Фото - Манжет-центр
45690

Манжет-центр

Виробництво ущільнень для гідроциліндрів то що.

Украина, Житомирская область
Отрасль: Производство
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 18.03.2020
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Виготовляти ущільнень на сучасному обладнанні, станках з ЧПУ (CNC).
Цей напрямок активно розвивається. Ущільнення потрібні для ремонту гідроциліндрів, пневмоциліндрів і т.д. Є 6-ти річний досвід роботи в цій сфері. Швидкість виготовлення унікального виробу на такому обладнанні від 1 хвилини.

Текущее состояние

На стадії пошуку інвестора. Є досвід роботи в цій галузі більше 6-ти років. Від оператора станка до начальника відділу виробництва.

Рынок

Майстерні по ремонту гідравлічного обладнання, агрофірми, будівельники, підприємства і т.д. Спектр клієнтів величезний, від простого автомобіліста до крупних агрохолдінгів та промислових підприємств.

Проблема или Возможность

Люба техніка, обладнання або машина має в собі гідравлічні пристрої. Гідравлічний циліндр, це м'язи, любої спец. техніки (Экскаватори, самосвали, трактори, комбайни і т.д.). При ремонті гідравлічних циліндрів є потреба в заміні старих ущільнень на нові. Іноді важко знайти готовий ремкомплект, та й забирає багато часу. При ремонті буває так, що потрібно змінити розміри якоїсь частини циліндру (поршня, кришки) і стандартні ремкомплекти вже не підійдуть. Тому існує технологія виготовлення таких рем-комплектів на місті за любими розмірами та в короткий проміжок часу. Ця технологія швидко набирає темпів в Україні. Ринок росте, бо збільшується кількість техніки (галузі агросектор, будівництво будівль, будівництво доріг, промисловість).

Решение (Продукт или Услуга)

Миттєве виготовлення будь яких ущільнень методом токарної обробки на верстатах з числовим програмним управлінням. Завдяки програмному забезпеченню, вибирається профіль, вводяться розміри, і готова программа вже в станку. Ставиться заготовка та через пару секунд станок виготовляє готовий продукт.

Конкуренты

Є близько 5-ти компаній які разом мають біля 15 станків в Україні. Але їх кількість буде рости. Ринок постійно росте. Проблема цих компаній, це відсутність кваліфікованих робітників в цій галузі. В мене з цим питанням проблем не буде, бо я сам є кваліфікований спеціаліст і можу навчати інших (більше 6-ти років)

Преимущества или дифференциаторы

Основна перевага, це кваліфікація працівника, який буде працювати. Інші переваги, це якість, ціна та швидкість виготовлення готової продукції.

Финансы

Для запуску маленького виробництва потрібно:
1) Приміщення (приблизно 50 м.кв.) - оренда.
2) устаткування (станок з технологією виробництва ущільнень, іде в повному комплекті.) - самий дешевий 104 000 Євро (заготовки до 250 мм в диаметрі, або 130 тис Євро (до 500 мм в диаметрі)
3) склад заготовок - можна почати з мінімуму (10-20 тис. Євро) а потім розширювати
4) компресор - коштує недорого
5) комплект ручного інструменту (200-500 дол.)

За 8-ми часовий робочий день можна виготовити манжет на 1 доларів. Половина з цієї цифри це майже чистий прибуток. За місяць в середньому 10 тис. доларів чистого прибутку. Це якщо працювати в 1 зміну.
Приблизний строк окупності інвестицій це 1,5-2 роки.

Целевое назначение инвестиций

Інвестиція потрібна для організації виробництва ущільнень в м.Житомир. А саме оренда приміщення, закупівля станка та обладнання, закупівля заготовок для виробництва.

Предложение инвестору

Інвестор буде мати основну частку.
Я готовий організувати бізнес під ключ, зробити його прибутковим з 1-го місяця роботи. Вважаю пропорцію 70% інвестору, 30 відсотків порівну між 2-ма ключовими людьми в компанії. Це директор виробництва і менеджер з продаж.

Команда или Руководство

Риски

Ризики тут мінімальні. Тому що, це токарний станок з ЧПУ. Його завжди можна перепрофілювати на будь які роботи, пов'язанні з виробництвом та машинобудуванням. Попит на такі роботи завжди високий. Та й як показала практика моєї роботи, компанія в якій я працюю почала з одного станка, а зараз має 6 станків. Три в Києві і по 1му в 3-х містах України. Все обладнання завантажене на повну потужність.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility649
star2
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация