Фото - Кварц
24995

Кварц

Виробництво виробів з штучного та природнього каменю

Украина, Львовская область
Отрасль: Производство
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 10.05.2018
На страницу владельца
4
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Виготовлення кухонних стільниць у Львові (як основна ціль) та будь яких виробів з природнього та штучного каменю. (граніт, мармур, кварц, та ін.)

Текущее состояние

Враховуючи досвід 5 років роботи в цій сфері, є напрацьованні клієнти, посередники, постачальники. Знайдено приміщення, обладнання, є попередні домовленості з постачальниками матеріалу. При наявності інвестицій, виробництво можна запустити за 3 місяця.

Рынок

Клієнтами в основному є забезпеченні люди середнього віку та забезпеченні молоді сімї. В звязку з величезною забудовою Львова та його околиць потенційних клієнтів є дуже багато і ринок зараз зростає. Територіально клієнти знаходяться як і у Львові і біля нього, так і в межах сусідніх областей.

Проблема или Возможность

Більшість кухонних стільниць з кварцу (штучний камінь) виготовляють в Києві через дуже малу кількість підприємств у Львові, що можуть обробляти цей матеріал. Низька конкуренція в даному сегменті і дуже великий попит. Постачальники кварцу матеріально зацікавленні в безпосередній обробці даного матеріалу в нашому регіоні, тому також будуть підтримувати нас акціями та клієнтами.(вже є попередні домовленості)

Решение (Продукт или Услуга)

Все що потрібно це якісне обладнання завдяки якому будуть якісні вироби та висока якість обслуговування клієнтів, так як готовий виріб має високу вартість.

Конкуренты

Конкурентів в нашому регіоні дуже мало, основні конкуренти розміщенні в іншому регіоні.

Преимущества или дифференциаторы

1) Досвід 5 років в управлінні одною з кращих компаній області в даному сегменті.
2) Єдиний склад кварцу в Західній Україні (вже є попередні домовленості з двома постачальниками, які надають нам кварц під реалізацію), що дає нам перевагу над конкурентами у Львові, які замовляють кварц у Києві і чекають на доставку 1-2тижня. Ми зможемо швидше виготовити виріб.
3) Спеціальні пропозиції на декілька слябів кварцу від постачальників зі знижкою 70%. (вже попередньо домовились)
4) Нове, сучасне обладнання яке дозволить нам робити якісніше та швидше за конкурентів.
5) Наявність кран-балки в цеху, що скорочує час на транспортування виробу від порізки до готової продукції в декілька разів. (Жоден з конкурентів не має кран-балки, а транспортують в ручну або автонавантажувачем)

Финансы

Плануємо вийти в рентабельність вже з першого місяця роботи бо маємо хорошу клієнтську базу та зможемо взяти замовлення в період організації виробництва і монтажу обладнання. Реальний дохід підприємста в даній сфері, що давно працює на ринку становить 4-5тис. дол. в місяць (приклад і пояснення розрахунків можна обговорити при зустрічі)

Бизнес-модель

Плануємо в 50%-70% випадках співпрацювати з посередниками такими як дизайнери, архітектори, прораби, салони кухонь. Це дозволить мати більше замовлень бо такі посередники працюють з багатьма клієнтами і така модель вже напрацьована роками. Решта клієнтів отримуватимемо від реклами та від особистих рекомендацій нас, нашими клієнтами. (як показує практика клієнти завжди повторно звертаються за виробами та радять знайомим, оскільки вироби дорогі і вони вже переконанні у якості)

Целевое назначение инвестиций

Закупівля обладнання, оренда приміщення, інші витрати на період 3 місяців.

Предложение инвестору

Обговорим при зустрічі. По нашим розрахункам окупність інвестицій 3 роки.

Команда или Руководство

Риски

В даній сфері ризики мінімальні, це можуть бути чисто технічні причини зумовлені поломкою обладнання, або людський фактор такий як не вихід працівника на роботу, чи не навмисне пошкодження виробів. Розрахунок вартості виробу проводиться у євро, що рятує нас від нестабільності курсу гривні. Можливість обробляти мармур, граніт та кварц страхує нас від моди чи актуальності того чи іншого матеріалу. Кращих матеріалів за своїми характеристиками для стільниць, сходів, підвіконників, камінів не існує.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

ні
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1333
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up1
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация