Фото - Зоряний шлях
play_arrow
Смотреть
39021

Зоряний шлях

Котеджне містечко по канадській технології "під ключ"

Украина, Киевская область
Отрасль: Недвижимость, Строительство
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 10.12.2019
На страницу владельца
2
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Економічне котеджне містечко побудоване по канадській(каркасній) технології "під ключ" з закритою, охороняємою територією, без заборів мвж сусідами. В середині містечка своя інфраструктура( міні магазини, площадки, басейн, садівник)

Текущее состояние

На сьогоднішній день наша бригада побудувала вже більше 30-ти будинків по канадській технології. Досвід більше 10-ти років. Навчання і першу практику наш прораб проходив в Америці. Є об'єкти в київській області, які можна подивитись і переконатись в надійності та економічності нашої технології.

Рынок

На сьогоднішній день ринок нерухомості в Україні починає "оживати" і люди залюбки купують новозбудовані будинки площею від 90 до 160 м2, так як такої площі зазвичай вистачає для проживання 2-4 людей і обслуговувати його дешевше ніж більші будинки. На сьогоднішній день існує велика кількість людей які рахуючи свої гроші розуміють, що купити якісне житло з дизайнерським ремонтом "під ключ" дешевше, ніж морочитись з пошуком "правильних майстрів".

Проблема или Возможность

Є можливість побудувати окреме котеджне містечко, від 10 будинків і більше з закритою територією, своїми правилами, інфраструктурою. Є спеціалісти для встановлення альтернативних джерел енергії, що дасть можливість містечко зробити повністю автономним і незалежним. До теперішнього часу працювали по замовленню від клієнта. В планах є початок будівництва будинків " під ключ" для продажу готового продукту в окремому містечку з своїм індивідуальним стилем( наприклад усі будинки в стилі "Хай Тек", варіант такого будинку збудований нами в смт. Клавдієво-Тарасове, Київська область). Головна потребе це необхідність в залученні інвестицій.

Решение (Продукт или Услуга)

Необхідно інвестувати в будівництво одного будинку( 150м2 площа) суму в розмірі 50000$. Вартість аналогічної нерухомості під Києвом в стані "під ключ" більша за 100000$. Ми плануємо продавати перші готові будинки за ціною 75-80000$ з метою швидкої окупності для інвестора і можливості продовження інвестування отриманого прибутку в наступні будинки проекту. Будинок по канадській технології будується 2-3 місяці, тому з врахуванням таких темпів будівництва, за рік реально збудувати 2-3 будинки.

Конкуренты

На сьогоднішній день невелика кількість фірм в Україні будує саме по "канадській" або як її ще часто називають "американській" технології. Більшість фірм будують по змішаній, адаптованій під українські будматеріали та їх розміри технології. А це до прикладу не 16''(близько 40см) між балками а 59см, що суттєво погіршує міцність всієї конструкції. Також ті компанії які будують по "канадській технології" ставлять ціну вищу ніж наша приблизно на 15-25%, тому враховуючи усі наведені вище факти, ми вважаємо, що наш продукт буде досить конкурентним для того, щоб забезпечити інвестору впевненість в отриманні стабільного прибутку.

Преимущества или дифференциаторы

Переваги цієї технології:
1. Економічність. Будинок по канадській технології коштуватиме вам дешевше від цегляного в 2,5 рази, від газоблока на 25-30% дешевше.

2. Швидкість. Наші будинки будуються надзвичайно швидко.
До прикладу дім з інвестиційного проекту Сонячна поляна (фото 1) зводиться 2,5 - 3 місяці, від фундаменту під ключ!

3. Економність. В порівнянні з іншими видами будівництва, при опаленні будинку по канадській технології ви витрачатимете в 2-3 рази менше коштів взимку. Цей ефект забезпечується тим, що в нашій технології ви опалюєте лише приміщення будинку. При будівництві з цегли, до прикладу, вам спочатку потрібно нагріти стіни будинку, а вже потім ці стіни віддають тепло в приміщення.

Финансы

На початок наш проект потребує інвестиції в 50000$. Ми гарантуємо інвестору 20% річних. Мінімальний вклад одного інвестора 5000$. Гарантований (є своя застава) термін окупності складає один рік. Прогнозований термін окупності 7-8 місяців, при чому інвестор при цьому отримає все одно своїх 20% доходу.

Бизнес-модель

В залежності від суми інвестиції можемо розглядати різні бізнес-моделі по співпраці. Починаючи з договірних умов співпраці і закінчуючи створення спільної юридичної компанії.

Целевое назначение инвестиций

Уся сума інвестицій буде направлена на будівництво котеджів по канадській технології.

Предложение инвестору

Інвестор отримує гарантовану прибутковість 20% річних від суми вкладу.

Команда или Руководство

Риски

На сьогоднішній день ринок нерухомості в київській області знаходиться на стадії " оживання" після початком кризи в 2014 році і тому існує ризик затягування продажу нерухомості, однак ми маємо свою власну заставу і в разі виникнення ризиків протермінування продажу, ми готові заложити своє майно для виконання всіх взятих на себе зобов'язань. https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/budinok-hay-tek-kanadska-energo-efektivna-tehnologya-klavdvo-IDErhtQ.html

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Наразі жодних програм не проходили та це питання часу))

Победы в Конкурсах и другие награды

Нагород в конкурсах поки що не має

Фотографии

Фото 1 - Котеджне містечко по канадській технології
Фото 2 - Котеджне містечко по канадській технології
Фото 3 - Котеджне містечко по канадській технології
Фото 4 - Котеджне містечко по канадській технології
Фото 5 - Котеджне містечко по канадській технології

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility2563
star10
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация