Фото - УМ Факторинг
59587

УМ Факторинг

Ми пропонуємо інвестувати в фінансові послуги.

Украина, город Киев
Отрасль: Финансовые услуги
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 23.02.2023
Min сумма займа
$  50.000
Предлагаемая доходность
25% в год
На страницу владельца
3
Всего необходимо
$ 1.000.000
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет инвестиции
 

Идея

Інвестування в фінансові послуги приносить від 20 %.

Текущее состояние

Коефіцієнт загальної ліквідності:

Показує достатність ресурсів товариства, які можуть бути використані для погашення його поточних зобов'язань (розраховується як відношення оборотних активів до поточних зобов'язань товариства). Протягом періоду значення цього показника зменшилось з 27,03 у 2017 році до 6,07 у 2021 році (норматив >1,0).


Станом на 31.12.2021 року коефіцієнт загальної ліквідності становить 6,07. Значення коефіцієнта свідчить про достатність ресурсів Товариства, які можуть бути використані для погашення його поточних зобов’язань. Товариство спроможне за рахунок оборотних активів погасити 100% своїх поточних зобов’язань.

Коефіцієнт абсолютної (строкової) ліквідності:

Характеризує частину поточних зобов’язань, яка може бути сплачена негайно (розраховується як відношення грошових коштів та їхніх еквівалентів і поточних фінансових інвестицій до поточних зобов'язань). Протягом періоду значення цього показника знаходилось у діапазоні від 0,09 до 0,5 (норматив >0). Станом на 31.12.2021 року коефіцієнт абсолютної (строкової) ліквідності становить 0,16. Значення коефіцієнта свідчить про спроможність УМ Факторинг погасити негайно 16% своїх поточних зобов’язань.



Протягом всього періоду існування ТОВ «УМ ФАКТОРИНГ» показники ліквідності перевищують нормативно встановлений рівень, що свідчить про платоспроможність УМ Факторинг. УМ Факторинг має достатньо оборотних активів для погашення поточних зобов’язань та розширення подальшої діяльності. Стосовно зменшення значення коефіцієнтів загальної і поточної (швидкої) ліквідності протягом періоду, що аналізується, слід зазначити, що занадто високі показники ліквідності свідчать про неефективне використання капіталу УМ Факторинг на формування непродуктивних активів. Таким чином, зниження зазначених показників носить позитивний характер і пов’язано з оптимізацію використання активів УМ Факторинг.

Коефіцієнт поточної (швидкої) ліквідності:

Відображає платіжні можливості УМ Факторинг щодо сплати поточних зобов'язань за умови своєчасного проведення розрахунків з дебіторами (розраховується як відношення найбільш ліквідних оборотних засобів (грошових коштів та їх еквівалентів, поточних фінансових інвестицій та дебіторської заборгованості) до поточних зобов'язань УМ Факторинг). Протягом періоду значення цього показника зменшилось з 27,03 у 2017 році до 6,07 у 2021 році (норматив >0,6-0,8).


Станом на 31.12.2021 року коефіцієнт поточної (швидкої) ліквідності становить 6,07. Значення коефіцієнта свідчить про спроможність УМ Факторинг сплатити 100% своїх поточних зобов’язань за умови своєчасного погашення дебіторської заборгованості.

Проблема или Возможность

Проблеми відсутні

Конкуренты

ПУМБ факторинг, Райфазен Банк факторинг

Преимущества или дифференциаторы

швидке прийннятя рішення

Срок кредитования

60 месяцев

Процентная ставка, %

25

Решение (Продукт или Услуга)

є зпрощений процес

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility496
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Профинансировано ранее, $
Срок кредитования
Процентная ставка, %
Тип залога
Залог и активы
Бизнес-модель
Решение (Продукт или Услуга)
Команда или Руководство
Лид-кредитор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация