Фото - GMM BestBar
48962

GMM BestBar

Організація виробництва і розповсюдження робота-бармена

Украина, город Киев
Отрасль: Общественное питание, Развлечение, Торговля, Туризм, спорт, Робототехника
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 06.09.2020
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Створення нової (цифрової) концепції роботи бару, обслуговуючого персоналу, фінансової звітності, логістики та бухгалтерії, а таож оптимізація роботи барменів, бухгалтерів, кетерінгових компаній, готелів та таке інше.

Текущее состояние

Рік тестових випробувань у реальному бізнесі. Є вся необхідна документація для виробництва і продажу на теріторії України, Європейського Союзу (сертифікат CЄ) та Росії (декларація ЕАС), а також патент на корисну модель та свідоцтво про реєстрацію Торгової марки (GMM).

Рынок

Наш клієнт це бари, ресторани, дискотеки, всілякі клуби, отелі (особливо отелі системи all inclusive), кетерингові компанії, аквапарки тощо. Світовий ринок нашої продукції складається з немусульманських країни. Мінімальний обєм ринку кожної окремо взятої країни складається з кількості зареєстрованих в ній барів-ресторанів (це не включаючи отелі та кетерингові компанії). З огляду на світову істерію з COVID-19 попит на подібні пристрої буде лише зростати.

Проблема или Возможность

Наш продукт дозволить в ресторанному бізнесі вирішити проблеми допуску офіціантів до розливу алкогольних напоїв, прискорить роботу барменів, зробе можливим вести миттєвий облік, а також робити автоматичне замовлення у постачальників напоїв, що скінчуються. Унеможливить крадіжки та шахрайство з напоями. Облегшить роботу бухгалтерії та надасть власнику можливість онлайн контролю за рухом алкогольної продукції в його закладі.
У разі швидкого виходу на ринок Horeca є можливість зайняти там ключове положення.

Решение (Продукт или Услуга)

Робот-бармен на 12 пляшок дозволяє робити швидкий, контрольований розлив як чистої алкогольної продукції так і коктейлів з неї. Точність наливу плюс-мінус 2 мл.

Конкуренты

Прямих конукурентів ми не бачили. По крайній мірі відвідуючи ресторани в різних країнах ми не бачили нічого схожого. Серед того, що заявлено в інтернеті як готовий до продажу та використання пристрій ми, на свій запит щодо придбання отримали відповідь "стовідсоткова передоплата і 9! місяців виконання замовлення, що красномовно говорить про відсутність промислового виробництва і, як результат, конкуренції в загальноприйнятному сенсі.

Преимущества или дифференциаторы

На сьогоні конкурентів не бачимо. Так, купивши і розібравши нашу машину її можна доволі швидко скопіювати, а от працювати вона почне лише після того як ті хто її вкраде розробе власне програмне забезпечення, а це від 9 до 18 місяців. Дублювати (клонувати) наше програмне забезпечення не вийде з огляду на навмисно створені запобіжники.

Финансы

Ринкова вартість, за порадами маркетологів, в залежності від країни продажу має коливатися в межах 3000-5000 євро (вартість ресторанної кавомашини). Собівартість виробництва в Китаї не перевищить 350 евро. Якщо порахувати на дилерів 30% від ціни продажу, то маємо дохід в межах 1750-3150 евро.

Бизнес-модель

Продаж продукції плануємо вести через залучення регіональних компаній, що займаються постачанням і сервісним обслуговуванням на ринку horeca аби не створювати власну мережу сервісних центрів та пнктів продажу.

Целевое назначение инвестиций

Організація виробництва, реклами, продовження розробок нових версій аппарату

Предложение инвестору

Наш інтерес - 30% в проекті. Ми розробляємо наступні версії машини, організовуємо і контролюємо виробництво, а інвестор (партнер) займається реалізацією. У разі, якщо інвестор не приймає учсті в проекті (окрім фінансування), наш інтерес - 50%.

Команда или Руководство

Риски

Обєктивних факторів не бачимо, а от захопленя землі інопланетними прибульцями чи настання кінця світу - цілком ймовірно...

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Подібних програм не проходили

Победы в Конкурсах и другие награды

Так, наша команда приймала участь в проектах DARPA 2005, створювала різноманітні пристрої для голівудських компаній, малазійського PETRONAS та для великої кількості не таких відомих замовників. Про частину наших досягнень писали профільні американські видання. Надамо посилання за вимогою.

Изобретение/Патент

Патент на промисловий зразок № 34684 від 12.06.2017р.;
Свідоцтво на знак для товарів і послуг № 233984 від 10.11.2017р.

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility976
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up1
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация