На даному етапі, ми хочемо вирішити проблему підбору неефективного персоналу, шляхом попереднього тестування, на предмет прогнозу потенційної результативності.
Основна ідея - набирати у компанії лише ефективний персонал, для того, щоб був менший % людей, які бажать поїхати працювати у інші країни, за рахунок росту самої компанії, а відповідно і середнього рівня зарплат у ній.

Решение (Продукт или Услуга)

Попереднє тестування (самі тести вже готові, а головне вони є повністю у онлайн форматі і повністю автоматизовані); навчання персоналу в середині компанії, найбільше акцентуємось саме на HR відділах.

Конкуренты

Наразі, прямих конкурентів, на ринку України, саме з даною ідеєю і таким підходом нам не відомі. Можливо, сюди можна віднести компанію Performia, наші ідеї з ними справді дуже схожі і дійсно є багато чого спільного.
До непрямих конкурентів, ми б віднесли рекрутингові агенства, які самостійно підбирають персонал, HR на аутсорсі та деякі тренінгові центри, які працюють у сфері розвитку саме напрямку роботи з персоналом.

Преимущества или дифференциаторы

Конкретною перевагою нашого тестування може бути те, що вони є повністю авторськими, тобто ми їх придумали і вони справді дають крутий результат. Сформовані вони таким чином, що навіть якщо самі питання буде скопійовано, то ефективно їх оцінити буде важко, а лише можна буде в загальному описати відповіді кандидата. В свою чергу, ми оцінюємо відповіді на кожен тест по багатьох параметрах, що допомагає зробити цей процес практично математичним.

Финансы

Прямої фінансової моделі наразі немає, але певні цифри вже є сплановані. Для прикладу, один пакет тестувань - 100 тестів, коштує 3000 грн, тобто 30грн/людина. Це насправді дуже дешево, але на даному етапі, нас цікавить масштабізація проекту і ідеї попереднього тестування. Також, проводиться курс, який розрахований на HR відділ та інших працівників компанії, які наймають персонал, його ціна - 10000 грн. Повний прайс є приведений на нашому сайті.
Ми плануємо до кінця 2019 року вийти на оберт 5 000$ в місяць.
Через 5 років, мінімальна задача компанії - офіс у всіх провідних європейських країнах.

Бизнес-модель

Бізнес-модель - B2B напрямок.

Рынок

Наш клієнт - будь-яка компанія, у якій працюють люди. Адже персонал і робить бізнес, тому ми не відокремлюємо певні галузі. Тести розроблені таким чином, що вони перевіряють попередні результати кандидата, його інтелектуальний рівень, та рівень результативності, а далі робиться прогноз, який опирається на дані тестування і приймається рішення, про співпрацю.
Тобто, іншими словами, ми не працюємо з резюме і не відсіюємо кандидатів, про незрозумілим ознакам (що досить часто відбувається у непрофесійних HR), ми працюємо з конкретними результатами в минулому і лише на їх основі приймаємо рішення про працевлаштування.

Риски

Основний ризик - недовіра людей до даного продукту, адже більшість з них вважає, що вони точно зможуть охарактеризувати людину, всього лише одного раху поспілкувавшись з нею. Ми притримуємось іншої думки і вважаємо, що ми не можемо постійно покладатись на відчуття, а мусимо працювати з оцифрованими даними і конкретними числами та результатами, а припущення робити на основі саме даних, а не власних відчуттів!

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
2 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1443
star2
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Работает ли предприятие?
Идея
Текущее состояние
Годовой объем продаж, $
Годовой объем чистой прибыли, $
Тип имущества
Имущество и активы
Организационная форма
Количество сотрудников
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Бизнес-модель
Причина продажи
Рынок
Команда или Руководство
Риски
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация