Фото - Equibook
62311

Equibook

Додана реальність у книжках про коней і кінний спорт

Украина, город Киев
Отрасль: Виртуальная и дополненная реальность
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 27.07.2024
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Платформа та додаток для книжок з доданою реальністю про коней і кінний спорт. Ідея полягає в тому, щоб об'єднати ринок кінних книжок (60 000 на Амазон) та ринок кінного відео контенту (лише 2 додатки кінного відеоконтену залучили близько 50 млн доходу за рік) за допомогою доданої реальності в 1 ціле - книжка з доданою реальністю і надати кінній спільноті світу (кінна індустрія згенерувала 300 мільярдів у 2023 і очікуваний ріст - 3,5%) можливість пізнавати одночасно відео, читаючи книжку.

Текущее состояние

На даний момент є демоверсія і підтверджений фід-бек від аудиторії в інтересі до продукту. Також є інтерес стейкхолдерів - видавців, які зацікавлені в стимулюванні продажу власних книжок, втім, не готові інвестувати у непрофільний бізнес, втім, скористаються можливістю.

Рынок

Кіннотники, незалежно від країни проживання.
Це та спільнота, яка об'єднана пристрастю до коней і не залежить ні від віку, ні від статі, ні від країни проживання чи мови (оскільки динамічний контент спрацьовує також для книжок, які перекладені на інші мови в різних країнах). Кінна індустрія генерує близько 300 мільярдів у економіку (США та Європа приблизно по 100 мільярдів) і цей сектор розвивається бл. 3,5%. Якщо взяти видавничий бізнес - то це $132.4B в 2023 і виросте до $163.9B до 2030. Оцінки ринку кінного відеоконтенту немає, втім, є кілька популярних додатків, лише 2 з них генерують бл. $50 млн. Це якщо не брати до уваги підписки на канали і інший оплачуваний контент. Ринок кінних книжок не оцінений, втім, Амазон видає 60 000 книжок на кінну тематику. і 30 000 за пошуком Equestrian( може не включати спеціалізовану літературу з ветеринарії, наприклад, ковальської справи тощо).

Проблема или Возможность

Кіннотники усього світу шукають можливість краще пізнати своїх чотириногих партнерів - коней. Це захоплена і пристрасна аудиторія, яка не шкодує грошей ні на коней ні на знання. Кінні книжки часто непросто читати - опис вправ вимагає досвіду, опис змагань чи коней - уяви. Тому вони шукають відеоконтент на спеціальних платформах у додатках та просто інтерені. Який не завжди співпадає з тим, що вони шукають і не іллюструє те, що потрібно. Крім того, вимагає зусиль, часу і додаткових грошей.Об'єднання тексту та динамічного контенту (відео, анімації тощо) дозволить отримувати все, що потрібно в 1 місці - купивши книгу, не відволікаючись і не розчаровуючись.

Решение (Продукт или Услуга)

Створення платформи та додатку для кінних книжок з доданою реальністю - як єдиної точки входу отримання одночасно як якісного текстового та візуального, так і динамічного контенту. Одного разу завантаживши додаток і зареєструвавшись на платформі, можна завжди мати доступ до своїх куплених книжок, які відразу доповнені відео, бачити усі нові книжки, які додаються, передивлятися превью, читати відгуки і приймати рішення щодо подальших покупок. Це виграшна комбінація для усіх для читачів, які отримають усе в 1 + постійне оновлення, видавців, які не втрачаючи нічого отримають стимуляцію продажів та додатковий прибуток, виробинків і власників відеоконтенту, які, як і видавці, отримають збільшення продажів свого контенту. Так і для фаундерів, які отримують кошти від кожного закачування, підписки, а також допоміжні функцій, як, наприклад, підготовка контенту для книжок тощо.

Конкуренты

На даний момент немає

Преимущества или дифференциаторы

Поки що не створено книжок про коней та кінний спорт з доданою реальністю.

Финансы

1. завантаження контенту кожної книжки
2. підписки на доступ до контенту на певний час.
Якщо розміщувати 12 книжок з AR за рік, то дохід першого року (при поміркованій кількості скачувань без підписок) за рік буде від 100 до 300, то очікуваний дохід 1 року $66 000, 2 рік 276 000, 3 рік 630 000 (вартість доданої реальності - 10$. Кінні книжки коштують в середньому від 30$, спеціалізовані - 100 і більше).
Витрати: 1. створення та підтримка технології, адаптація контенту 2.розвиток бізнесу - поповнення бібліотеки та просування, 3. адміністрування.

Бизнес-модель

Продажі - інтернет-платформа, додаток, видавці-партнери, партнери-власники контенту.
Бізнес модель - надходення від користування контентом

Целевое назначение инвестиций

розробка технології для створення бета-версії та додавання перших 3 книжок до бібліотеки.

Предложение инвестору

В залежності від залученості у бізнес і пропозиції. Як технічний партнер так і інветсор, дуже цінні.

Команда или Руководство

Риски

1. я не знайду тех. партнера
2. видавництва не захочуть співпрацювати. Втім, вже зараз є 60000 книжок про коней, тому знайти тих, кому це цікаво (вже є інтерес, втім, поки немає моделі - він, швидше, теоретичний)
3. власники візуального контенту відмовляться від співпраці.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

поки що ні.

Победы в Конкурсах и другие награды

не брала участь

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility53
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация