Фото - Sempiternal
46795

Sempiternal

Дослідження впливу генів на геронтологічні особливості.

Украина, город Киев
Отрасль: Медицина, Химия
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 07.05.2020
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Дослідження механізму генних мутацій з подальшим використанням цих знань для попережння їх.

Текущее состояние

Є ідея і територія для дослідження.

Рынок

Сьогодні все направлено на інливідуалізацію. За допомогою данних дослідженнь -кожен зможе стати ближче до пізнання світу. Людина, яка мене підтримає, це та, яка хоче відшукати сенс буття, яка хоче розуміти закономірності організму і сприяти їх поліпшенню, яка хоче зрозуміти ціль людства. Результат- значний вклад в медицину, в розвиток нанотехнологій в медицині, розвиток мультифункціональності людини. З значним розвитком медицини і нанотехнологій в Світі, наші дослідження не тільки прискорять його, а й можуть відкрити вікно в Нано Світ.

Проблема или Возможность

Немає обладнання для дослідження.

Решение (Продукт или Услуга)

В першу чергу дослідження хромосом, а саме механізму вкорочення теломер і впливу телоізомераз на них. За допомогою протидії вкороченню теломер- можна досягнути зменшення суттєвих змін функціональності організму, подовження терміну старіння. Окрім цього, вплив окремих хромосом на ту чи іншу ознаку старіння особистості.

Конкуренты

Прямих конкурентів немає. Але поле дослідження настільки велике, що при наявності конкурентів, знання про їх дослідження зможуть забезпечити нам додаткові можливості.

Преимущества или дифференциаторы

Переваги цього проекту в його індивідульності, незалежності від думок і сповіщень представників Світу. Чим це проект відрізняється від інших таких? Не фінансовою зацікавленістю, а особистою. Не просто внесок в медицину, в людство, а особисте розуміння нашої фізіології. Його актуальність залишиться назавжди. От чому при падіннях чи висотах цей проект не буде зупинено- для досягнення більшого.

Финансы

На сьогодні головною нашою проблемою є фінансова -на купівлю скануюючого електронного мікроскопа. В подальшому, результат нашого дослідження- це патент. Його використання дасть великі можливості щодо омолодження людини: як візуально, так і фізіологічно.

Бизнес-модель

Вона побудована на основі постійних досліджень, а саме впровадження нових методів. Кожний крок, механізм, результат описаний в звіті. Можливі побічні відкриття, які зможуть надавати більше можливостей.Окрім звітів, це постійні наукові статті, заохочення наукових спілок для спільної діяльності.

Целевое назначение инвестиций

Інвестиції ля мене необхідні для забезпечення матеріальної сторони дослідження: електронного мікроскопа, додаткового обладнання, інструментаію, реактивів, а також продвигання відкриттів на публіку, в наукових статтях.

Команда или Руководство

Риски

Наука не дає 100% гарантії на той результат, який ми намагаємось досягти. Але результат буде. Постійне просування в дослідженнях дасть нам більше інформації, які стануть корисними не тільки для дотримання кінцевого результату, а й для всього Світу, адже ця інформація ніколи раніше не була опублікована.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Участь в Інкубаційних/Акселераційних програмах не відбувалася.

Победы в Конкурсах и другие награды

Проект тільки запланований, тому в конкурсах не брав участь.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility618
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация