Хотів би відкрити невеликий лаундж-бар, з більшим акцентом на бар. Сам довгий час працював барменом, втягнувся в цю справу, тому думаю зміг би керувати такою справою, і розвивати її. Створив унікальне меню, в якому є коктейлі для справжніх леді, палаючі екстрими, ті після яких важко встояти на ногах, і навіть коктейль який пив Джеймс Бонд.
Маю друга з великим досвідом в кальянній справі, зможе зробити смачний кальян на будь який смак, для всіх шанувальників
бізнес план, презентую при зустрічі
Поточний стан
є ідея, і невеликий досвід керування таким типом закладів
Ринок
Кальяни останнім часом стають тільки популярніші
а в бар люди завжди ходили і не думаю що колись ця сфера буде не потрібною
Проблема або Можливість
велика конкуренція в цій сфері, напевно найбільша проблема
можливостей багато, такий заклад можна постійно розвивати, і в подальшому створити навіть мережу
Рішення (Продукт або Послуга)
потрібна буде людина яка вестиме в мережі сторінки закладу, робитиме постійну рекламу
є ідеї як замінити звичайні пластикові карточки зі знижками в 5-10%
Конкуренти
на даний час є багато кконкурентів, я багато разів відвідував їх як клієнт, і як працівник, тому думаю міг би створити лаундж який буде кращий за більшість подібних конкурентів
Переваги або дифференциатори
більшість таких закладів хочуть збільшити прибуток як найшвидше, але не задумуються про те, що хоче їхній клієнт насправді, тому саме це й буде нашою перевагою
Фінанси
на початку по моїм підрахункам прибуток повинен складати від 2тис. дол в місяць, але вже за пів року ця цифра повинна зрости мінімум на 50%, за рахунок бази постійних клієнтів
Бізнес-модель
розроблений бізнес план
Цільове призначення інвестицій
інвестиція потрібна для підготовки приміщення, а також на забезпечення роботи закладу перший місяць, з другого місяця заклад повинен працювати за свій вже рахунок
ризик звісно є, як говорить загальна статистика 80% бізнесів закриваються в перший ж рік роботи. але я впевнений що в закладах такого плану є багато шансів на життя