Виробництво випічки та напоїв, які ми постачаємо в продуктові магазини міста та області. Розвинули також напрямок поставки в національні мережі.
Ідея проєкту - дати якісний недорогий продукт для наших співгромадян :)
Текущее состояние
На сьогодні діяльність підприємства призупинено (з 1.05.24).
Клієнтська база активна і готова до відновлення співпраці.
Команда на 80-90% також готова до відновлення роботи.
Також можливо перенести виробничі потужності в інше місто та відновити роботу.
Годовой объем продаж, $
180000
Годовой объем чистой прибыли, $
27000
Имущество и активы
Обладаний цех на довгостровій оренді (усі комунікації).
Дизельна станція.
Все необхідне сучасне обладнання.
Увесь необхідний інвентар.
Холодильні та морозильні камери.
Складські приміщення.
Организационная форма
ФОП та ТОВ
Количество сотрудников
12
Проблема или Возможность
Необхідно активна участь в житті компанії, розвиток клієнтської бази, є велика можливість розширення асортименту.
Інвестицій в обладнання проєкт не потребує. Більше - активна участь в розвитку клієнтської бази і можливо, розширення товарної групи.
Решение (Продукт или Услуга)
Приєднати до існуючого проєкту або відновити роботу існуючого.
Є можливості підвищення рентабельності на логістиці та розширенні асортименту
Конкуренты
1 на національному рівні (ТМ Гама) та 1 на регіональному (ТМ Чародійка)
Преимущества или дифференциаторы
Завжди актуальний напрямок.
Постійно працюючий (практично без сезонності).
Дуже великий потенціал для росту (клієнтська база готова приймати будь-які інши товари в реалізацію)
Финансы
Доходи:
Продаж готової продукції
Продаж полуфабрикатів
Дистрибуція інших товарних груп
Розходи:
Оренда
Комунальні
Адміністративні
ЗП фонд
Торгові представники
Офіс (бухгалтер та менеджер)
Логістика (водії)
Бизнес-модель
Канали продаж:
- роздрібні магазини по місту та області
- регіональні мережі продуктових магазинів
- національні мережі продуктових магазинів
- HORECA (постачання випічки та пф для роботи)
- дистрибуція інших товарів (в готову клієнтську базу)
Причина продажи
Зміна напрямку діяльності і нестача часу для розвитку та якісної роботи проєкту.
+ робота в харчовій сфері з 2016 року втомила.