Фото - Мобільний PWA додаток «Білогородка в смартфоні»
55722

Мобільний PWA додаток «Білогородка в смартфоні»

Каталог установ/товарів/послуг/новин регіону в одному місці

Украина, Киевская область
Отрасль: Интернет и ИТ, Информация и СМИ, Торговля, Услуги, сервис, Мобильные приложения
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 21.01.2022
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Доробити та розширити географію проекту (хоча б в рамках району, згодом, можливо і області) призначеного для зручного пошуку товарів, послуг, державних та приватних установ, новин та іншої інформації в рамках конкретного регіону. З відгуками, рейтингами та спілкуванням користувачів в рамках групи. Створення подібних мобільних PWA додатоків для інших населених пунктів чи регіонів, де це потрібно, де немає таких ресурсів.

Текущее состояние

Тестова версія проекту була запущена у листопаді 2020. Тобто з тих пір і до сьогодні, будь-який користувач інтернетом міг зайти на відповідний сайт, зареєструватися та безкоштовно користуватися усіма можливостями даного PWA додатку. Зважаючи на вузьку регіональність, наразі досить незначне коло користувачів, яким може бути цікавий даний додаток. Це лише мешканці села Білогородка, Київської області. З моменту запуску додатку в ньому зареєструвалося близько 500 людей.

Рынок

Клієнт – кожен мешканець населеного пункту, у якого є мобільний телефон (в рамках регіону, для якого створено додаток).

Проблема или Возможность

Звичайний користувач шукає інформацію. Він має доступ до всіх функцій додатку повністю безкоштовно. Таких як контактна інформація по всім закладам та установам з бази даних, новинам, чату, карті, тощо. Також користувач може безкоштовно розмішувати свої оголошення, писати коментарі та виставляти рейтинги для будь-якої установи.
Що стосується підприємств та установ, то потрапити до каталогу додатку вони також можуть цілком безкоштовно. Втім, підприємства зацікавлені у тому, щоб краще виглядати серед конкурентів, і аби користувачі обирали не когось іншого, а саме їх. Аби в профілі підприємства було більше інформації, окрім базової. Були посилання на додаткові ресурси. Вони мали більше високе та привабливе місце в каталозі.

Решение (Продукт или Услуга)

Потрапити до каталогу будь-яке підприємство, установа, бізнес може безкоштовно. Втім, аби мати більш вигідну та високу позицію в каталозі, в своєму профілі мати більше інформації про себе, посилання на додаткові ресурсі, прорекламувати своє підприємство на різних сторінках додатку тощо – треба заплати.
Можуть існувати як разові оплати, які даюсь якісь бонуси назавжди. Також можуть бути підписки, тобто, аби користуватися певними бонусами – треба платити щомісяця.
Звичайно, кожне підприємство зацікавлене, аби краще виглядати серед конкурентів. Тому в більшій чи меншій мір воно зацікавлене в платних послугах додатку.

Конкуренты

На даний момент безпосередньо у селі Білогородка немає жодних прямих конкурентів. Певну конкуренцію в інформаційному напрямку можуть складати лише соціальні мережі.

Преимущества или дифференциаторы

Наразі в селі Білогородка немає жодного єдиного ресурсу, який об’єднує, чи міг би об’єднати всю інформацію про даний населений пункт. Тобто жодного прямого конкурента. Втім, в той чи іншій мірі цією ідеєю може скористатися будь-хто і створити щось своє подібне з нуля. Але на це знадобиться багато часу, і він вже буде не першим.

Финансы

Прибутки – Реклама, підписки на пакет послуг.
Видатки – Щомісячні автоматичні списання ресурсу, на якому створюється та утримується додаток. Зарплата людям, які підтримають додаток. Кошти на рекламу та розповсюдження додатку.

Целевое назначение инвестиций

Щомісячні автоматичні оплати ресурсу, на якому створюється та утримується додаток.
Зарплата людям, які створюють, наповнюють та підтримують додаток. Кошти на рекламу для розповсюдження інформації про додаток.

Предложение инвестору

Під час зустрічі готовий розглянути і обговорити будь-які пропозиції щодо можливого партнерства.

Команда или Руководство

Риски

Прибутки від реклами та підписок будуть нижчі ніж видатки на утримання та рекламу ресурсу.
Прихід конкурента, якщо буде створено подібний ресурс.

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility322
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up1
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация