Фото - GF Bike
61450

GF Bike

Виготовлення, ремонт і прокат легкого електротранспорту.

Украина, Львовская область
Отрасль: Развлечение, Транспорт, Услуги, сервис, Электроника, Гаджеты
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 06.02.2024
На страницу владельца
2
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Створення автопарку електротранспорту , та майетрен з його виготовлення, обслуговування та ремонту. Транспорт може виготовлятися під інвідуальние роздрібне замовлення і для масового використання для прокату.

Текущее состояние

Наразі своїми силами з нуля прр вкладанні 3000$ за два роки , ми вийшли на рівень заробітку 2000$ в місяць з наявним капіталом, у вигляді легкого електротранспорту на суму понад 25000$.

Рынок

Основний клієнтський сегмент це особи які працюють у сфері кур'єрської діяальності на компанії Glovo , Bolt, тощо, також не рідкість є і фізичні особи або ФОП які мають власний ресторанний бізнес і беруть оптові замоленн на закупівлю або оптовий прокат транспорту для ствоернн локальної кур'єрської служби.
Ринок такої продукції на території України або розвинений , тому при швидкому інвестування можна буде зайняти чималий відсоток , а в деяких містах бути монополістами.

Проблема или Возможность

Проблема данної ідеї недсотатне фінансування.
Можливості даної сфери безмежні , при належному фінансування за 12 кварталів при вкладанні одноразової суми 50 000$ можна вийти на дохід до 15 000$ в квартал.

Решение (Продукт или Услуга)

Наша команда розробила оптимальну конфігурацію по співвідношення ціна - якість у світі легкого електротранспорту. Ця модель при своїх невеликих габаритах може набирати швидкість до 90км/ год і проїжджати до 120км на одному заряді.
Наразі таких екземплярів у нас до 15 одиниць кожна з яких стабільно приносить орієнтовно 200$ чистого прибутку в місяць. Якщо збільшити потужності виробництва , поставити виготовлення нових одиниць і моделей транспорту то за 3 роки можна вийти на 70+ одиниць і розширити мережу майтерен на інші міста України.

Конкуренты

Найбільшими конкурентами на території України на даний момент є компанія ELEK. Але їх продукція дуже зросла в ціні і перестає бути актуальної для фізичних осіб

Преимущества или дифференциаторы

Найголовніше унікальність і відмінність від конкурентних майстерень, ми шукаємо підхід до кожного клієнта і можемо вийти далеко ща рамки свого портфоліо виконавши будь які побажання. Також наш продукт є дешевшим на ринку але по якості і надійності не відрізняється, а іноді, навіть кращий.

Финансы

Основний дохід компанії складають надходження від прокату і обслуговування , на лругому місці іде роздрібна торгівля.

Целевое назначение инвестиций

Найголовніше призначення інвестиції - це закупівля якісних сертифікованих деталей, для виготовлення нової партії електричних мотоциклів.

Предложение инвестору

Наша майьерня пропонує інвестору відсоток від прибутку всіх одиниць транспорту ,які будуть виготовленні за кошти інвестиції.

Команда или Руководство

Риски

Найголовніший ризик цього бізнесу - це втрата основою кліеєнтної бази - фізичних осіб, які працюють у сфері кур‘єрської діяльності. Але такі ризики можуть бути серйозними ,лише при виникненні автоматизованї системи надання кур‘єрських послуг.

Изобретение/Патент

Наша майтерня спроектувала і випустила у виробництво прототип просторовї рами для легкого електротранспорту. Виготовлення такої набагато дешевше ніж у конкурентів і тому ціна нижча за ринкову тільки за цю детвль може переломити хід формування цін на весь продукт.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility113
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация