Фото - Ave Tales — світ казки, створений самою казкою
play_arrow
Смотреть
53401

Ave Tales — світ казки, створений самою казкою

Ave Tales — це сервіс з дитячими казками.

Украина, город Киев
Отрасль: Интернет и ИТ, Культура и искусство, Образование, обучение, Развлечение, Виртуальная и дополненная реальность
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 27.08.2021
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Ave Tales — це сервіс з дитячими казками українців, білорусів і кримських татар (текст, аудіо, відео). Ми відредагували казки, зробивши їх зрозумілими сучасній дитині і переклали їх кількома мовами.
Ми вважаємо, що казки є дуже важливою частиною розвитку дитини, а якісні сервіси з казками нашими мовами дуже слаборозвинуті. Ось чому ми хочемо розробити продукт із якісними текстами, кількома режимами ознайомлення з казками та зручним і доступним інтерфейсом — Ave Tales. Який стане першим продуктом екосистеми наших проєктів.

Текущее состояние

Готова одна анімована казка як приклад:
https://www.youtube.com/watch?v=W6HIR6nb9AU&t=3s
Сайт готовий на 50%.
Ведуться сторінки в соціальних мережах.
Готові текстом 70 казок українською мовою, 10 кримськотатарською двома правописами, 23 та 3 казки білоруською різними правописами, 4 англійською мовою, 3 казки лемківським діалектом української мови.
Кілька персонажів як для 0-3 років, так і для 3+ років.

Рынок

Сім'ї з малими дітьмі та дошкільні навчальні заклади. За 1 півріччя 2020 року народилося 139.1 тис. дітей. Враховуючи, що наш проєкт цікавий дітям від 0 до 7 років, потенційна аудиторія може складати близько 1200000 осіб (і це лише на території України)

Проблема или Возможность

Наразі є лише сайти та сервіси які покривають лише 1 сегмент: або текстові казки, або авдіоказки, або 2D анімації, або AR анімації. Більшість з них беруть матеріали без жодного опрацювання і вони не зовсім підходять для сучасних дітей (через архаїзми або заскладні описи процесів невідомих дитині).

Решение (Продукт или Услуга)

Створення сайту, який буде покривати усі ці потреби та викладання частини його матеріалів на YouTube, YouTube Kids, TikTok, Apple Podcasts, Spotify Podcasts покриють широку авдиторію, якій можна показати рекламні матеріали та продавати тематичні товари по нашому контенту. Окрім того планується сайт для людей з вадами зору.

Конкуренты

Інші дитячі канали на YouTube та YouTube Kids.
Сайти накшталт: https://www.svitkazok.in.ua/audiobooks/, https://derevo-kazok.org/audio-tales/, https://pepi.com.ua/biblioteka/audiokazky.html більшість яких мають незручний інтерфейс, який унеможливлює використання сайту дитиною самостійно.

Преимущества или дифференциаторы

Створення сайту з багатьма типами дитячого контенту та розповсюдження цього контенту через інші сервіси. Вища якість цього контенту в порівнянні з конкурентами. Можливості вийти на ринок інших країн (Білорусь, Канада) задля збільшення авдиторії. Активна співпраця з етнічними групами, культура і фольклор яких є дуже цікавими.

Финансы

Основним джерелом доходу планується виручка з реклами на сайті/додатку та на платформах, де буде розміщено контент, а також продаж дитячих наборів для творчості та друкованої дитячої літератури.

Бизнес-модель

Отриманя грошей за рахунок продажу наборів для дитячої творчості (для створення аплікацій, пазлів наборів для дитячих садочків), реклами на сайті та інших, вказаних вище платформах, продаж збірників казок, власного мерчу (чохли для телефонів, мотанки, наліпки, одяг тощо)

Целевое назначение инвестиций

Виплата розробникам, редакторам казок, аніматорам, акторам озвучення та рекламна кампанія, інвестування в розробку власного мерчу (чохли для телефонів, мотанки, наліпки, одяг тощо), видання власного збірника казок.

Предложение инвестору

Ми студентський проєкт, тому потребуємо допомоги в реєстрації та керуванні ТОВ, тобто пропонуємо значну частку ТОВ. Також ми розраховуємо на подальшу співпрацю у галузі інвестування, тому що Ave Tales не буде нашим єдиним проєктом. Ми плануємо розвиватися далі.

Команда или Руководство

Риски

Невдала рекламна кампанія, мала швидкість створення контенту або некоректна робота сайту можуть видати погані показники.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Розміщення проєкту на краудфандинговій платформі
https://www.airfunding.net/project/370402?hl=uk&utm_source=copied_url&utm_medium=social&utm_campaign=my_project_share_collaborators&utm_content=project_id_370402
Платформа міжнародна і має малий відсоток користувачів з України, що зобумовлює результат. Для реєстрації на українських платформах необхідно мати зареєстрований ТОВ чи ФОП, для якого треба найняти бухгалтера, на якого у нас станом на зараз нема грошей.

Победы в Конкурсах и другие награды

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility547
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация