Фото - Мобільний застосунок Deal
60119

Мобільний застосунок Deal

Мобільний додаток для публікації і виконання дрібних задач

Украина, Львовская область
Отрасль: Интернет и ИТ, Гаджеты
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 29.04.2023
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Deal - це мобільний додаток, який дозволяє користувачам заробляти гроші, виконуючи різноманітні дрібні завдання, такі як доставка їжі, збирання інформації, оформлення бухгалтерських документів тощо. Користувачі можуть шукати і виконувати завдання, які відповідають їхнім здібностям та отримувати за це винагороду.
Даний додаток НЕ Є альтернативою таким застосункам як OLX та UpWork, так як в нашому застосунку завдання будуть з'являтись в real-time(динамічному) режимі, як у відомих застосунках Bolt, Uklon(таксі) та Glovo(доставка). Але наш застосунок буде використовуватись для всіх типів завдань

Текущее состояние

Даний проект є новітньою ідеєю для розробки мобільного застосунку Deal. Поточний стан - етап підготовки та знаходження додаткових інвестиційних коштів.

Рынок

Наша цільова аудиторія - це люди віком від 18 до 55 років, які мають смартфон і шукають можливості для заробітку додаткових коштів. Ми будемо спрямовувати рекламу на соціальні мережі, блоги і форуми для заробітку та роботи, а також на місцеві рекламні засоби.

Проблема или Возможность

На українському ринку ще немає описаних нами додатків. Існують тільки кілька сервісів котрі надають можливість знайти фріланс-роботу або ж виконати вказане завдання(по типу UpWork, OLX, Robota). Але ці сервіси використовуються виключно для знаходження роботи і їх інтерфейс і прозорість використання залишають бажати кращого.

Решение (Продукт или Услуга)

Ми ж в свою чергу пропонуємо українському ринку абсолютно новітній продукт - додаток Deal. Зручний в управлінні, інтуітивний та зручний інструмент для заробітку грошей у вільний час.

Конкуренты

Ви можете самі побачити, що на українському ринку ще не немає описаних нами додатків. Існують тільки кілька сервісів котрі надають можливість знайти фріланс-роботу або ж виконати вказане завдання(по типу UpWork, OLX, Robota). Але ці сервіси використовуються виключно для знаходження роботи і їх інтерфейс і прозорість використання залишають бажати кращого.

Преимущества или дифференциаторы

Особлива наша перевага в тому що ми маємо доволі низький рівень конкуренції через новітність продукту на українському ринку

Финансы

Мобільний застосунок буде отримувати дохід через комісію додатку на виконанні "завдань" котрі публікують користувачі.
Тобто якщо ціна завдання стоїть 100 грн, то користувач котрий виконає дане завдання отримає не повну суму, а суму з віднятою комісією застосунку.
Вся політика використання буде надана користувачам на старті використання застосунку Deal.

Бизнес-модель

Фінансовий план:
Наш фінансовий план передбачає залучення інвестицій на перших етапах для розробки та просування додатка. Ми плануємо залучити 15000$ на розробку додатка та 20000$ на маркетинг та залучення нових користувачів. Орієнтовний дохід від додатку зпрогнозувати важко, так як це залежить від подальшої ефективності маркетингової кампанії та знаходження нових користувачів. Орієнтовний прогноз - 20000$ на рік в перші місяці старту нашого застосунку. І подальший вихід на річний дохід від 50000$.

Целевое назначение инвестиций

Розробка вказаного мобільного та маркетингова кампанія для отримання нових користувачів

Предложение инвестору

Ваші інвестиції можуть бути спрямовані неопосередковано на розробку застосунку або ж на маркетинг та просування нашого розробленого застосунку. Ми зі свого боку пропонуємо вам прозору і чесну спільну співпрацю над новітнім продуктом.

Команда или Руководство

Риски

Основним ризиком для нашого бізнесу може стати відмова користувачів від використання додатка через наявність конкурентів на ринку та низьку винагороду за виконання завдань. Щоб уникнути цього ризику, ми будемо стежити за потребами наших користувачів та пропонувати привабливі умови для заробітку.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Планується участь в акселераційних програмах в наступний місяць

Победы в Конкурсах и другие награды

Відсутні
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility309
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up1
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация