Молочна ферма-сироварня працює 365 днів на рік та складається з чотирьох основних напрямків:
- Козина ферма
(тваринництво),
- Сироварня (переробка),
- Магазин (сирна лавка),
- Туристична локація з
контактним зоопарком
(туризм)
Сюжет телеканал ICTV https://www.youtube.com/watch?v=cBENE9qC65g
Поточний стан
Ферма: Виробнича потужність комфортного утримання розрахована на 350 кіз (максимальна 600).
Продуктивність кіз породи “АLPINA” середня 1200 літрів молока на рік.
350 кіз х 1200 л/р = 420 000 літрів молока за рік
51 644 000 грн. - СЕРЕДНІЙ ОБІГ ВІД ПРОДАЖУ ПРОДУКТУ В РІК ПРИ РОБОТІ З B2B КЛІЄНТАМИ (ГРН)
65 956 000 грн - СЕРЕДНІЙ ОБІГ ВІД ПРОДАЖУ ПРОДУКТУ В РІК ПРИ РОБОТІ З B2С КЛІЄНТАМИ (ГРН)
Річний обсяг продажів, $
1800000
Річний обсяг чистого прибутку, $
300000
Тип майна
Нерухомість
Майно і активи
Земельна ділянка, площа 5.23 Га
5000 М2 КАПІТАЛЬНИХ СПОРУД
Всі будівлі у відмінному стані, капітальні ремонти та будівництво виконані в період з 2017 по 2019рр
1050 М2 ПРИМІЩЕННЯ УТРИМАННЯ ДІЙНИХ ТВАРИН
Включає доїльний зал з охолодженням молока, побутові приміщення для персоналу, ветеринарний кабінет, котельня, кабінет офісу
700 М2 ВИРОБНИЧИЙ КОРПУС
Корпус з санпропускниками, побутовими приміщеннями, сироварнею, адмін офісом, магазином, камерами дозрівання та зберігання продукції, складськими приміщеннями та котельнею.
400 М2 ЦЕХ ВИРОБНИЦТВА КОРМУ
Цех виробництва гранульованого корму зі
складом зернових та сировини
400 М2 - Приміщення групи новонароджених козенят молочного вигодовування
400 М2 - Приміщення підлітків з кормовим столом
600 М2 - Склад сіна
400 М2 - Окреме приміщення для утримання тварин з кормовим столом
Організаційна форма
ТОВ
Кількість співробітників
120
Проблема або Можливість
Тваринницький комплекс/козина ферма, продуктивністю 600 голів
Від 120 000 000 грн. СЕРЕДНІЙ ОБІГ ВІД ПРОДАЖУ ПРОДУКТУ В РІК ПРИ РОБОТІ З B2B КЛІЄНТАМИ (ГРН)
- Сироварня, продуктивністю 2000л/добу
- Магазин 100 м2, (Обіг від 30000 грн. день)
- Туристична локація, 200 туристів/день
Рішення (Продукт або Послуга)
Сироварня оснащена лінією виробництва сирів, продуктивною потужністю обладнання 2000 л/добу
Базові види сирів: Бринза, Шевр, Сан Гліер, Форе Нуар
Базові види молочних продуктів: Йогурт, Молоко, Сироватка, Десерти