Фото - Автоматична камера зберігання
62471

Автоматична камера зберігання

Автоматична камера зберігання (діючий бізнес)

Украина, город Киев
Отрасль: Услуги, сервис
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 10.09.2024
Цена продажи
$  3.000
На страницу владельца
2
Размер доли к продаже
100%
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Работает ли предприятие?

Да

Идея

Продаю бізнес із навчанням, вводжу Вас у курс справи та допомагаю освоїтися, протягом необхідного часу .
Бізнес успішно працює та приносить прибуток понад 7 років.
Камера зберігання розроблена на базі комп'ютера, тому немає стандартних ключів, які можуть губитися, має простий та зрозумілий інтерфейс, багатомовність, звукове супроводження операцій клієнта, віддалений доступ, та модуль для підзарядки мобільних пристроїв. Клієнт за допомогою компьютера, сам встановлює час використання.

Текущее состояние

Продається функціонуюча автоматична камера зберігання з діючою орендою та можливістю пролонгації. Автомат займає мінімум місця ― до двох квадратних метрів. Для повноцінної роботи терміналу потрібна лише електроенергія (споживання незначне - до 50Вт/год), в наявності також свій акамулятор та джерело безпербійного живлення . Бізнес розміщений у місті Київ обслуговується одним оператором. Апарат проходить регулярне технічне обслуговування, знаходиться в прохідному та доступнуму місці. На сьогоднішній день налагоджена система постійних клієнтів, тому не вимагає додаткових вкладень.
Більш детальну інформацію можливо отримати при спілкуванні.

Годовой объем продаж, $

3500

Годовой объем чистой прибыли, $

1750

Имущество и активы

Автоматичні камери зберігання української розробки та виробництва (компанія МВК МАШ – Київське підприємство з виробництва автоматичних камер зберігання для туристичних міст, пляжів, магазинів, торгових центрів, залізничних вокзалів, автовокзалів та аеропортів). Камери мають одразу кілька напрямів застосування: зберігання багажу (речей); як торгові автомати (вендинг), що досягається унікальним програмним забезпеченням і оптимальною конструкцією.
Автоматичні камери зберігання розроблені на базі комп'ютера, максимально безпечні, працюють 24/7, можуть працювати як від мережі так і від аккумулятора. Програмне забезпечення дозволяє відповідно до потреб гнучко змінювати бізнес-логіку або інтегрувати камери зберігання в будь-яку систему управління, безпеки.
Корпуси камер виготовлені із листової сталі 1КП, толщиною 1 мм, оброблені антикорозійним покриттям. Корпус пофарбовано порошковою краскою світло-серебристого кольору RAL 7035. Дверцята із фальшь панелью покрашені в помаранчевий колір RAL 2004. Перед фарбуванням проведено фосфатування поверхні, що забезпечує високу стійкість корпуса до зношування, а також захищає його від впливу вологості, тому має тривалий термін експлуатації. Обладнання сертифіковано міжнародними сертифікатами в Європі, Україні.
В комплект обладнання входять :
Комп`ютерний блок управління має три технічні комірки (діагональ екрану 17'');
Комплекс на 48 комірок (300х300х500 мм.);
Модуль для підзарядка мобільних телефонів;
Відео спостереження (3шт);
Принтер чеків;
Акамулятор (Bosch 70Ah) та джерело бесперебійного живлення;
Платіжний термінал Ingenico Move 2500;
Модем (інтернет);
Гучномовець;
Радіоточка.

Организационная форма

ФОП

Количество сотрудников

1

Проблема или Возможность

Потреба у зберіганні цінних речей у місцях масового скопичення людей, в автоматичних камерах зберігання — зрозуміла та очевидна. Перевірено на практіки — в місцях що, мають постійний потік людей, рентабельність гарантована.
Модульна конструкція і спрощений монтаж, мобільність та повна автономність (інтернет, ел. енергія) дозволяють також просто транспортувати швидко підключити і запустити камери в роботу в будь-якому місці. Камери працювали певний час на пляжі в місті Затока Одескої області та на фестівалі в Києві. Також можливе масштабування бізнесу.
Мобільний додаток дозволяє контролювати роботу обладнення у віддаленному режимі. Сиситемне обслуговання та технічна підтримка, забеспечують стабільну роботу протягом семі років.

Решение (Продукт или Услуга)

БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ: Продається діючий бізнес! - не треба шукати місця для встановлення камер зберігання. Апарат вже встановлено у місці з постійним потоком людей, у місці де немає сезонності, з гарантованою рентабельністю та при цьому надаємо 100% консультацію з усіх питань.
ДОХІД ВІД ДЕКІЛЬКОХ ПОСЛУГ:
Крім збереження речей, комплексом надається послуга зарядки мобільних пристроїв та гаджетів (можливі встановити інші послуги за допомогою виробника).
Абсолютно готовий робочий бізнес з обладнанням та всіма інструментами. Бізнес довгі роки приносив стабільний дохід. Причина продажу виїзд власника за кордон. Термін окупності при 80% завантаженні приблизно 12 місяців. Ринкова вартість обладнання у виробника становить приблизно 7 тис. доларів, але ми пропонуємо обладнання - за 50% від ціни виробника.
ТЕХНІЧНИЙ ТА ФІНАНСОВИЙ МОНІТОРИНГ: Через встановлену програму на комп'ютері/планшеті/телефоні Ви зможете дистанційно відстежувати технічний стан терміналу в режимі реального часу. Також є можливість відслідковувати фінансовий звіт (оборот/дохід/кількість грошей в купюроприймач і т. д.).
АВТОНОМНІСТЬ: Одним з важливих переваг терміналу оплати є його повна автономність – свій акамулятор (Bosch 70Ah) та джерело бесперебійного живлення.
ЛЕГАЛЬНІСТЬ і ПРОЗОРІСТЬ: Простота з юридично-правової точки зору: не потрібно ні яких спеціальних дозволів та ліцензій.

Конкуренты

Конкуренти - відсутні!

Преимущества или дифференциаторы

Переваги бізнесу :
адаптований бізнес під час короновіруса та воєнного стану;
максимальна автоматизація усіх бізнес процесів - без працівників та максимум 30 хв в день для моніторинга обладнання;
відсутність інших конкурентів у точкі надання послуг;
компактність розміщення (до 2-х кв.метрів);
надійність апаратів українського виробника МВК Маш, що підтверджується кількістью релізованих проектів (178 проектів в 14 країнах світу).

Финансы

Витрати при надані послуг та організації бізнесу, складають 50% від доходів.

Бизнес-модель

Можна розглядати як додатковий дохід для власників вендінгового та іншого бізнесу, а також для активних та енергійних людей, що працюють по найму.
Не потребує багато часу для обслуговування та супроводження. Більшість питань вирушується у віддаленному режимі.

Причина продажи

Бізнес продається у зв’язку з переїздом до іншої країни.

Рынок

З нашого досвіду - можливість масштабування бізнесу реальна. З досвіду виробника МВК Маш - кількість реалізованих проектів (178 проектів в 14 країнах світу).

Команда или Руководство

Риски

Мінімальні ризики. Бізнес — вже адаптований для роботи під час короновіруса та воєнного стану. Обладнання за половину ціни гарантує збереження вашого капіталу.

Фотографии

Фото 1 - Автоматична камера зберігання  (діючий бізнес)
Фото 2 - Автоматична камера зберігання  (діючий бізнес)
Фото 3 - Автоматична камера зберігання  (діючий бізнес)
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility357
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Работает ли предприятие?
Идея
Текущее состояние
Годовой объем продаж, $
Годовой объем чистой прибыли, $
Тип имущества
Имущество и активы
Организационная форма
Количество сотрудников
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Бизнес-модель
Причина продажи
Рынок
Команда или Руководство
Риски
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация