Фото - Онлайн бізнес із зареєстрованою ТМ в Україні
59501

Онлайн бізнес із зареєстрованою ТМ в Україні

Продаж білизни для годуючих і вагітних жінок

Украина, город Киев
Отрасль: Торговля
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 17.03.2023
Цена продажи
$  8.000
На страницу владельца
1
Размер доли к продаже
100%
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Работает ли предприятие?

Да

Идея

Вагітність і материнство- невід'ємна частина Всесвіту. Жінці дуже важливо виношувати, а потім годувати дитину максимально у комфортній і якісній білизні, при цьому мати функціонал та практичність. Ми надаємо таке рішення та закриваємо потреби вагітної, а потім годуючої жінки.

Текущее состояние

Бізнес станом на сьогодні призупинено, оскільки знаходимось усією родиною за кордоном. Рішення продати бізнес було прийнято до війни.

Годовой объем продаж, $

14000

Годовой объем чистой прибыли, $

12000

Тип имущества

Другое

Имущество и активы

Складова Milkanta:

1. Назва (неймінг), слоган (девіз бренду), лист-інструкція клієнтові, шапка профілю - розроблені за нашим особистим брифом професіоналами. Файлові документи у вигляді презентацій. У презентаціях із назвою та слоганом є ще варіанти, які Ви можете використати для себе. Вони унікальні й належатимуть тільки Вам.

2. Логобук - сюди входить розроблений логотип у різній роздільній здатності та форматах (повний, спрощений, кольоровий, монохром); фірмовий патерн у трьох варіантах і різній роздільній здатності; варіанти розміщення логотипів на патернах; фірмові шрифти; дизайн візитівки та готовий макет до друку; бирки і складники на різні моделі з уже готовими макетами до друку; дизайн упаковки (коробки) і пакетів; інструкція з догляду за білизною з готовим макетом до друку; макети подарункових сертифікатів - електронні та на друк; макет флаєра-знижки на 10% - електронні та на друк. Великий rar архів із папками. Розроблено дуже крутим графічним дизайнером.

3. Комерційна пропозиція у вигляді каталогу (електронна і на друк); роздрібний каталог (електронний і на друк); оптовий каталог (електронний і на друк - різні версії).

4. Сайт, розроблений на платформі Tilda, з доменом ua, повний комплект. Можливість підключення до системи liqpay, смс-інформування про замовлення на пошту і в месенджери.

5. Професійний фотоконтент, а саме: сама фотозйомка білизни на моделях. Віддаємо в папках оригінали без ретуші 148 штук; повний розмір в оригіналах без ретуші 280 штук; повний розмір фото в ретуші 121 штука; зменшені копії в ретуші 133 штуки; чорно-білий варіант ретуш у зменшених розмірах 133 штуки і 133 штуки в повному розмірі. Зменшені копії добре підходять для соціальних мереж, повнорозмірні для сайтів, каталогів та інших цілей. Також сюди віддаємо більш свіжу фотозйомку: 150 фото, з них 100 оброблених. Крім цього, до комплекту входить систематизована папка з асортиментом, де в кожній папці з назвою моделі завантажено весь наявний фото- та відеоконтент. Весь фото і відеоконтент створений професійними фотографами.

6. Професійний відеоконтент: 474 міні-ролики бекстейджу і самої фотозйомки; 25 змонтованих по 15 секунд професійних відеороликів за моделями білизни + 2 професійних хвилинних змонтованих ролики про бренд і бекстейдж з фотозйомки.

7. Візуальна концепція профілю в інстаграм. Керівництво, як створювати гармонійну стрічку в інстаграм та взагалі працювати з брендом на цій платформі.

8. Юридично оформлені договори з фотографом і моделями, складені та підписані модельні релізи (віддаємо, зокрема, електронні проєкти). Ці документи дають Вам право авторства на фотоконтент, блокування в соціальних мережах у разі, якщо їх захочуть скопіювати або несакціоновано використати; згоду моделей на їхнє фотографування і використання своїх особистостей у бренді. Під час передачі бізнесу буде оформлено договори правопередачі. Переоформлення за рахунок продавця.

9. Пакет документів щодо зареєстрованих торговельних марок. Торгова марка відкриває безліч можливостей, а найголовніше - захищає бренд на ринку й дає переваги розміщення продукту на будь-яких маркетплейсах країни. Переоформлення прав на торгові марки солідарно за рахунок продавця і покупця.

10. Контакти фабрик і прямі контакти в китайському месенджері WeChat з менеджерами, у яких робимо замовлення білизни на постійній основі.

11. Бізнес-сторінка в інстаграм - основна платформа, з якої реалізуються продажі. 7000 підписників - органічна аудиторія. Окрім цього, маємо дуже багато збережень під постами продуктів, оскільки останнім часом користувачі інстаграму обирають зберегти продукт, не підписуючись на сторінку.

12. Магазин на маркетплейсі Розетка. Повністю укомплектований усіма нашими товарами, від майбутнього власника важливо мати свій ФОП або ТОВ, щоб магазин активувати. Передаю XML файл товарів для інших майданчиків і маркетплейсів.

13. Документи про співпрацю з дилерами за системою дропшиппінг. Договори + таблиці товарів з описом.

14. База відгуків клієнтів - окрема сторінка в інстаграм + велика папка зі скріншотами.

Віддаємо:

1. Білизна та вкладиші, приблизно в залишках близько 100-120 одиниць.

2. Пакування, роздрукована поліграфія. Маємо коробки в кількостіі близько 100 штук (розібраний варіант, збираються дуже легко); паперові фірмові пакети приблизно 280 штук + міні пакети для подарункових серифікатів в кількості 50 штук; бірка на білизну і бірка на коробку (зразки для друку, в кількості закінчилися); конверти для інструкцій по догляду в кількості близько 350 штук; листи - інструкції в кількості близько 800 штук; сертифікати на знижку 10% у кількості близько 700 штук; подарункові сертифікати близько 50 штук; конверти для подарункових сертифікатів у кількості близько 50 штук; фірмові наклейки в кількості близько 300 штук; фірмові вішалки в кількості 10 штук; фірмові сатинові складники на білизну - близько 1000 штук. Milkanta має дороге і дуже якісне пакування.

3. Рекламні креативи для таргета.

4. Курс із просування в інстаграмі, створення сторіс. Методичка по створенню фірмових сторіс.

5. Таблиці з хештегами на інстаграм за містами, пологовими будинками, ключовими словами.

"Бізнес у цифрах" (дохід, прибуток, собівартість тощо) надаємо за запитом потенційно зацікавленому покупцю.

Организационная форма

Був ФОП на чоловіка, наразі закритий.

Количество сотрудников

1

Проблема или Возможность

Бренд Milkanta, ніша - нижня білизна для вагітних і годуючих жінок. Оскілки торгові марки зареєстровані в 25 і 35 класах - перпективи масштабувати і змінювати напрямки розвитку "під себе" можливі без обмежень.

Зареєстровано графічне зображення (логотип) та фірмовий патерн до бренду (окрема торговельна марка, зображення пір'я).

Основний канал продажу - бізнес- сторінка в інстаграм - https://www.instagram.com/milkanta_/ ; сайт, зібраний на Тільді - milkanta.ua (буде актуальний найближчим часом).

Маємо підписані угоди співпраці з Розеткою, за системою дропшипінг з ділерами відомих інтернет-магазинів одягу для вагітних і годуючих жінок в Україні - To be store, Мамалюк, Simple Mom тощо.

Наш бізнес - це не просто "купив-продав". Це бренд-історія з ідеєю та позицією, створена з народженням малюка 5 років тому.

Варто зазначити, що робота бізнесу відбувалася "на дивані", працювала у вільному та комфортному для себе графіку, оскільки в першу чергу була мамою в декреті. Тому Milkanta працювала не систематично. За 5 років "добре відпрацьованими" були приблизно 3-3,5 роки. Дохід за цей період становив приблизно 1 300 000 гривень, чистий прибуток біля 950 000 гривень. Щомісячний дохід дорівнює 30-40 тисяч гривень. Якщо працювати системно - цифри будуть геть іншими й в рази вищими.

Основний спосіб просування бренду- реклама у відомих блогерів.

Бізнес прибутковий, оскільки материнство завжди є і буде актуальним, з досвіду продажів попит достатньо високого рівня, одночасно продукти унікальні, що підтверджується відсутністю на українському та закордоних ринках аналогів, маємо унікальну торгову пропозицію, репутацію, дуже багато відгуків клієнтів, відомих блогерів. Сегмент - вище середнього.

Бізнес повністю готовий до роботи, але оскільки на залишках біля 100 одиниць виробу (це мало), - на старті необхідно дозамовити продукт, доставити, дозамовити пакування (на залишках тільки коробки і пакети) й налаштувати канали просування - перелічені вище вкладення орієнтовно оцінюються ще на 3-5 тисяч доларів.

Бізнес передаємо "під ключ" з повним супроводом до перших продажів; повне покрокове керівництво для роботи з бізнесом.

Асортимент складається з 20 лекал білизни, біля 80 підвидів продукту. Також пропонуємо клієнтові багаторазові вкладиші від протікання молока зі 100% бамбуку.

Працюємо з перевіреними роками висококваліфікованими фабриками Китаю, кожен продукт перевірено на якість. Можлива розробка індивідуального пошиву, відкриття власного виробництва в Україні за бажанням майбутнього нового власника.


Працюємо з перевіреними роками висококваліфікованими фабриками Китаю, кожен продукт перевірено на якість. Можлива розробка індивідуального пошиву, відкриття власного виробництва в Україні за бажанням майбутнього нового власника.

Решение (Продукт или Услуга)

Вагітна жінка вдягнена в спеціальну максимально комфортну білизну без кісточок й зажимів, а після народження малюка стане актуальною завдяки своєму функціоналу. Тепер годувати дитину стає легко! Варіанти годування, відсутність протікання молока завдяки багаторазовим вкладишам, які можна прати в пральній машині!

Преимущества или дифференциаторы

Білизна з двома секретами годування; білизна без кісточок.

Финансы

Загальний дохід за 5 років існування бізнесу - приблизно 1 300 000 гривень. Бізнес не системний, по вільному графіку. Якісно напрацьованих місяців - приблизно 35-40.

Собівартість продукту - 300-450 гривень.

Роздрібна вартість 799-899 гривень.

Бизнес-модель

Інстаграм - основний канал продажу.
Сайт - додатковий канал продажу.

Причина продажи

Усвідомлення, що займатися бізнесом - не справа життя; наразі займаюся створенням нового власного проекту, взагалі не пов'язаного з бізнесом. Рішення продати бізнесом прийнято до війни. Переїзд за кордон і реалізація в іншій сфері.

Рынок

Наша аудиторія - вагітна жінка; жінка, яка тільки народила малюка; вік 18-45. Місцезнаходження аудиторії: жіночі консультації, пологові будинки тощо. Ринок зростає і розвивається.

Команда или Руководство

Риски

Ризиків взагалі не вбачаємо.

Фотографии

Фото 1 - Продаж білизни для годуючих і вагітних жінок
Фото 2 - Продаж білизни для годуючих і вагітних жінок
Фото 3 - Продаж білизни для годуючих і вагітних жінок
Фото 4 - Продаж білизни для годуючих і вагітних жінок

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility551
star2
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Работает ли предприятие?
Идея
Текущее состояние
Годовой объем продаж, $
Годовой объем чистой прибыли, $
Тип имущества
Имущество и активы
Организационная форма
Количество сотрудников
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Бизнес-модель
Причина продажи
Рынок
Команда или Руководство
Риски
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация