Фото - RENTA
50466

RENTA

місце, де користувачі позичають усе необхідне чи здають своє

Украина, Львовская область
Отрасль: Интернет и ИТ
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 04.12.2020
На страницу владельца
11
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

За допомогою RENTA користувачі можуть безпечно та зручно позичати необхідні речі чи здавати власні, що лежать без діла. Сервіс перевіряє всіх користувачів за багатьма факторами, такими як: власний номер телефону, соцмережі (враховуючи к-ть друзів), паспортні та банківські дані; а найголовніше – рейтинг та відгуки з минулих угод. Унікальність RENTA полягає у тому, що сервіс об’єднує в собі всі сфери винайму майна в Україні, тож користувачам не потрібно шукати окремі підприємства з оренди туристичного обладнання, інструменту чи одягу, а лише зайти на портал та забронювати потрібну річ.

Текущее состояние

Сервіс запустили 1.10.2020, та на даний момент маємо більше 300 розміщень від 250 користувачів. Вже встигли покращити процес бронювання отримавши зворотній зв'язок перших користувачів. Наразі сервіс безкоштовний для користування.

Проблема или Возможность

Перенасичення товарами та мас-маркет стають проблемою на рівні з екологічними та природними катастрофами. Людство дедалі частіше звертає увагу на тренди простого життя та усвідомленого споживання. Такі слова, як simplicity, sharing та Hygge знайомі вже чи не кожному школяреві. Ми щодня користуємося Blablacar, UBER, Airbnb і couchsurfing для зручності транспортування, проживання та економії коштів. Економіка спільного користування вже стала частиною нашого життя. То чому б не розповсюдити це на всі сфери сучасної буденності?

Сервіс RENTA.UA дає змогу сотням споживачів:
• знайти потрібну їм річ для короткотермінового користування чи для проби перед вартісною покупкою, з одного боку;
• з іншого боку – здавати речі, що просто лежать на полиці та не приносять користі.
У результаті – win-win для обох груп користувачів.

Як показує практика, люди, які здають свої речі, так само за потреби і беруть їх в оренду. Відпустка, спортивні змагання чи корпоратив; ремонт, фотосесія чи знімання відео – нам завжди не вистачає потрібної техніки. Доводиться просити позичити в друзів, писати в «Порадьте, будь-ласка», або банально купувати нове. З RENTA ви просто знайдете все необхідне та безпечно забронюєте для користування.

RENTA гарантує безпеку, як для орендаря, так і для орендодавця. Авторизація на сервісі проходить у декілька кроків та дозволяє перевірити надійність користувача. Додатковий захід безпеки для обох сторін являє собою підписання спеціально розробленого договору оренди renta.ua, який є простим та водночас надійним. Рекомендованим кроком для власника речі є страхування або вимога залишення заставної вартості, що є нормальною практикою під час оренди майна. Після повернення об’єкта договору, заставна вартість повертається. Спеціальна система рейтингу власників та орендарів дає змогу спрощувати певні етапи винайму за умови регулярного користування сервісом. Інтеграція з логістичною компанією «Нова Пошта», сервісом liqpay та власні точки передачі renta роблять процес оренди зручнішим, а часові витрати – мінімальними.

Решение (Продукт или Услуга)

За допомогою RENTA користувачі можуть безпечно та зручно позичати необхідні речі чи здавати власні, що лежать без діла. Сервіс перевіряє всіх користувачів за багатьма факторами, такими як: власний номер телефону, соцмережі (враховуючи к-ть друзів), паспортні та банківські дані; а найголовніше – рейтинг та відгуки з минулих угод. RENTA також надає можливість зручно застрахувати майно, яке буде здаватися, та рекомендує підписати простий договір оренди, складений юристами RENTA. Кожна угода вимагає оплати заставної вартості товару, яка повертається після отримання власником свого товару назад.
Унікальність RENTA полягає у тому, що сервіс об’єднує в собі всі сфери винайму майна в Україні, тож користувачам не потрібно шукати окремі підприємства з оренди туристичного обладнання, інструменту чи одягу, а лише зайти на портал та забронювати потрібну річ на потрібний термін. Сервіс працює швидко й водночас зручно завдяки використанню розумного пошуку.

Конкуренты

Прямих немає. Зі схожих: gup.ua або rentnow.com.ua

Преимущества или дифференциаторы

Розумний пошук та зручна система бронювання для орендарів.
Автовизначення категорії та перевірка надійності користувачів для власників речей. В процесі впровадження авторизація за BankID, система онлайн оплат з можливістю замороження залогової вартості на картці та страхування речей під час оренди.

Целевое назначение инвестиций

Створення мобільного додатку, страхове покриття від сервісу, маркетинг та клієнтська підтримка 0-24.

Предложение инвестору

Шукаємо інвестора який розділить з нами ідеологію покращення світу з меншим використанням ресурсів через можливість шерінгу речей, а не їх безкінечної купівлі.

Команда или Руководство

Фотографии

Фото 1 - місце, де користувачі позичають усе необхідне чи здають своє

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1489
star2
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация