В Україні створено Благодійний Фонд «Безоплатної правової допомоги» учасникам АТО

В Україні створено Благодійний Фонд «Безоплатної правової допомоги» учасникам АТО та їх сім`ям. Ініціаторами створення Фонду виступили юристи та адвокати Правової Біржі FreeLawyer.ua.

Подача документів для підтвердження участі в АТО, права та обов’язки при мобілізації, представництво інтересів в суді при неналежному оформленні документів військовими комісаріатами, представництво інтересів в суді при інкримінуванні справи за дезертирство, непокору, невиконання наказу – і це далеко не повний перелік запитань, які щоденно виникають у бійців АТО та їх сімей, і потребують негайного вирішення.

«Метою створення Фонду є кваліфікована правова підтримка бійців АТО та їх рідних з питань, які виникають до і після мобілізації. Залучені правники нашого Фонду надають консультації та безкоштовну правову допомогу в оформленні документів на отримання компенсацій та пільг, які встановлені чинним законодавством України, а також інших правових питань стосовно виконання службових обов’язків військовослужбовців», - розповідає голова Фонду, Тарас М’яктов.

Сьогодні до благодійної програми вже приєдналися однодумці з Києва, Харкова, Запоріжжя та Ужгорода. А вже на початку вересня засновники Фонду планують відкрити правові кабінети по всій території України для надання безкоштовної правової допомоги учасникам АТО та формування списків складних правових питань.

Інтернет-ресурс www.freelawyer.ua, об`єднує близько 3 000 фахівців права зі всієї України, які готові відстоювати та захищати права українських бійців на правовому полі, доки вони захищають нас з Вами на справжній війні.

Ми просимо кожного з Вас підтримати нашу ініціативу! Допоможіть поширити цю інформацію серед бійців АТО та їх сімей, або ж підтримайте матеріально.

Шановні українці, не будьте байдужими, адже ми сильніші, ніж думаємо!

Дата публикации: 22.08.2014
Комментарии:

Необходимо авторизоваться

5,00
1
2
3
4
5
3 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
visibility1517
share
close
thumb_up0
Нравится новость