Фото - Servant
34375

Servant

мережа пошуку працівників

Украина, Львовская область
Отрасль: Интернет и ИТ
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 24.12.2018
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Cтворити Інтернет платформу,сервіс для пошуку персоналу,започаткувавши мережу для людей з професійними навиками у фізичні праці.

Текущее состояние

Готовий продукт

Рынок

Учасниками мережі можуть стати,як фізичні так і юридичні особи. - роботодавці ; -люди,які володіють професійними навиками у різного роду фізичній праці(чоловіки та жінки віком від 19-59 років); -кадрові та рекрутингові компанії. Обєм ринку це трудові ресурси всіх пост радянських країн та роботодавці,як вітчизняні,так і Європейські не менше 100млн.осіб. Об’єм ринку пошуку(!) у грошовому еквіваленті 5 млн. українських заробітчан приносять країні 12 млрд $/рік об’єм ринку пошуку(витрати пов’язані із пошуком) українських працівників для європейських роботодавців становлять близько 800 млн. євро/рік об’єм ринку пошуку (витрати пов’язані із пошуком) роботи у Європі українцями становлять близько 250 млн.євро/ рік. Разом об’єм ринку пошуку українських заробітчан у Європі,а також пошуку роботи у Європі українцями становить більше 1.0 млрд.євро/рік.

Проблема или Возможность

полегшити пошук виконавців чи працівників,створивши інтерактивну базу, перелік людей з професійними навиками у різних сферах діяльності. Ідентифікувати трудові ресурси пост радянських країн,а також Європи.

Решение (Продукт или Услуга)

Створити сервіс,що полегшить взаємодію між учасниками ринку працевлаштування,забезпечить якісний та ефективний пошук один одного.Мережа пошуку працівників-це корисний інструмент роботодавцям,кадровим агентствам та людям,які шукають постійну роботу чи додаткові підробітки в Україні,чи за кордоном. Такий сервіс вирішує проблему пошуку працівників на виконання не тільки фізичної роботи . Надає можливість створити учасникам мережі власний професійний профіль,який відображає його вміння та досвід ,а також забезпечує ефективний пошуку за відображеними у профілі критеріями (професійними навиками ,досвідом,бажаною оплатою,місцем знаходження,а також за рекомендаціями )Мережа допомагає своїм учасникам презентувати та просувати себе у Інтернет просторі, надавати та отримувати рекомендації . Кожний учасник мережі отримує зручний робочий кабінет з ефективними інструментами : -облік вхідних та вихідних запитів; -облік вакансій,які зацікавили; -облік набутих контактів; -зручну систему сповіщень. Мережа зберігає усі професійні профілі набутих учасником мережі контактів : партнерів,претендентів,працівників .

Конкуренты

XING, LinkedIn,Work.ua

Преимущества или дифференциаторы

Кожний учасник мережі може: -створити власний професійний профіль, -презентувати та просувати себе у Інтернет просторі, -надавати та отримувати рекомендації Кожний учасник мережі отримує зручний робочий кабінет з ефективними інструментами : -облік вхідних та вихідних запитів, -облік вакансій,які зацікавили, -облік набутих контактів, Діє зручна система сповіщень. Мережа надійно зберігає усі професійні профілі набутих учасником мережі контактів : партнерів,претендентів,працівників.

Бизнес-модель

Що необхідно зробити,щоб - мережа пошуку працівників Servant.pro налічував багато чисельну аудиторію та давала прибуток? 1.Провести маркетингові та рекламні заходи з ціллю залучення учасників. 2.Cтворити мобільний додаток. 3.Запрограмувати додаткові опції та інструменти для проведення монетизації.
Монетизацію можливо провести шляхом запровадження внутрішніх балів(форма розрахунку).Нараховувати та преміювати їх учасникам мережі по програмі лояльності(за залучення друзів,за захід в мережу та прояв активності),а також запровадити оплату цими балами(Сервентами) за: - просування у мережі профілів учасників на перші позиції пошуку; - подані у мережі вакансії; - додаткові інструменти пошуку учасників мережі.

Целевое назначение инвестиций

Маркетинг,реклама(просування порталу) Монетизація мережі

Команда или Руководство

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility729
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация