Фото - ТОВ
61647

ТОВ "Медичний центр "шлях до здоров'я"

Фізична та психологічна реабілітація

Украина, Днепропетровская область
Отрасль: Медицина
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 08.03.2024
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

"Шлях до здоров'я" - це єдиний в Україні приватний центр реабілітації, що має вузьку спеціалізацію "Воєнна травма". Проект займається комплексним фізичним та психологічним відновленням пацієнтів, що постраждали від війни. Станом на 07.03.2024 нами було відновлено більше 600 пацієнтів після важких поранень та травм. Медичний центр є ліцензованим медичним закладом, відповідає всім міжнародним стандартам у сфері реабілітації, а також всім необхідним нормам та регламентам Міністерства Охорони Здоров'я України.

Текущее состояние

Центр реабілітації "Шлях до здоров'я" відкрився 01.08.2022 року у м. Дніпро. Станом на 07.03.2024 проект провів реабілітацію більше 600 пацієнтів після важких поранень та травм. Медичний центр має 240м2 площі та 14 осіб медичного та адміністративного персоналу.

За час існування про проект знімали матеріали велика кількість ЗМІ з усього світу, такі як: SKY NEWS (Великобританія), TGI RAI1 (Італія), TRT World (Туреччина), National Public Radio (США), Суспільне Україна (в рамках єдиного телемарафону), Інтер (в рамках єдиного телемарафону), ПЕРШИЙ (в рамках єдиного телемарафону).

Також центр має договір про співпрацю з Дніпровським Медичним Університетом, а також з Придніпровською Академією Фізичної Культури та Спорту, в рамках якого, у центрі проводяться практичні заняття студентів ВУЗів.

Проект має підписані меморандуми про співпрацю у галузі реабілітації постраждалих від війни з такими компаніями та благодійними організаціями, як: CF Amana Foundation (USA), Strategic EDGE (USA), Центр протезування «Без Обмежень» (Україна), IT компанія ADVIN (Україна), REHAU UA (Україна), Golfstrim (Україна), CF «A Warm Heart for Way to Health» (Netherlands), Comfy (Україна), Дніпровська Християнська Церква (Україна). Партнери надають фінансову та матеріально-технічну підтримку у реабілітації пацієнтів.

Спільно з IT компанією ADVIN нами був створений тренажер для реабілітації пацієнтів з больовим синдромом та руховими порушеннями у VR (віртуальна реальність). Даний тренажер вже отримав сертифікат відповідності реабілітаційної методики та буде впроваджуватись у роботу державних медичних закладів. Станом на 07.03.2024 даний тренажер представлений виключно на базі Медичного центру "Шлях до здоров'я".

Проект має тісні дружні стосунки з багатьма громадами та декількома військовими адміністраціями, в рамках яких планується розвиток реабілітації у інших регіонах України.

Рынок

Клієнтським сегментом Медичного центру є всі особи від 3 років, що потребують реабілітації, а досвід у реабілітації воєнної травми, дозволяє персоналу центру вдало вирішувати комплексні проблеми цивільного населення. Потреба у реабілітації зростає кожен день і кількість пацієнтів збільшується щомісяця.

Проблема или Возможность

Повномасштабна війна в Україні, яка розпочалася 24 лютого 2022 року призвела до великої кількості жертв. Важкі поранення отримують всі верстви населення без винятку, чоловіки, жінки, діти, люди похилого віку. 1 серпня 2022 року наша команда запустила проект «Шлях до здоров’я». «Шлях до здоров’я» - це єдина екосистема, яка включає в себе ліцензований Медичний Центр, що спеціалізується на фізичній та психологічній реабілітації постраждалих від війни та Благодійний Фонд, який залучає підтримку, завдяки чому Медичний Центр має змогу відновлювати людей, що постраждали від війни. За перший рік роботи проект «Шлях до здоров’я» провів комплексну реабілітацію 590 особам після важких поранень та травм, таких як:
• Мінно-вибухові травми;
• Осколкові та вогнепальні поранення;
• Важкі контузії;
• Інсульти;
• Черепно-мозкові травми (в тому числі осколкові та вогнепальні поранення в голову);
• Травми опорно-рухового апарату будь-якого ступеня важкості;
• Ампутації кінцівок;
• Опіки у середньому та пізньому реабілітаційному періоді;
• Посттравматичний стресовий розлад;
• Тривожний розлад;
• Розлад сну, тощо.

Решение (Продукт или Услуга)

Сьогодні, реабілітація в Україні є вкрай необхідною, через велику кількість жертв війни. Багато людей отримують фізичні поранення та травми, ще більша кількість людей має психологічні проблеми через війну. Проект відновлює пацієнтів з пораненнями та травмами будь-якого ступеня важкості і має великий потенціал для розвитку у подальшому.

Конкуренты

Основними конкурентами на ринку є такі проекти, як Recovery та Superhuman. Слід зазначити, що попит на реабілітаційні послуги в України настільки великий, що на сьогодні покрити весь ринок не здатні всі проекти разом узяті.

Преимущества или дифференциаторы

Основними перевагами проекту є:
- Прозорість;
- Медійність;
- Соціальна направленість на реабілітацію постраждалих від війни;
- Стала партнерська підтримка;
- Підтримка Благодійних фондів;
- Сильна команда фахівців;
- Великі перспективи розвитку;
- Високий рівень сервісу;
- Досвід операційної команди у реалізації медичних проектів.

За рахунок соціальної направленності, проект є унікальним і викликає багато зацікавленності від засобів масової інформації, за рахунок чого відбувається популяризація проекту як в середині країни, так і за кордоном.

Финансы

- Контракт з Національною Службою Здоров'я України, в рамках якого, держава компенсує 10 820грн за одного пацієнта, прийнятого центром в рамках контракту державних гарантій України;
- Продаж додаткових діагностичних та реабілітаційних послуг;
- Реалізація грантових програм у сфері фізичної та психологічної реабілітації;
- Партнерська підтримка проекту;
- Залучення фінансування від Міжнародних Благодійних Фондів;
- Залучення матеріально-технічного оснащення від компаній-партнерів.

Бизнес-модель

Бізнес модель проекту в основному базується на контракті з Національною Службою Здоров'я України, в рамках якого держава компенсує кошти за реабілітацію громадян України. Ці кошти мають стати основним фундаментом для існування та розвитку проекту. Багато приватних медичних закладів України існують та розвиваються завдяки договору з НСЗУ та програмі медичних гарантій.
Для додаткової фінансової безпеки проекту також планується реалізація реабілітаційних послуг згідно прайсу затвердженому у Медичному центрі. Модель прийому платних пацієнтів також дає додаткову можливість для покриття основних витрат.
Також у забезпеченні та розвитку соціальної ланки проекту є підтримка партнерів, як фінансова, так і матеріально-технічна. За 2023 рік, проект отримав фінансову підтримку від партнерів у розмірі близько 2 мільйонів гривень, а також матеріально-технічне забезпечення на суму більш наж 60 тисяч Євро.

Целевое назначение инвестиций

Необхідна сума інвестицій - 75000$ (2 861 808грн, станом на 07.03.2024)
Основа інвестиції це викуп частки партнерів, які втратили можливість фінансування проекту у розмірі - 2 217 600грн (33,3%).
Різниця, що залишається необхідна для дофінансування основних витрат медичного центру на 2 квартал 2024 року.

Предложение инвестору

Частка на продаж - 33,3%
Вартість - 75000$, з яких 2 217 600грн - викуп частки партнерів, та приблизно 644 200грн - підтримка проекту на 2 квартал 2024 року.

Команда или Руководство

Риски

Єдиним ризиком у розвитку проекту є стан війни в Україні.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Інститут волонтерів;
Форму ветеранських та бізнес-спільнот;
Бізнес-клуб BOARD

Победы в Конкурсах и другие награды

Не приймаємо участь у конкурсах
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility70
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация