Фото - Сімейні молочні ферми
play_arrow
Смотреть
54779

Сімейні молочні ферми

Украина, Ровненская область
Отрасль: Сельское хозяйство
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 05.11.2021
На страницу владельца
32
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Ми хочемо відкрити 5000 молочних ферм. На молоко зараз дефіцит і постійний попит, що тільки зростає. В нас є випробувана бізнес-модель (вже відкрито 119 ферм), команда професіоналів і > 300 інвесторів

Текущее состояние

В нашій мережі вже нараховується 119 фермерських господарств в 10 регіонах України. Ми прийняли понад 400 заявок від фермерів на участь у проєкті з усіх куточків країни. Нашу ідею підтримали понад 300 інвесторів, які інвестували в проєкт "Сімейні молочні ферми" 21,5 млн грн.

Проблема или Возможность

Ми плануємо створити мережу з 5000 сімейних молочних ферм, що будуть об`єднані в молочні кластери. Це дає наступний результат: забезпечення вітчизняних молокозаводів сировиною, створення робочих місць, зменшення скорочення поголів`я ВРХ в населення, забезпечення виробництва якісного молока, розвиток сільських регіонів, збільшення надходжень в місцеві бюджети.

Решение (Продукт или Услуга)

Наша команда має досвід в молочному тваринництві. Ми підшукуємо родини в селах, які готові займатися утриманням корів. Їм надається уся необхідна допомога: фінансування на будівництво/реконструкцію корівника, на придбання ВРХ та обладнання. Крім цього надаємо повне супроводження їхньої діяльності: юридичне, бухгалтерське, ветеринарне, зоотехнічне та гарантований збут молока.
Ми в свою чергу отримуємо великі об`єми якісного молока, яке молокозаводи готові купувати за кращими цінами. Це дозволить нам підтримувати високий рівень рентабельності та виконувати зобов`язання перед інвесторами.

Бизнес-модель

На фоні гострого дефіциту молока ми створюємо сімейні молочні ферми, які утримують 10 - 50 корів. Взяти участь в проєкті можуть лише родини, які відповідають нашим вимогам і пройшли відбір. Постійно проводяться навчання серед фермерів. Дотримання технологій забезпечує стабільно високу якість молока. В нас є постійний ринок збуту і попит, що не зникне в довгостроковій перспективі.
5,00
1
2
3
4
5
3 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility2324
star2
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up1
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация