Фото - Bleeky - Українська соціальна мережа, що змінить УкрНет.
38019

Bleeky - Українська соціальна мережа, що змінить УкрНет.

Створити незалежний ні від кого інформаційний простір.

Украина, Киевская область
Отрасль: Интернет и ИТ, Информация и СМИ, Культура и искусство, Образование, обучение, Развлечение
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 08.05.2019
На страницу владельца
7
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Нова країна, новий президент, нові погляди. Ми пропонуємо вам зовсім нову Українську соціальну мережу, яка не має фінансування політичних партій або зацікавлених осіб. Ми - вирішення проблем.

Текущее состояние

Проект вже заущений. Виконаний на 20%. Має середній щоденний онлайн 100+ користувачів. Ведеться активна розробка.

Рынок

Ми бажаємо стрімко вийти на ринок України. Далі - Грузія, Казахстан, Польща, Білорусь та ринок Росії.

Проблема или Возможность

Наразі маємо бажання розповісти вам про наш проект, завдяки якому ми прагнемо зробити так, щоб кожен Українець завжди мав змогу читати чесні новини та висловлювати всі свої думки. Ми надамо можливість знайти роботу або працівників, створити оголошення про купівлю/продаж та багато іншого. Наш проект - новітня соціальна мережа, яка поєднує в собі більш ніж 32 різноманітні сервіси. Якщо спробувати узагальнити це декількома реченням, то соціальна мережа, яку ми інтенсивно розроблюємо - це сайт, зареєструвавшись на якому ви зможете ВСЕ. Більше не потрібно буде використовувати різні ресурси, все буде на одному сайті. Потрібно буде лише один раз зареєструватись.
Спочатку хочеться розповісти вам, чому ми почали розвивати цю ідею. По-перше, ми прагнемо зробити так, щоб у нас була своя соціальна мережа, яка не залежить від політиків та олігархів, де неможливо буде купити думку або придбати підроблений піар. А справжні лицарські вчинки наших політиків або звичайних громадян ми висвітлимо й самі. По-друге, щоб усі особисті дані користувачів були надійно захищені та ніде і нікому не передавались. Нам потрібне маленький простір, де кожен зможе бути собою або тим, ким хоче бути.
Наразі наша команда – це три програміста-початківця, які займаються розробкою та паралельно навчаються розробляти. Це просто неймовірно талановиті хлопці. Також до складу команди входять юрист, який займається всією правовою частиною, фінансист, команда модераторів з 12 осіб, які слідкують, щоб все було пристойно та чемно. Щоб не було провокацій, не було сміття і щоб ніколи, наголошую, НІКОЛИ ми не зіштовхнулись із таким визначенням як "... боти". Наша команда - альтруїсти, які бажають процвітання нашій країні і роблять для цього все, на що вони здатні.

Решение (Продукт или Услуга)

1. Соціальна мережа.
Ми створюємо звичну соціальну мережу.
Ми врахували всі помилки інших соціальних мереж, створили безліч голосувань та досліджень, за результатами яких прийшли до заключної стадії. Соціальна мережа матиме дуже звичний характер, але при цьому й кардинально перевтілиться.
Ви, як і раніше, матимете можливість переглядати сторінки ваших друзів, створювати пости та сторіз, переглядати відео та прослуховувати музику, створювати власні ілюстрації, адмініструвати різноманітні групи та багато іншого.

2. Портал новин.
Такий затишний куточок, де кожен Українець отримуватиме лише чесні та перевірені новини. Ніхто, ніяк і ніколи не зможе вплинути на висвітлення новин з однієї або з іншої сторони. Лише нейтрально, чесно, відверто та про головне.
Нашими редакторами та журналістами стануть студенти старших курсів, випускники. Та ніяких "Акул", які зараз працюють у журналістиці. Майже до всіх ми не маємо поваги.

2.1 Розділ "Свинота"
Чи знаєте ви обличчя тих людей, які розкрадають Україну? Політиканів, прокурорів та інших, які продаються? А завдяки рубриці "Свинота" наші журналісти висвітлюватимуть подібну інформацію. Ми нічого видалятимемо та змінюватимемо. Ані за гроші, ані через погрози. Більш того, всі погрози, що надходитимуть на нашу адресу, ми також публікуватимемо. Якщо пропонуватимуть хабарі – візьмемо їх разом із поліцією.

3. Працевлаштування.
Кожен з вас, ми впевнені, зіштовхувався із пошуком роботи,чи не так? Ну хоча б раз у житті. І знаєте що? Це повний жах. Телефоном кажуть одне, а на практиці – зовсім інше. Працюєш тиждень, наче все добре, а потім починається... Таких прикладів дуже багато. Ми маємо рішення цієї проблеми.
Новітня платформа надасть тим, хто шукає роботу, та тим, хто її пропонує такі алгоритми покушу та підбору, яких не має на даний час жоден сайт. Кожна компанія, яка публікуватиме вакансії , проходитиме попередню перевірку нашими співробітниками. Ми слідкуватимемо за тим, щоб ви не бачили різні "Форєкси", коли шукаєте престижну роботу. Ви у будь-якому разі отримаєте те, за чим звертатиметесь.

4. Чат у реальному часі.
Ми з вами здійснимо подорож у далекі 2000-ні. Коли ще доллар був не 27 :)
Покоління 30+ ще пам‘ятає та знає, що таке це створіння – чат. Ми зробили його ламповим, сучасним, зручним з будь-якого гаджету та з безліччю функцій. Ви матимете змогу спілкуватись із користувачами у реальному часі. Використовуючи або клавіатуру, або веб-камеру, або мікрофон. Спілкування можливо або у загальному чаті, або у приваті. Не потрібно довго чекати відповідь. Всі, хто бажає спілкування - вже там.

5. Психологічна гра "Мафія".
Чи полюбляєте ви гратись? :) А психологію? Спеціально для вас ми створюємо психологічну гру «Мафія», яка вже захопила серця мільйонів людей. Ви матимете можливість у реальному часі відчути себе справжнім мафіозі або поліцейським, шерифом або безсмертним горцем. Доступні режими гри будуть розраховані на 4, на 7, на 9, 12 та 14 гравців.

6. Знайомства
Знайти роботу - тяжко?? А чи намагались ви знайти свою другу половинку, своє справжнє кохання? Ми й у цьому прагнемо вам допомогти. Завдяки новітнім процесам підбору партнерів, які враховуватимуть всі ваші побажання, всі ваші дані, ви матимете змогу, натиснувши лише декілька кнопок, відразу знайти найліпшого кандидата свого серця. Більше ніяких рандомних "подобається" або "не подобається" із людьми, які зовсім вам не підходять. До речі, чи знаєте ви жінок поважного віку, які чомусь самотні і не хочуть нічого змінювати. А у вас такі є? Ви матимете змогу їм допомогти.
6.1 Знайомства по інтересам
На щастя, або навпаки, не рідко бувають і такі бажання у людей, коли відносини не потрібні, а потрібно лише одне... Ми дуже довго сперечались з цього приводу і врешті решт дійшли думки, що такий сервіс потрібен користувачам. Ми спробуємо втілити у реальність всі ваші бажання.

7. Продаж/купівля
Зараз на просторах України ми маємо кілька сайтів, за допомогою яких ви маєте можливість придбати або продати щось, що вже було у користуванні, або нове... Але ці сайти мають більше недоліків, ніж переваг. Ми врахували все. Використовуючи наш портал, ви "прямо тут" зможете не тільки використовувати розважальні розділи, але й матимете змогу так само безпечно щось купити або продати. А наші спеціалісти перевірятимуть всіх продавців та всі оголошення, для вашої максимальної безпеки. І заради цього ми розробимо та інтегруємо систему онлайн розрахунків, а комісію за послугу ми взагалі не стягуватимемо. Більше ніяких підроблених купюр та іншого. Або ж, якщо ви матимете бажання купувати без посередника – це ваше право.

8. Аукціон
Чи користувались ви коли-небудь аукціонами?
Наприклад, Ви маєте раритетний телевізор, який є для вас цінним як пам'ять. Не потрібно викидати його на смітник, адже можна продати його за немалі гроші? Адже знайдуться люди, які запропонують 100 гривень, але будуть і ті, хто запропонують набагато більше. А виграє лот той, хто обжене інших по ціні. І ми маємо на увазі не лише телевізори ;)
Або, чи знали ви, що можливо купувати техніку, речі та інше не по одному екземпляру, а цілими палетами? В Україні, або за кордоном. Зараз це стає популярним. Коли, наприклад, на одній палеті може бути 10 різних одиниць техніки. Працюють вони чи потрібно їх ремонтувати? Як пощастить! Але ціна - шалено низька. А якщо до цього ви ще й розумієтесь на техніці та самостійно маєте змогу відремонтувати та продати у нашій мережі? Просто казка!: ) І це лише приклад. Наш аукціон викличе у вас викид адреналіну – будьте певні.

9. Відеотрансляції.
Футбольні матчі, спортивні події та важливі суспільні події.
Не потрібно більше шукати канали онлайн або по телевізору, щоб подивитись спортивні матчі та повболівати за свою команду. Ви маєте змогу, натиснувши лише дві кнопки, відразу потрапити на трансляцію. Та не просто потрапити на трансляцію, а на трансляцію, яку разом із вами дивитимуться тисячі користувачів онлайн на сайті. Маєте думку щодо матчу або гри футболістів? Під трансляцією міні-чат, де ви зможете висловити свою думку, або прочитати думки інших глядачів.
А для тих, хто найазартніший, прямо там ви зможете зробити ставку на ту чи іншу команду і якщо ваша ставка зіграла - матимете кошти на каву або на новенький рейндж ровер. Вирішувати вам.

10. Оголошення для сусідів.
А трапляється так, що терміново потрібно продати 100 кілограм помідорів, а йти торгувати на базар ліньки? Малюк вже виріс із речей або іграшок? Викидати шкода а продавати десь - ліньки? Зробіть оголошення, яке побачать тільки ваші сусіди. Не потрібно більше бігати розклеювати оголошення, що зникла собака – зайдіть до нас, залиште повідомлення і його побачать тільки ваші сусіди.

11. Стріми.
Слухайте, а чи займались ви колись стрімінгом? Ми надамо можливість вам транслювати відео з вашого монітора або з вашої веб-камери, з камери вашого телефону. Ви матимете змогу знайти своїх прихильників. А робити це для душі або за кошти - вирішувати вам.

12. Одна мова на всю планету.
А чи мріяли ви про те, щоб спілкуватись із кимось з іншої країни без перешкод? Так, щоб без перекладачів і іншого? Ми реалізуємо автоматичний переклад тексту на всі мови світу. Звісно, ми не зможемо це зробити зі всіма мовами відразу, але ми постійно оновлюватимемо перелік мов. Ми найматимемо людей, які зроблять художній переклад та зроблять так, щоб написане вами перекладалось не дослівно, а практично. Ви завжди зрозумієте, що пишуть вам і так само зрозуміють вас. У майбутньому ми плануємо зайнятись перекладом онлайн так само і для відео зв'язку. Щоб не лише читати, але й чути вже переведені слова. Цікаво?
Все це та безліч іншого – лише у нас.

Конкуренты

Нашими прямими конкурентами виступають: ВКонтакті, FaceBook, OLX, Robota та Work.ua
Ми маємо привілегії, які дозволять нам повністю перевести користувачів України та вище зазначених країн на наш портал.

Преимущества или дифференциаторы

Відсутність конкурентної ідею. Потреба Українців, Грузинів та у меншій мірі інших держав у нашому продуткі.

Финансы

Кошти, які нам потрібні, це, здебільш, на розвиток у первічній стадії. Офіційне оформлення, как компанія, торгова марка, документи та інше.
Користувачі нашого проекту будуть платити за різноманітні послуги,а саме:
1. Знайомства. Додаткові можливості
2. Пошук роботи / пошук працівників. Ті, хто будуть шукати роботу - за виведення в ТОП та інше. Роботодавці за дозвіл переглядати інформацію що до абітурієнтів.
3. Новони. Можливість замовити статю, яка не несе собою політичної тематики або підвищення репутації будь-якої медійної особистості або політичної.
4. Соціальна мережа. Додаткові можливості: подарунки, привілегії,тощо.
та інше...

Бизнес-модель

Нажаль, ми її зараз не маємо.

Целевое назначение инвестиций

Кошти, які нам потрібні, це, здебільш, на розвиток у первічній стадії. Офіційне оформлення, как компанія, торгова марка, документи та інше.

Предложение инвестору

Рівномірний розподіл прибутку.

Команда или Руководство

Риски

Ризиків немає.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Відсутні.

Победы в Конкурсах и другие награды

Відсутні.

Фотографии

Фото 1 - Створити незалежний ні від кого інформаційний простір.

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1556
star3
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация