Фото - IT ZBS
47111

IT ZBS

Сайт пошуку роботи

Украина, Ровненская область
Отрасль: Интернет и ИТ
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 22.05.2020
На страницу владельца
2
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Сучасний сайт для пошуку роботи, який не має аналогів у світі

Текущее состояние

Зараз це ідея, яка з'явилася у мене під час карантину. Я можу повністю пояснити, що до чого, але не можу її швидко реалізувати, тому що не маю достатніх знань в сфері ІТ. Мені потрібні однодумці, які допоможуть реалізувати мою ідею в життя. Потрібні інвестори та люди, які вміють і можуть створити сайт з підключенням до нього різних можливостей. Сайт не має аналогів у світі, і на даний момент може стати революційним у світі, спростити житття для мільйонів працівників та роботодавців. У майбутньому також необхідно буде створити мобільний додаток до цього сайту на основі операційних систем Android та iOS. Я не знаю на даний момент точної вартості та суми необхідних інвестицій, оскільки не знайшов однодумців-програмістів, тому необхідно їх найняти для створення сайту і всього того, що я задумав.

Рынок

Клієнтами можуть бути всі бажаючі люди працюючого віку, а також частина людей на пенсії, та частина підлітків, які ще не досягли працездатного віку. Всі хто шукають роботу, хто хоче змінити місце роботи, хто цікавиться іншою роботою, хто цікавиться підробітком, хто може надати роботу, всі ці люди є потенційними користувачами сайту. Коли сайт запрацює, то не має сумнівів, що всі роботодавці та ті люди, що шукають роботу перейдуть на цю платформу пошуку та пропозиції роботи.

Проблема или Возможность

Пошук роботи займає багато часу у того, хто її шукає. Так само роботодавцю тяжко знайти нормального і такого, що відповідає всім критеріям працівника. У нас в Україні є сайти для пошуку роботи rabota.ua та work.ua, але що насправді ці сайти дають: це те саме оголошення в інтернеті; по резюме працівник може бути "профі", а в реальності нічого не вміти робити. В таких сайтах пошуку роботи я не бачу сенсу, як для роботодавця, так і для людини, яка шукає роботу. В моїй ідеї сайт дасть змогу знайти справді "профі" працівника, а працівнику знайти роботу своєї мрії.

Решение (Продукт или Услуга)

Сайт допомагатиме знайти людині, яка шукає роботу саме ідеалье для неї місце роботи, а роботодавець зекономить свій дорогоцінний час для пошуку кваліфікованого та професійного працівника. Це змінить весь підхід пошуку роботи в інтернеті, адже такого не має не лише на українському ринку, але і на світовому.

Конкуренты

Можна сказати, що конкуренти є в особі наявних на даний час сайтів з пошуку роботи як в Україні, так і в світі вцілому. Але створивши даний сайт, зміниться сам підхід до пошуку роботи в інтернеті. Сайти з пошуку роботи, які існують сьогодні втратять сенс, коли запрацює дана платформа

Преимущества или дифференциаторы

Повторюсь, сайт не має аналогів на даний момент ніде у світі. Всі сайти з пошуку роботи однакові по своїй суті. Мій сайт кардинально відрізнятиметься від тих, що існують зараз. Це буде величезний крок в майбутнє для клієнтів. Детально описувати не буду, тому що боюсь, що мою ідею використають раніше за мене.

Финансы

Скільки потрібно інвестицій я і сам не знаю. Я написав приблизні цифри коштів, які потрібні для того, щоб найняти ІТ-розробників для створення сайту з нуля, його запуску та просування. Для початку на мою думку вистачить. Головне запустити проект, а далі він сам на себе буде заробляти. Скільки я і сам не знаю. В планах сайт має стати першим в світі з пошуку роботи. Сума інвестицій також складає статутний капітал створення фірми IT ZBS.

Бизнес-модель

Потрібно залучити гроші для створення сайту. Клієнтами будуть роботодавці та люди, які шукають роботу. Сайт потібно буде підтримувати та просувати, провести рекламну компанію. Реальну суму витрат назвати не можу, так як не знаю де спочатку робити рекламу в Україні лише чи одразу по цілому світу, скільки коштуватимуть послуги ІТ-розробників. Прибуток будемо отримувати за рахунок створення самої ІТ-фірми (акції фірми в майбутньому будуть коштувати значну сумму), так і за рахунок сайту з пошуку роботу, що дозволить залучити мільйони клієнтів.

Целевое назначение инвестиций

Інвестиції потрібні для створення сайту, його підтримки та просування. Потрібно найняти ІТ-розробників для створення задуманого сайту, запустити сайт в мережі Інтернет, провести рекламну кампанію, на яку піде значна частина інвестицій.

Предложение инвестору

Інвестор буде власником новоствореної компаніі IT ZBS в розрахунку 50% акцій матиму я, а решта інвесторів залежно від їх капіталовкладень. Прибуток розподілятиметься так само. В майбутньому фірма має намір стати всесвітньо відомою на рівні з Facebook, Google і запускати інтернет платформи різного напрямку, так як у мене є декілька ідей. Найбільш реальними є дана ідея та ще одна ідея зі створення іншого сайту, що можливо приноситиме ще більший рорзмір прибутку. Розмір

Команда или Руководство

Риски

Ризиків не бачу, а можливо я їх просто не знаю. Різниця може бути лише в доходах і прибутку: дохід буде значним або великим, або величезним. Це покаже лише час. Ризик полягатиме в тому, що завжди будуть конкуренти, і коли сайт запрацює і почне давати доходи, хтось захоче скопіювати і вдосконалити його, запустити в своїй країні.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Нічого не проходив

Победы в Конкурсах и другие награды

Ще в університетські роки були, а зараз не має
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility616
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация