Фото - Король Заходу
37663

Король Заходу

Україномовні реп батли, які публікується на Youtube каналі

Украина, Львовская область
Отрасль: Производство, Развлечение, Другое
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 19.04.2019
Min сумма займа
$  10.000
Предлагаемая доходность
12% в год
На страницу владельца
1
Всего необходимо
$ 100.000
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
Также этот проект:
- ищет инвестиции
 

Идея

Розвинути культуру батлів в Україні. Згодом вихід на міжнародний ринок.
Мета створити майданчик на якому реп виконавці можуть заявити про себе та продемонструвати свої здібності на всю країну. Ведеться відеозйомка, відео публікуються на Youtube каналі. На даний момент проект набирає від 2000 до 3000 тис. живих переглядів. 806 підписників. Для мене важливо щоб ця культура розвивалася у нашій країні. Прибутковість розпишу у відповідному розділі. Проект дуже крутий, шукаю партнерів інвесторів, яким не байдужа культура.

Текущее состояние

На даний момент проект знаходиться на етапі півфіналу першого сезону. Подія відбудеться 4 травня. Фінал в кінці червня. Готовий відео контент доступний на Youtube каналі Король Заходу.

Рынок

Наш клієнт, це будь який молодіжний бренд, чи уже сформована компанія, яка потребує реклами на ринку України. Ринок все СНГ. Ціль зробити настільки крутий проект, щоб про нього заговорили на ринку СНГ.

Проблема или Возможность

На даний момент для забезпечення прибуку нашого проекту, нам не вистачає коштів на розкрутку проекту в соціальних мережах та безпосередньо на Youtube каналі. Як тільки буде збільшено приріст аудиторії на Youtube каналі у нас появиться можливість отримувати рекламні пропозиції для інтеграції у наших відео. Буде можливість залучати в батлову культуру більш іменитих учасників. Залучені ресурси будуть витрачені на абгрейд проекту у новому сезоні.

Конкуренты

В Україні немає. Росію не розглядаємо. Так як проект виключно україномовний. Ми можемо тільки зробити дуже якісний контент, що люди будуть готові його дивитися, без різниці на якій мові.

Преимущества или дифференциаторы

Перевага та відмінність- це повна україномовність та можливість залучення відомих зірок нашого шоу-бізнесу для проведення цікавих батлів. Цінність продукту в самій назві проекту, адже статус Короля у хіп-хоп культурі дуже цінний.

Финансы

Заробіток проекту складається з:
- з комерційних переглядів на Youtube. Зараз ціна за 1 тисячу комерційних переглядів становить в районі $1,22;
- з інтегрованої реклами у відео на Youtube каналі. Бюджет розраховується від к-сті переглядів. Кількість рекламних вставок- згадок може бути до 5-ти. Згадок лого на початку відео може становити до 10;
- з продажу квитків на подію.
- з реклами брендів, товарів чи послуг безпосередньо на самому заході;
- з реклами брендів, товарів чи послуг під час прямих трансляцій;
із запису авторських рекламних треків для компаній чи брендів;
прибуток з реалізації фірмової продукції.


Срок кредитования

18 месяцев

Процентная ставка, %

12

Бизнес-модель

Комерційні перегляди. В місяць планується випускати 3-4 батли. За умови якщо ці 3-4 батли набиратимуть по 100 тис. переглядів то Youtube нараховує $366-488. Якщо відео набиратимуть по 500 тис. переглядів то буде нараховано $1830-2440.Якщо по
1 млн. переглядів то $3666-4888. Дальше вступає в дію партнерка. Це сервіс через, який будуть виплачуватися гроші на розрахунковий рахунок. Її можна буде підключити за умови, якщо буде 1500 підписників на каналі і 5000 годин переглядів. Партнерка бере 30% на початку співпраці. Тобто з 100 тис. переглядів вийде $256,2- 341,6 з 500 тис. переглядів $1281-1708, при 1 млн. переглядів $2562-3416. Гроші можна виводити на різні платіжні системи і в залежності від платіжної системи є свої комісійні та швидкість зарахування коштів. Партнерка може зменшити % за умови збільшення комерційних переглядів, чи інших умов співпраці. Думаю потрібно працювати з компанією Аir. Вона найдовше знаходиться на ринку. Також будуть додаткові перегляди, від прямих трансляцій, та відео оглядів батлу (Якщо потрібно, то їх запустимо).

Інтегрована реклама. Коли буде буде досягнуто 100 тис. переглядів, відповідно продавати рекламу в проекті, буде простіше.Тут має працювати класний спеціаліст, який вміє продавати рекламну інтеграцію. Я можу займатися обробкою пропозицій, які будуть поступати на електронну адресу. Шукати і продавати рекламні послуги, у мене не дуже получається. Це питання відкрите до обговорень і думаю у вас є можливо даний спеціаліст в компанії. Насправді буде декілька варіантів рекламної інтеграції. Відповідно і різні ціни. Знаю різні ціни, наприклад програма ЗеІнтерв'юер за рекламні інтеграції бере до 5 тис. дол в одне відео. На ціну буде впливати популярність проекту та інші фактори. Це питання, детально можна пропрацювати командно. За 1 млн. переглядів, відповідно будуть інші ціни на рекламу. В першу чергу, буде вміння продати рекламу в існуючому проекті.

Продаж квитків на подію. Стосовно відвідувачів події можу забезпечити аншлаги, але з меншою к-стю проданих квитків і з часом цю тенденцію зменшувати (к-сть запрошених гостей). Другий варіант- це розвивати проект по зростаючій тенденції. Думаю що до кінця другого сезону, можливо і скоріше буде забезпечена повна відвідуваність заходу. Ціну на квиток до моменту настання аншлагу піднімати не потрібно. Вона буде сталою 100 грн. Думаю к-сть проданих квитків буде коливатися від 900 до 1100. Деякі з них будуть запрошення для блогерів, друзів учасників, свого близького ком'юніті, партнерам тощо. К-сть безкоштовних запрошень пропоную узгодити разом і закріпити на найближчий час. В перспективі є плани, зробити закритою дану тусовку, на яку можуть попасти тільки друзі, знайомі організаторів чи учасників. Це може стати своєрідною фішкою проекту. Тут потрібно приймати колективне рішення. Я думаю, коли буде досягнуто достатня к-сть проданих рекламних інтеграцій, то це питання можна підняти, на даний момент це частина доходу, яка вже працює і частково відбиває витрати проекту. Інша пропозиція протилежна збільшувати вартість квитка до 200, можливо і 300 грн.

Реклама брендів під час заходу. Це може бути частиною рекламної інтеграції у відео, або повноцінним рекламним блоком, який буде працювати виключно під час проведення заходу. Знову ж таки, тут має бути людина, яка вміє продавати рекламу на заходи, або у вас уже є готові напрацювання, які можуть співпрацювати у даному напрямку. Рекламний прайс, потрібно розробити.

Авторські рекламні треки. Думаю найменш прибутковий варіант доходу, але перспектива заробітку з цього рекламного блоку має право на існування.
Що мається на увазі? Ми можемо продавати аудіо рекламні ролики в стилі реп виконання, учасникам нашого проекту. Заробіток буде виключно на різниці
бюджет- витрати= дохід.

Фірмова продукція. Вангую, що з розвитком проекту будуть і збільшуватися продажі фірмової продукції. Безпосередньо продукція має продаватися на самому заході. Різновид продукції, може бути різним. Потрібно обговорити, все та узгодити. На першому етапі можна запустити лінійку футболок, світшотів та кепок.

Решение (Продукт или Услуга)

Ми виробляємо відео-контент. Подію знімаємо, після обробки всіх процедур проект публікуємо на Youtube каналі. Відео проекту добавимо у проект.

Команда или Руководство

Риски

Єдиний ризик, який на даний момент я бачу- це недостатньо ресурсів, для реклами проекту.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Відвідування різного роду семінарів та тренінг, зокрема які стосуються сфери шоу-бізнесу. Останній тренінг у Львові проводив продюсер Джамали Ігор Тарнапольський.

Изобретение/Патент

Патент на назву Король Заходу.

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
3 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility2362
star3
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up2
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Профинансировано ранее, $
Срок кредитования
Процентная ставка, %
Тип залога
Залог и активы
Бизнес-модель
Решение (Продукт или Услуга)
Команда или Руководство
Лид-кредитор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация