Фото - Hobby
59615

Hobby

Додаток допоможе планувати розвиток та розваги. Єднати Це.

Украина, Хмельницкая область
Отрасль: Интернет и ИТ, Туризм, спорт, Гаджеты, Искусственный интеллект, Мобильные приложения
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 23.02.2023
На страницу владельца
2
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

В житті кожної людини є списки, чим би зайнятись. Ми хочемо прочитати якусь книгу, подивитись фільм, відвідати якесь особливе місце, поглибитись в історію, або дізнатись щось нове, наукове наприклад. Кожна людина хоче спробувати щось нове, але в сірих рутинних офісах не до цього і бажання пробувати щось нове відкладаються і обов'язково забуваються. Але в звичайний блокнот це все не запишеш, знаєте чому?тому, що сам додаток має давати якісь рекомендації! На що варто витратити час, звернути увагу на рейтинг. Це мобільний додаток, який допомагає планувати свій розвиток і розважатись.

Текущее состояние

Етап попередньої розробки

Рынок

Я прошу вибачення, але на заповнення цієї анкети іде так багато часу, а я вже втомився і хочу спати, тому що часник показує 04:00. Я хочу, щоб ви розуміли, що інвестування для мене не єдиний спосіб пошуку матеріальних ресурсів, тому я і не підходжу до цього максимально серйозно. Ви напевно вже помітили, що презентація в мене - обманка. От я хотів її оформити, сів, щось там намагався зробити, хотів красиво оформити, але не вмію красиво, тому, власне кажучи, презентації в мене для вас немає. Вибачте, що відібрав ваш час, може ви вже і не читаєте цей текст, але я з вами відвертий, тут попереду ще багато питань, краще я особисто вам дам на них відповіді, якщо вам цікавий проєкт. Якщо ні, то я не засмучуюсь, тому що віру в нього, в маркеті є якісь аналоги, якими ніхто не користується, а в мене ідея крута і я віру в те, що навіть самостійно зможу зробити з цього додатку справжню корпорацію, завдяки якій нашу країну будуть знати не тільки через різні політичні брудні та корупційні ігри. Бажаю всього найкращого.

Проблема или Возможность

Чоловіки та жінки віком 16-35 років з активним способом життя. Ці люди Багато читають, дивляться фільми Займаються хобі та подорожують. Їх проблема в тому, що життя надто коротке і все за його період не встигнеш. Саме цих людей рятує мій додаток.

Решение (Продукт или Услуга)

Додаток дозволяє розв'язувати ці проблеми шляхом того, що окрім створення списків користувачі можуть отримувати рекомендації від додатка і навіть від інших користувачів. Ці рекомендації можуть бути з рейтингом, та пропонуватись за допомоги штучного інтелекту.

Конкуренты

Бездари

Преимущества или дифференциаторы

Беззаперечні

Целевое назначение инвестиций

Виведу в офшори і відмию

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility209
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация