Фото - Доствка вкусної їжі
38823

Доствка вкусної їжі

Україна, місто Київ
Галузь: Харчова промисловість, Торгівля
Стадія проекту: Є ідея або напрацювання

Дата останньої зміни: 28.05.2019
Min інвестиція
$  20.000
Показати контакти
Всього необхідно
$ 40.000
Рейтинг
equalizer 119 з 1000
help
Розраховується за оцінками та згідно із заповненістю Анкети проекту (докладніше про рейтинги )
Моя оцінка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Середня оцінка:

Ідея

Створеня нової мережевої доставки їжі

Поточний стан

Ідея яка може перетворитись на найбільшу мережу

Ринок

Наш клієт це людина з середнім доходом від 20 000 грн віком від 20 до 60 років
Також великі бізнес центри
Доставка їжі стрімко наберає обороти ( так як в людей невистачає часу на приготування . Або навіть на похід до магазину після робочого дня )
В Києві близько 100 000 людей казазуть їжу в :магазинах ,доставках, takeaway, ресторанах.

Проблема або Можливість

На даному моменті існує понад 100 закладів які доставляють їжу в києві.А ще більше їх по україні .
Але проблема в тому що доставка їжі дуже делікатний процес який потребує особливго підходу так як зазвичай те що люди заказують не відповідає їхнім сподіваням .
Наша ціль завоювати довіру людей які будуть задоволенні нашою роботою

Рішення (Продукт або Послуга)

1)Створеня надзвичайної атмосфери в закладі
2)колектив ( велику роль відіграє колектив)залученя профісійних поварів(а не студентів як роблять 90%закладів)це половина шляху для зовоювання довіри клієнта .
3)надзвичайна доставка (перше враження теж має великий вплив на відношення людей до закладу) курєри які мають солідний вигляд і приїжають на хорошому авто (а не на ВАЗ).

Конкуренти

Суши Я, євразія, сушивок, муракамі одні з набільших конкурентівякі займають 50 % ринку .також є невеликі заклади (суши поін,суши ленд і т.д )наша ціль стати одними з найбільших закладів який займе 30-40 % ринку

Переваги або дифференциатори

Заклади на даний час (доставки )користуються замороженими продуктами
Ми ж хочем запропунувати людям тільки свіжі продукти які не були заморожені .
Повар надом ( такого ще нівкого нема ) повар який буде приїжати до людей які заказали їжу і готувати перед ними

Фінанси

В середньому витрати на приготування страви стоїть в 4-5 разів дешевше від реалізації . Тобдо вкладуючи в неділю
50 000грн зможимо отримати пртблизно 200 000 грн.(без врахування заробітньої плати працівникам . Та аренди ) витрати на заробітню плату приблизно 25-30 %від виторгу аренда 10 000-30 000 тисч в залежності від розмірів і міцеположення
На початку створенея компанії не очікується одразу багато замовлень ( замовлення будуть наростати з збільшенням клієнтської бази ) приблизниї виторг в день на перший місяць роботи 2-5 тисяч грн . На 6місяць 5-10 тися грн на 2 рік стабільні продажі в розмірі 15-25 тисяч грн в день.
В подальшому відкриття 5-10 закладів по 1-2 за рік .які також будуть приносити анологічну прибиль.

Бізнес-модель

В проекті

Цільове призначення інвестицій

Інвестиції потрібні для оренди та покупки необхідного оборудовання створення сайту та реклами
Також необхідна закупка товару та фірмової упаковки
Принеобходимості ремот приміщення

Пропозиція інвестору

Оговорення при зустрічі

Команда або Керівництво

Ризики

Можливі ризики наприклад деякі заклади можуть послідувати нашому прикладу і скласти нам конкуренцію

Проходження Інкубаційних/Акселераційних програм

Немає

Перемоги в Конкурсах і інші нагороди

Немає
5,00
1
2
3
4
5
2 оцінки
Авторизація/Реєстрація
arrow_back
UA
more_horiz
close
visibility79
star1
Додати в обране
Видалити з обраних
share
close
thumb_up1
Подобається
Не подобається
Ідея
Поточний стан
Ринок
Проблема або Можливість
Рішення (Продукт або Послуга)
Конкуренти
Переваги або дифференциатори
Фінанси
Інвестовано в минулих раундах, $
Бізнес-модель
Цільове призначення інвестицій
Пропозиція інвестору
Команда або Керівництво
Ментори-порадники
Лід-інвестор
Ризики
Проходження Інкубаційних/Акселераційних програм
Перемоги в Конкурсах і інші нагороди
Винахід/Патент
Відео про продукт