Наш клієт це людина з середнім доходом від 20 000 грн віком від 20 до 60 років
Також великі бізнес центри
Доставка їжі стрімко наберає обороти ( так як в людей невистачає часу на приготування . Або навіть на похід до магазину після робочого дня )
В Києві близько 100 000 людей казазуть їжу в :магазинах ,доставках, takeaway, ресторанах.
Проблема или Возможность
На даному моменті існує понад 100 закладів які доставляють їжу в києві.А ще більше їх по україні .
Але проблема в тому що доставка їжі дуже делікатний процес який потребує особливго підходу так як зазвичай те що люди заказують не відповідає їхнім сподіваням .
Наша ціль завоювати довіру людей які будуть задоволенні нашою роботою
Решение (Продукт или Услуга)
1)Створеня надзвичайної атмосфери в закладі
2)колектив ( велику роль відіграє колектив)залученя профісійних поварів(а не студентів як роблять 90%закладів)це половина шляху для зовоювання довіри клієнта .
3)надзвичайна доставка (перше враження теж має великий вплив на відношення людей до закладу) курєри які мають солідний вигляд і приїжають на хорошому авто (а не на ВАЗ).
Конкуренты
Суши Я, євразія, сушивок, муракамі одні з набільших конкурентівякі займають 50 % ринку .також є невеликі заклади (суши поін,суши ленд і т.д )наша ціль стати одними з найбільших закладів який займе 30-40 % ринку
Преимущества или дифференциаторы
Заклади на даний час (доставки )користуються замороженими продуктами
Ми ж хочем запропунувати людям тільки свіжі продукти які не були заморожені .
Повар надом ( такого ще нівкого нема ) повар який буде приїжати до людей які заказали їжу і готувати перед ними
Финансы
В середньому витрати на приготування страви стоїть в 4-5 разів дешевше від реалізації . Тобдо вкладуючи в неділю
50 000грн зможимо отримати пртблизно 200 000 грн.(без врахування заробітньої плати працівникам . Та аренди ) витрати на заробітню плату приблизно 25-30 %від виторгу аренда 10 000-30 000 тисч в залежності від розмірів і міцеположення
На початку створенея компанії не очікується одразу багато замовлень ( замовлення будуть наростати з збільшенням клієнтської бази ) приблизниї виторг в день на перший місяць роботи 2-5 тисяч грн . На 6місяць 5-10 тися грн на 2 рік стабільні продажі в розмірі 15-25 тисяч грн в день.
В подальшому відкриття 5-10 закладів по 1-2 за рік .які також будуть приносити анологічну прибиль.
Бизнес-модель
В проекті
Целевое назначение инвестиций
Інвестиції потрібні для оренди та покупки необхідного оборудовання створення сайту та реклами
Також необхідна закупка товару та фірмової упаковки
Принеобходимості ремот приміщення