Фото - Седна - С
25663

Седна - С

М-сканер та М-сканування

Украина, город Киев
Отрасль: Интернет и ИТ, Медицина, Гаджеты, Искусственный интеллект
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 30.01.2018
На страницу владельца
3
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Щоденне сканування власного тіла для профілактики та попередження захворювань. Домашня медична лабораторія.

Текущее состояние

Ми користуємося медичними алгоритмами діагностики тіла які працюють вже 15 років на ринку України, Россії, Білорусі , КНР та в деяких країнах Європи та Америки. Ми намагаємось зробити цю технологію доступною вдома за допомогою мобільних пристроїв, чи розумних дзеркал встановленних в розумних помешканнях. З одного боку ми застосовуємо перевірені часом медичні алгоритми з другого - серійні пристрої і гаджети, які виробляються і підтримуються ведучими світовими виробниками. Ми поєднуємо перевірені і працездатні технології, щоб отримати надійні продукти для масового застосування у всьому світі.

Рынок

На землі не має людей які в більшій чи меншій мірі не піклувалися б про стан свого здоров'я. Наша технологія дуже гнучка, спрямована на задоволення потреб людей з різним рівнем достатку. Вже сьогодні ми готові до випуску на ринок гаджетів вартістю від $100 до $50000, або навіть ще вище за ціною. Наші гаджети , прилади , чи навіть програмно апаратні комплекси можуть застосовуватись вдома, на роботі, в тренажерніх залах, СПА -салонах, амбулаторіях та клініках, та навіть у космічних подорожах.

Проблема или Возможность

Попередження хвороб людей це найголовніша проблема для всіх людей та країн нашої планети. Тільки в Україні майже 65% дорослого населення страждають на сердечно - судинні захворювання. Це відбуваеться в наслідок недостатньої профілактики , а також пізнім зверненням до лікаря. Традиційні лабораторні аналізи дуже дорогі, потребують развиненої медичної інфраструктури, висококваліфікованих фахівців . Це мільярдні витрати на іфраструктуру та обладнання , а також роки напруженної праці.

Решение (Продукт или Услуга)

Наша технологія бесконтактна (безкровна), заснована на фундаментальних законах електромагнетизму. Вона дає можливість щодня або навіть частіше проводити вдома діагностику тіла по 150 (!) параметрам, включаючи аналіз крові, легенів, печінки, мозгу та ін. Це тільки на сьогодні. Вже завтра ми можемо довести кількість контрольованих параметрів до 300 (!), включаючи аналіз стану шкірі, суглобів, волосся і таке ін. Наша технологія дає можливість людям автоматично підтримувати зв'язок з лікарем , постійно дотримуючись його рекомендацій в залежності від показників здоров'я, які лікар бачить на своему моніторі. Наша головна мета оцифрувати здоров'я людини , а далі фантазувати на цю тему можна бескінечно.

Конкуренты

Поки що нема, але це буде не довго. Світові ІТ велетні розпочали гонку у цьому напрямку.

Преимущества или дифференциаторы

На сьогодні це найсміливіша ідея, що до розвитку нової МЕДИЧНОЇ ПАРАДИГМИ у всьому світі. Майбутне за медичними технологіями які можна застосовувати вдома. Це безсумнівна аксіома. Поки наші можливі конкуренти будуть копіювати та повторювати нашу технологію, ми почнемо рух у напрямку лікування тіла з допомогою наших М-сканерів які будуть керувати нанороботами у тілі наших пацієнтів за для профілактики їх хвороб . Ми маемо зв'язок з лабораторіями, які які ведуть дослідження в області квантових точок тіла.

Финансы

Технологія сканування тіла працездатна. Це підтверджуеться сертифікатами України та дослідженнями у Європейсбких кліках та клініках КНР. Тому фінанси потрібні для капіталізації технології М - сканування. Ми розробили біля десятка різних стратегій та бізнес планів, що до впровадження технології М-сканування на ринку України та інших країн.
При потребі ми надамо розрахунки та моделі фінансування для різних ринків та країн. В основі всіх наших бізнес моделей лежить - ОПЛАТА ЗАМОВНИКОМ (ПАЦІЄНТОМ АБО ЛІКАРЕМ) КОЖНОЇ ТРАНЗАКЦІЇ ДІАГНОЗУ ТІЛА. Тільки уявіть - наші паціенті можуть отримувати протоколи за $2-5 де будуть досліджені 150 параметрів тіла!

Бизнес-модель

Ми маємо декілька бізнес моделей, що до впровадження технології М-скануваня :
а) Домашні гаджети : від дешевих гаджетів до розумніх дзеркал для домашнього моніторингу здоров'я;
б) Громадські пристрої - кабінки для СПА-салонів та тренажерних залів;
в) Амбулаторні пристрої для медпуктів, амбулаторій, клінік та інших медичних закладів;
г) 3Д М - сканери для діагностичних центрів.

Целевое назначение инвестиций

Інветиції потрібні :
1) створення рекламних роликів для пропагування різних моделей та застосувань М-сканера.
2) створення интернет ресурсу для надання послуг діагностики по всьому світу та реклами Нової Медичної Парадигми.

Предложение инвестору

Для стратегічного інвестора 50Х50.
Для дрібних інвесторів - в залежності від об'єму інвестицій різні частки.

Команда или Руководство

Риски

Ми маємо дуже гарний план, де ризики будуть майже відсутні. На сьогодні ми маємо технологічні досягнення в діагностиці тіла які можуть працювати в мережі Інтернет. Нам треба створити інтернет ресурс і почати надавати послуги діагностики тіла по всьому світу за гроші. Тому наші ризики лежать тільки в тому, щоб донести нашу технологію до якомога більшої кількості людей. На першому етапі наші кліенти це люди які вже мають прилади для вловлювання електромагнітних випромінювать ( ІЧ камер). А таких пристроїв на сьогодні у світі декілька мільйонів.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Наша компанія та наші фахівці мають чималий досвід проходження інкубаційних та акселеративних програм. Тут наводимо тільки деякі реалізовані з них :
1) ми збудували урядовий зв'язок (спеціальні , захищені телефонні станції та аппарати)
2) ми збудували пасивні спліттерні мережі для впровадження інтернету по всій Україні Укртелекомом.
3) ми збудували медичні прилади для швидкої діагностики водіїв та машиністів Укрзалізниці які працють в мережі Інтернет. Накопичують та аналізують дані на серверах своїх компаній.

Победы в Конкурсах и другие награды

Маємо відзнаки СБУ за створення урядового зв'язку
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility2467
star2
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up1
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация