Фото - Bebusa Gameverse
play_arrow
Смотреть
60859

Bebusa Gameverse

Криптогра на телефон, вільний світ та багато різних жанрів

Украина, Киевская область
Отрасль: Интернет и ИТ, Гаджеты, Блокчейн
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 12.10.2023
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Світ "Bebusa Gameveres" - це універсальний ігровий простір для ентузіастів різних жанрів. Тут кожен може зануритися в захоплюючий світ випробувань, виміряти сили з друзями та отримати в нагороду не просто ігрові монети, а й обмінні токени. Ці токени можна використовувати для розвитку свого героя, зміни його образу, покупки енергії та інших переваг. Додатково, гравці мають можливість інвестувати свої монети через стейкінг або виводити їх на біржу. Відкрийте для себе безмежний світ можливостей в "Bebusa Gameverse"!

Текущее состояние

Над проєктом ми працюємо з 2021 роки, спершу ідея була зробити лише одну гру і показати її світу, на той момент була актуальна ідея з Грою в кальмара і ми хотіли реалізувати це, щоб люди могли відчути себе в ролі главного героя, пройти всі рівні і отримати крутий бонус в кінці свого шляху, але в процесі створення прийшла більш масштабна ідея, щоб надати можливість людям спробувати себе в різних ігрових жанрах при цьому зберігаючи один прогрес героя.

На разі у нас готовий вільний світ Bebusa Gameverse, з різними NPC та цікавими тваринами у світі,
створені 5 ігор (Runner, Jumper, Swimmer, Fighter and Squid Game
система обміну монет,
частково мультиплеер,
магазин скінів,
сайт на 70%

Рынок

Наша ідея та концепція гри об'єднує в собі декілька сегментів ринку, перший це звичайні гравці яким буде цікава сама ідея гри, вона має спільні риси з грою Роблокс але з більшими можливостями.
Другий сегмент це крипто гравці які полюбляють заробляти граючись і завжди слідкують за цікавими новинками на ринку. А також ті що інвестують в проєкт якій дійсно може захватити частину ринку і дати їм можливість добре на цьому заробити.
Також хочу сконцентрувати вашу увагу на тому що суперництво завжди мало вилику силу і можливість заробити на вдосконаленні своїх навичок завжди інтригувала багатьох людей.

Проблема или Возможность

Проблема сучасних ігор полягає в декількох факторах, по перше - є звичайні гравці, а є ті які можуть собі дозволити купувати різні покращення, вдосконалення в гру і бути значно крутішим, від цього страждає інший тип гравців.
Друга проблема полягає в тому що гравці не володіють своїми речами, скінами та усіма вдосконаленнями коли гра стає вже не актуальною, не цікавою то гравець попросту закидає її без можливості передати всі свої досягнення іншому, а якщо така можливість і є то втрати досягають 90%
Третья проблема, гравець кожен день вдосконалює себе на свої навички, вони досягають нових вершин та хочу бути кращими, серед друзів та інших гравців, і рідко де можуть показати свої здібності іншим та прагнуть позмагатися з супротивником і перевірити себе у поєдинку з іншими, використати свої вміння, тренерування, спритність.

Решение (Продукт или Услуга)

Вирішення першої проблеми - ми дамо звичайним гравцям можливість заробити самому на свої вдосконалення, прикладаючи більше зусиль, розвиваючи свої навики та здобуваючи нові досягнення, при бажанні кожен гравець зможе накопичувати свої токени та виводити їх на біржу, або придбати за них будь які покращення, бусти та скіни.
Вирішення другої проблеми - кожна річь, скін, буст яку людина придбає в магазині, може бути продана на Маркетплейсі в середині гри і таким чином всі вкладення можуть повернутись до вас, як тільки ви будете змушені зав'язати з грою.
Вирішення третьої проблеми - в кожну гру в світі Bebusa ви зможете грати з друзями, перевірити свої навички, а ще і заробити на цьому, тому що можливість зробити ставку на гру із суперником присутня в нашому світі. Окрім цього ми плануємо проводити турніри які дадуть можливість спритним гравцям здобути дуже цінні призи і також заробити на цьому.

Конкуренты

На разі криптоігри набирають все більше обертів, тому що приваблюють декілька гравців ринку, по перше модель P2e дає можливість людині спрогнозувати свій дохід в прямій залежності від витраченого часу, по друге приваблює все більше звичайних любителів ігор. Разом із зростом популярності гри, до цього списку приєднуються ще і крипто інвестори які бачать цікаві та перспективні проєкти. На разі ми можемо назвати одного конкурента на крипторинку який більш менш схожий з нашим проектом Sandbox. Якщо брати за основу вільний світ з багатьма ігровими жанрами то друга альтернатива але без Блокчейну - Roblox, але вона не приваблює більш дорослих гравців так як має дизайн старих ігор.

Преимущества или дифференциаторы

Можливість володіти всіма придбаними речами завдяки НФТ
Можливість заробити просто приділяючи достатньо уваги та часу грі і покращенню своїх здібностей
Можливість перемогти вашого друга, опонента в будь якій грі та показати свої навички і при цьому отримати додатково монети BSA
Можливість приймати участь у івентах та турнірах з фінансовими нагородами.

Финансы

Продаж енергії, скінів, бустів, вдосконалень та різних речей для ваших гравців.
Комісія компанії за транзакції в грі, такі як ставки, івенти, турніри.
Продаж НФТ
Ріст ціни токену
Більш докладно з цифрами

Комісія 7% від багатокористувацьких режимів Squid Game «Prize Game», «Events» . Комісія буде стягуватися в токенах BSA. Виходячи з очікуваної середньої ставки гравця в 20 доларів на гру, в середньому 40 гравців на гру та 600 ігор на місяць, таким чином сумма складає 480 000 доларів на місяць. З комісією 7% це еквівалентно 33 600 доларів США на місяць або 403 200 доларів США на рік.

В інших іграх ви можете грати з друзями, змагаючись, хто кращий, і роблячи *ставки на дуель*. Комісія з кожної ставки становить 7%. Ми прогнозуємо щоденний обсяг 2500 ігор для ставок протягом першого року. Якщо обидва гравці зроблять ставку по 5 доларів (у токенах компанії), дохід компанії становитиме 52 000 доларів на місяць або 624 000 на рік

Продаж NFT для механіки P2E. Компанія планує продати обмежену кількість NFT, при цьому перша партія буде продана за еквівалент 150 000 доларів США. Буде ще п’ять розпродажів кожні 4-6 тижнів із цільовим обсягом від 40 000 до 80 000 доларів США за продаж. Точні цифри залежатимуть від темпів зростання аудиторії активних гравців і ціни токена BSA. Очікуваний прибуток за 6-9 місяців — 450 тис. дол.

Енергія в грі відновлюється кожні 20 годин, але для активних гравців є можливість докупити цю енергію і продовжити виконувати свої завдання та покращити свої навички, планований дохід в перші 6 місяців 150 000$

Розпродаж «перепустки» NFT для Великої гри. Частину «перепусток» продаватимуть раз на місяць перед кожною подією. Компанія розраховує продати перепустки вартістю $40 000 - $60 000 у перший рік Великої гри.

Компанія запустить продаж унікальних скінів і предметів, очікується, що продажі скінів складуть 50 000 - 60 000 доларів США в перший рік. Користувачі також зможуть продавати будь-який тип NFT на ринку, при цьому з продавця стягується комісія у розмірі 5%. Очікуваний комісійний прибуток за перші 6 місяців становить $50 000 - $70 000.

Продаж контрактів на розширення NFT. Кожен персонаж NFT дає власнику можливість отримувати винагороди протягом обмеженого періоду часу від 3 до 12 місяців. Щоб поновити можливість отримувати винагороди, користувачі повинні придбати контракт на продовження NFT. Також очікується, що ці контракти продаватимуться за 250 000–300 000 доларів США в перший рік.

Бизнес-модель

Ваші посилання недоступні)
Наша бізнес модель Play to earn - заробляй граючи. Це новий сучасний метод і руйнування попередньої моделі ігор, технології Блок чейну дають можливість людям витрачаючи свій час на гру, вдосконалюючи свої навички, покращуючи свого героя - заробити на цьому.

Канали продажів - Гугл та Іос платформи, криптопабліки, крипто конференції, спільноти, соц мережі Тік ток, інстаграм, Ютуб.


Целевое назначение инвестиций

1) Розробка та вдосконалення мультиплееру
2) Створення нових ігор
3) Інтегрування маркетплейсу в гру
4) Аренда серверів
5) Маркетинг
6) Розширення магазину покращень та скінів.

Предложение инвестору

Ми готові запропонувати вам різні умови в залежності від суми ваших інвестицій. Якщо ви готові інвестувати від $50 000 до $100 000, ми готові запропонувати вам 5% від доходу компанії. Якщо ви готові інвестувати від $100 000 до $200 000, ми готові запропонувати вам 10% від доходу компанії. А якщо ваша інвестиція перевищує 200 000 доларів США, ми готові запропонувати вам 15% від доходу компанії.

Команда или Руководство

Риски

Ринок криптовалют він сам по собі має ризики, 90% усіх криптовалют рухаються за біткоіном.
На сьогоднішній день Gamefi тільки набирає обертів і дійсно цікава та захоплююча гра може принести тому хто зараз увійде в цю нішу дуже гарні перспективи. При правильному маркетингу успіх гарантовано.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility199
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация