Фото - СКІФІЯ
59465

СКІФІЯ

Виробництво промислової ультразвукової електроніки

Украина, Киевская область
Отрасль: Электроника
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 31.01.2023
Цена продажи
$  40.000
На страницу владельца
2
Размер доли к продаже
100%
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Работает ли предприятие?

Да

Идея

Компанія створена в 1999 році, продається в зв"язку з тим, що гроші потрібні для фінансування дуже перспективного стартапу "ЗБІЛЬШЕННЯ МОТОРЕСУРСУ ДВИГУНА ТАНКА НА 15%".

Текущее состояние

Основна продукція компанії:
1. Промислова ультразвукова установка "СКІФІЯ УЗГ 200-01". Випускається з 2011 року.

2. Промислова Ультразвукова установка " СКІФІЯ УЗГ 200 К " для ультразвукового очищення накипу в промислових котлах до 7 мегават.
Випускається з 2013 року.

Годовой объем продаж, $

50000

Годовой объем чистой прибыли, $

10000

Тип имущества

Другое

Имущество и активы

Станом на 2001 рік статутний фонд компанії згідно Єдиного державного реєстру юридичних осіб України складав 20000 $ ( 100000 грн по курсу 5 )

Организационная форма

Приватне підприємство

Проблема или Возможность

Згідно з законодавством Європейського Союзу усі оператори ринку харчових продуктів мають обов`язково впровадити на виробництві гігієнічні вимоги. Ці вимоги категорично забороняють на об'єктах, де зберігаються харчові продукти застосовувати шкідливі отрутохімікати для боротьби з гризунами. У відповідності до законів України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", "Про дитяче харчування", "Про безпечність та гігієну кормів " згідно технічних регламентів на елеваторах, комбікормових заводах, складах зберігання харчових продуктів категорично забороняється приміняти для боротьби з гризунами шкідливі отрутохімікати.
Для вирішення проблеми боротьби з гризунами компанія "СКІФІЯ" розробила і випускає з 2011 року Промислову ультразвукову установку "СКІФІЯ УЗГ 200-01".

Для вирішення проблеми очищення накипу в промислових котлах до
7 мегават компанія "СКІФІЯ" розробила і випускає з 2013 року Промислову ультразвукову установку "СКІФІЯ УЗГ 200 К".



Решение (Продукт или Услуга)

Основна продукція компанії- Промислова ультразвукова установка "СКІФІЯ УЗГ 200-01". Використовується для ефективного захисту від мишей, щурів та інших гризунів промислових холодильних камер та складів, де зберігається харчова продукція. Захищає кабелі зернозбиральних комбайнів, різноманітні телекомунікаційні лінії та промислові магістралі енергосистем від пошкодження мишами, щурами та іншими гризунами. Ефективна площа покриття до 5000 квадратних метрів. Установка "СКІФІЯ УЗГ 200-01" розрахована на одночасне підключення 170 (сто сімдесяти) 3-х ватних ультразвукових випромінювачів, які підключаються паралельно до сигнального кабелю проводами різної довжини. Це дає можливість відлякувати мишей та інших гризунів навіть у кабельних лотках зернозбиральних комбайнів та елеваторів. Номінальна вихідна потужність в імпульсному режимі широтно - імпульсного випромінювання ультразвуку - 500 ват. Живлення - мережа 220 вольт. Споживання електроенергії - 600 ват на годину. Щоб гризуни не адаптувалися до ультразвукових коливань, частота імпульсів сканується в діапазоні 19 - 52 кілогерц. Присутній регулятор вихідної потужності.

Промислова Ультразвукова установка " СКІФІЯ УЗГ 200 К " приміняється для ультразвукового очищення накипу в промислових котлах до
7 мегават. За допомогою ультразвукової установки в металі котла і в воді, що його заповнює, збуджуються малопотужні ультразвукові коливання. Під дією цих коливань солі жорсткості кристалізуються безпосередньо в об’ємі води, утворюючи дрібнодисперсний шлам, а коливання поверхонь нагріву перешкоджають осіданню шламу на стінках труб. Тому шлам знаходиться у воді в зваженому стані і видаляється з котла при регулярних продувках, в результаті чого утворення накипу не відбувається. Крім цього ультразвукові коливання створюють механічні зусилля, що руйнують накип, що утворився раніше, тобто відбувається поступове очищення котла від «старого» накипу безпосередньо в процесі його роботи. Дрібні частки накипу, що відшарувалися, також видаляються з котла при періодичних продувках.
Випускається з 2013 року.

Конкуренты

Конкурентів продукції компанії "СКІФІЯ" в Україні немає. Так як в продукції приміняються військові технології, надійність продукції дуже висока. Альтернативи також немає.

Преимущества или дифференциаторы

Так як в продукції приміняються військові технології, надійність продукції дуже висока. Продукція в клієнтів експлуатується більше, чим по десять років і клієнти не мають з продукцією ніяких проблем. Технологія виготовлення продукції тримається в таємниці.

Финансы

Рентабельність продукції складає 25-30 відсотків

Причина продажи

Компанія створена в 1999 році, продається в зв"язку з тим, що гроші потрібні для фінансування дуже перспективного стартапу "ЗБІЛЬШЕННЯ МОТОРЕСУРСУ ДВИГУНА ТАНКА НА 15%".

Рынок

Клієнти для Промислової ультразвукової установки "СКІФІЯ УЗГ 200-01" - це агрофірми, підприємства по випуску харчової продукції, елеватори,
комбікормові заводи, компанії телекомунікації і зв'язку, торговельні мережі.

Клієнти для Промислової ультразвукової установки "СКІФІЯ УЗГ 200 К -
це теплогенеруючі компанії та тепломережі.

В 2017 році планував виход на Європейський ринок. Хотів це зробити
раніше, але отримав серйозну травму, тому виход на Європейський ринок не відбувся. Реабілітація зайняла багато часу. Якщо компанію "СКІФІЯ" не продам в найближчий час, то буду здійснювати пошуки партнерів в Європі з метою виходу на Європейський ринок.

Команда или Руководство

Риски

Я не бачу ризиків. Продукція випускається більше десяти років. Проблем з комплектацією немає. Вартість продукції в Україні в порівнянні з Європейськими цінами невисока.

Фотографии

Фото 1 - Виробництво  промислової  ультразвукової  електроніки

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
2 оценки
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility699
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Работает ли предприятие?
Идея
Текущее состояние
Годовой объем продаж, $
Годовой объем чистой прибыли, $
Тип имущества
Имущество и активы
Организационная форма
Количество сотрудников
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Бизнес-модель
Причина продажи
Рынок
Команда или Руководство
Риски
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация