Фото - Sushi Shop
38823

Sushi Shop

Доствка вкусної їжі

Украина, город Киев
Отрасль: Пищевая промышленность, Торговля
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 28.05.2019
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Створеня нової мережевої доставки їжі

Текущее состояние

Ідея яка може перетворитись на найбільшу мережу

Рынок

Наш клієт це людина з середнім доходом від 20 000 грн віком від 20 до 60 років
Також великі бізнес центри
Доставка їжі стрімко наберає обороти ( так як в людей невистачає часу на приготування . Або навіть на похід до магазину після робочого дня )
В Києві близько 100 000 людей казазуть їжу в :магазинах ,доставках, takeaway, ресторанах.

Проблема или Возможность

На даному моменті існує понад 100 закладів які доставляють їжу в києві.А ще більше їх по україні .
Але проблема в тому що доставка їжі дуже делікатний процес який потребує особливго підходу так як зазвичай те що люди заказують не відповідає їхнім сподіваням .
Наша ціль завоювати довіру людей які будуть задоволенні нашою роботою

Решение (Продукт или Услуга)

1)Створеня надзвичайної атмосфери в закладі
2)колектив ( велику роль відіграє колектив)залученя профісійних поварів(а не студентів як роблять 90%закладів)це половина шляху для зовоювання довіри клієнта .
3)надзвичайна доставка (перше враження теж має великий вплив на відношення людей до закладу) курєри які мають солідний вигляд і приїжають на хорошому авто (а не на ВАЗ).

Конкуренты

Суши Я, євразія, сушивок, муракамі одні з набільших конкурентівякі займають 50 % ринку .також є невеликі заклади (суши поін,суши ленд і т.д )наша ціль стати одними з найбільших закладів який займе 30-40 % ринку

Преимущества или дифференциаторы

Заклади на даний час (доставки )користуються замороженими продуктами
Ми ж хочем запропунувати людям тільки свіжі продукти які не були заморожені .
Повар надом ( такого ще нівкого нема ) повар який буде приїжати до людей які заказали їжу і готувати перед ними

Финансы

В середньому витрати на приготування страви стоїть в 4-5 разів дешевше від реалізації . Тобдо вкладуючи в неділю
50 000грн зможимо отримати пртблизно 200 000 грн.(без врахування заробітньої плати працівникам . Та аренди ) витрати на заробітню плату приблизно 25-30 %від виторгу аренда 10 000-30 000 тисч в залежності від розмірів і міцеположення
На початку створенея компанії не очікується одразу багато замовлень ( замовлення будуть наростати з збільшенням клієнтської бази ) приблизниї виторг в день на перший місяць роботи 2-5 тисяч грн . На 6місяць 5-10 тися грн на 2 рік стабільні продажі в розмірі 15-25 тисяч грн в день.
В подальшому відкриття 5-10 закладів по 1-2 за рік .які також будуть приносити анологічну прибиль.

Бизнес-модель

В проекті

Целевое назначение инвестиций

Інвестиції потрібні для оренди та покупки необхідного оборудовання створення сайту та реклами
Також необхідна закупка товару та фірмової упаковки
Принеобходимості ремот приміщення

Предложение инвестору

Оговорення при зустрічі

Команда или Руководство

Риски

Можливі ризики наприклад деякі заклади можуть послідувати нашому прикладу і скласти нам конкуренцію

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Немає

Победы в Конкурсах и другие награды

Немає
5,00
1
2
3
4
5
2 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility599
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up1
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация