Фото - ПП
29962

ПП "Екоенергофорум"

"Домашній психолог"

Украина, город Киев
Отрасль: Интернет и ИТ
Стадия проекта: Есть идея или наработки

Дата последнего изменения: 05.07.2018
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Мета – створення і продаж ПЗ (програмного забезпечення) для самостійної психологічної реабілітації та лікування від залежностей – депресія, алкоголізм, наркоманія, ігроманія, сексуальні розлади, суїцид, соціальні мережі, зайва вага і т.п.

Текущее состояние

Команда готова виконати роботу за 6-7 місяців з дати надходження фінансування.

Рынок

. "Програма" створюється для використання людиною у повсякденному житті, але її у своїй професійній діяльності можуть використовувати психотерапевти, психологи та інши фахівці суміжних напрямів. Даний «продукт» може застосовуватися для коригування психічного стану пацієнта для підвищення результату загальної терапії.
Позитивний характер впливу «Програми» виражаються в наступному: - позбавлення від залежності, - підвищення продуктивності розумової діяльності; - поліпшення пам'яті і уваги; - стабілізація настрою; - загальне тонізуючу дію на стан здоров'я; - зростання фізичної та сексуальної активності; - повернення інтересу до життя.

Проблема или Возможность

Існує багато залежностей які заважають людині жити повним життям. Для боротьби з ними потрібна допомога психолога. Не завжди у людини є для цього вільний час і чималі кошти. Розширення мережі доступних центрів психологічної допомоги в найближчі роки не очікується, тому проект «Домашній психолог» буде успішним і потрібним.
Доступність, використання унікальних методік і новітніх ай-ті технологій - саме це і допоможе зробити наш Проект дієвим і масовим.

Решение (Продукт или Услуга)

Наявність у людини тієї чи іншої залежності напряму пов’язано з психологічним станом людини, її оточенням та її відношенням до процесів, які відбуваються в її житті і житті суспільства.
На сучасному етапі інформатизації суспільства майже ніхто не обходиться без комп’ютера, смартфона, планшета, а це і є носії лікувальних програм, які зможуть допомагати людині в її повсякденному житті. Основним завданням нового ПЗ є швидка, дієва психологічна допомога і при цьому коректна робота на сучасних поширених версіях операційних систем Windows, Android, IOS.
А однією з задач програмування є необхідність оновлювати софт до сучасного рівня і додавати необхідні функції.
Основне призначення нашого програмного продукту - позитивний вплив на мозок через органи зору і слуху з метою коригування психіки людини.

Конкуренты

Не відомо, а скоріше немає.

Преимущества или дифференциаторы

Кінцевим результатом використання "програми" є скомпільована лікувальна сесія, яка вдає виконуваний exe-файл, який містить в собі як код відтворення сесії так і всі необхідні текстові і звукові дані. Таким чином скомпільована сесія є самостійною програмою, яка може бути запущена на комп'ютері, ноутбуці, планшеті або смартфоні пацієнта автономно. Ця властивість сесій дозволяє проводити лікування на значній відстані, а також тих пацієнтів, які хотіли б прослуховувати лікувальні сеанси у себе вдома у зручний для них час на своєму обладнанні.

Финансы

Втілення Проекту в Україні потребує фінансування в розмірі 100000 дол.
Продаж лікувальних сесій здійснюється через сайт, плей-маркет, то що.
Ціна сесії 10 дол.
Окупність - 1 рік.

Бизнес-модель

Створення сесі складається з декількох етапів, які включають в себе підготовку текстових фраз, аудіо та відеосупроводу, компоновку сесії та роботу над програмним забезпеченням. Нижче дані етапи створення сесії описані докладніше.
1.Підготовка текстових фраз.
На цьому етапі фахівцем-психотерапевтом проводиться робота по визначеній проблемі і складається набір текстових фраз, фабул-навіювань, які будуть з'являтися на екрані монітора протягом лікувального сеансу. Набір фраз, навіювань поміщається в текстовий файл по одній фразі на рядок. Далі відбувається підключення текстового файлу до програми і налаштування параметрів відображення в ньому повідомлень.
2.Настройка аудіосупроводу.
Як аудіосупровід може виступати звукозапис, особлива увага при цьому приділяється наступним параметрам - бінауральні биття, частотна модуляція, білий шум, а також синусоїда заданої частоти. Підготовку звукозаписів проводиться в професійній студії звукозапису з використанням послуг професійних акторів. Бінауральні биття служать для зміни ритмічної активності мозку з метою досягнення певних станів сприйняття інформації. Бінауральні биття можливі завдяки особливості нашого слухового апарату змішувати звукові сигнали, які надходять на ліве і праве вухо, а тому цей вид аудіосупроводу повинен прослуховуватися тільки через стереонавушники. Крім свого основного завдання бінауральні биття сприяють синхронізації роботи правої і лівої півкуль мозку. Частотна модуляція служить для тієї ж мети що і бінауральні биття, але має інший принцип дії пов'язаний з швидкою зміною частоти несучого сигналу частотою рівною частоті впливу.
3.Налаштування відеосупроводу.
Відеосупровід в технології "проекту" вирішує відразу декілька завдань. По-перше він служить для відволікання і притуплення уваги, щоб текстове та звукове навіювання яке надходить, сприймалося минуючи цензуру свідомості. По-друге відеосупровід використовується для реалізації методів кольоротерапії. Крім того мерехтливий екран і коливающися кола можуть використовуватися для зміни ритмічної активності мізку.
У програмі є чотири види відеосупроводу: - мерехтливий екран; - спіраль; - бігучи смуги і кола. Для кожного типу відеосупроводу можна налаштувати колірні параметри, а також параметри, які відносяться конкретно до обраного типу лікування.
4.Компонування сесії.
Створення сесії починається з визначення основних параметрів: - назва сесії дає уявлення про її призначення; - опис сесії і нюансів її використання; - тривалість сесії в хвилинах (можливі варіанти: від 5 до 60 хвилин).
Після визначення основних параметрів необхідно вказати стартові значення сесії. У відповідному діалозі потрібно вказати тестовий файл з фразами, параметри виведення фраз - навіювання, початковий набір аудиодоріжек, а також стартові параметри відеосупроводу.
Подальша зміна параметрів впливу в перебігу сесії регулюється за допомогою налаштувань.
Останнім кроком після того як всі параметри сесії будуть налаштовані є її компіляція. В результаті вийде виконуваний exe-файл, який можна віддати, або переслати пацієнту через і-нет, або відтворювати на своєму комп'ютері. Якщо в сесії використовуються аудіофайли у великій кількості або великого розміру, то компіляція сесії може зайняти кілька хвилин.

5.Програмне забезпечення.
Для безперервної роботи «програми» потрібно зробити сучасне програмне забезпечення.
6. Виготовлення сайту проекту.

Целевое назначение инвестиций

Фінансування Проекту. Див. пункт "Бізнес-модель"
Є зразок сесії.

Предложение инвестору

50% від прибутку отримує команда.

Команда или Руководство

Риски

Недостатня рекламна компанія.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility773
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация