Планується переробка сировини ( овочі та фрукти) виготовлення з них напів фабрикату ( сухофрукт ) Розмішення цеху планується у Вінницькій області Немирівський район село Рубань.
Текущее состояние
Продажем сухофруктів які виготовлені на диму, моя родина займається більше 10 років, є більше 10 перекупщиків яким продається данна продукція. Обєми продаж не виликі 2т-3т на рік.
Рынок
Світового маштабу данного ринку я не знаю, можу оцінити лише місцево. В середньому в м.Немирів працює 15 перекупщиків продукції. По заготовці сливи 20т в тиждень, що дорівнює приблизно 50000гр.
Конкуренты
Прямих конкурентів у м Немирів не має. Окрім населення що виготовляє продукт на диму. Я ж маю бажання обладнати цех для виготовлення високоякісної продукції в електросушарках.
Преимущества или дифференциаторы
Продукт виготовленний в електро сушарці має вищу якість і ринкову ціну. Час обробки скорочується порівняно з виготовленням на диму 24-48годин в 4 рази в залежності від продукту 6-12годин. Що дає можливість виготовляти за тойже час в 4 рази більше продукції. І мати постійного оптового закупщика в лиці фірми'' Садочок '' плюсом являється ще й той фактор, що розширюється і асортимент виготовленних продуктів.
Финансы
Інвестиції необхідні для закупівлі електросушарок.
розраховую по виготовленню сушеного яблука. технологічно з 4кг яблук сирих вихід 1кг сухфрукт. 1кгсирогояблука коштує 3гр.=12гр для отримання 1кг сушеного оптова ціна закупівлі фірмою садочок стоновить 100гр. враховуючивитрати електроенергії на виготовлення100кг. сухофруктів 7гр. тобто 12гр+0.7=12.07 100гр.-12.07=87.93 чистого прибутку з 1кг яблук. за 12 годин технологічного часу виготовлення. А сушарка дає готової продукції 100кг тобто 8793гр 300$ за 12годин. Плюс можна переробляти картоплю, буряк, моркву та іншу серовину яка коштує копійки, а в кінцевому результаті дає прибуток в рази вищий від вкладенної суми. Вкладена сума окупається за 2-3 місяці роботи підприємства.