Фото -
59015

"Шепіт потойбіччя"

Створення додатку з візуальними новелами

Украина, город Киев
Отрасль: Информация и СМИ, Культура и искусство, Развлечение, Виртуальная и дополненная реальность, Мобильные приложения
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 15.11.2022
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Цей додаток - збірка візуальних новел, пов'язаних між собою українськими міфологічними істотами в сюжеті. Гравцям запропоновано кілька таких новел різних за жанром - від хоррору до романтики. Кожен обиратиме за власними вподобаннями також і дизайн головного персонажу. Усю колекцію об'єднуватиме ціль знайомства з нашою культурою крізь призму гри.

Текущее состояние

Проект знаходиться на початковому етапі.
Готові декілька частин ппершої новели, знайдені потрібні члени команди

Рынок

Цільова аудиторія - здебільшого дівчата у віковому діапазоні 13-25 років. Саме ці споживачі найбльш розповсюджені наразі у фанбазах наявних на даний момент схожих додатків. Відсоток чоловіків того ж віку набагато нижчий. Завдяки певному різноманіттю новел, можна буде створити різні за віковою категорією розділи. Також, під час/після прохоження гри будуть доступні опитування для аналізу вподобань жанрів та авторів серед різних за віком споживачів.
Видається логічним, що розвиток оригінальних ВН українською
мовою має призвести до створення видавничого продукту, заснованого на вітчизняній національній культурі. Це дозволить залучити нову
аудиторію і допоможе повноцінно сприймати історію, що розповідається розробниками, з опорою на зрозумілі українському читачеві ключові елементи візуальної новели.

Проблема или Возможность

Це абсолютно порожня ніша у нас. Жодної подібної гри на українському ринку немає, а споживачів візуальних новел серед наших людей дуже багато.

Решение (Продукт или Услуга)

Це має бути перша збірка, орієнтована перш за все на українську аудиторію, яка має на меті познайомити молодь із нашою фольклорною спадщиною, розфорсити молодих авторів, художників та саундмейкерів. Деякі користувачі не можуть знайти вихід для власної фантазії та реалізувати себе як митця. Ця ж гра дає можливість відчути себе і письменником, і персонаж-креатором не докладаючи особливих зусиль. Вона вимагає лише твоєї уяви та зосередженності.

Конкуренты

На даний момент на ринку немає прямих конкурентів, якщо не брати до уваги іноземних видавців збірок візуальних новел ("Клуб романтики" (Молдова), "Літературний клуб "Докі-Докі" (Японія) та чимало інших тотожних прикладів подібного контенту. Вищезгадані дистриб’ютори так чи інакше мають вплив та вагу на ринку українських мобільних додатків.

Якщо говорити про "Шепіт потойбіччя", то проект, відповідно, є чи не напершою збіркою візуальних новел з унікальною тематикою безпосередньо пов’язаною з нашою культурою.

Преимущества или дифференциаторы

Перелік переваг та диференцій:
1. Гра повністю присвячена Україні і всьому українському. Популяризація культури не лише на внутрішньому, а й зовнішньому ринку.
2. Залучення молоді до читання у форматі розважального процесу.
3. Зручність та автономність додатку. Може працювати за відсутності мережі інтернет.

Финансы

Одним з джерел доходу стане реклама різних продуктів інформаційного ринку в цьому додатку. Також, у користувачів буде змога донатити розробникам чи купувати ігрову валюту за реальні гроші.

Целевое назначение инвестиций

Інвестиції необхідні для можливості оплати роботи креаторів та залучення цільової аудиторії шляхом рекламування додатку.

Команда или Руководство

Риски

1. Проблеми роботи додатку на одразу двох системах (андроід, аіос)
2. Отримання відмови від торгівельних майданчиків
3. Зменшення хвилі актуалізації української культури після завершення воєнних дій у країні
4. Мінімальний фідбек від цільової аудиторії
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility161
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация