Фото - I Міжнародна Резиденція Митців України
play_arrow
Смотреть
48643

I Міжнародна Резиденція Митців України

Створення I Міжнародної Резиденції Митців України

Украина, Херсонская область
Отрасль: Недвижимость, Туризм, спорт, Услуги, сервис, Другое
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 31.08.2020
Цена продажи
$  85.000
На страницу владельца
1
Размер доли к продаже
100%
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Работает ли предприятие?

Да

Идея

Резиденція (приватдім в 300м2) для митців (візуального мистецтва)в реконструкції: 5 квартир,18 соток сад/виноградник+10 соток на березі Дніпра під будівництво майданчику для роботи. План приймати в сезон 15 груп по 8 митців для відпочинку/роботи за рахунок організаторів — за прикладом країн Світу. Митці по договору дарують картини, скульптури, кераміку для створення Галереї Резиденції та колекцій організаторів. Плануються: Центр майстер-класів, кераміки (є куратор зі світовим ім'ям);обмін експозиціями, аукціони. З 2022 року VII Міжнародний фестиваль мистецтв "Гоголь-фентезі".

Текущее состояние

В Резиденції є: 2 квартири в жилому стані, потребують косметичного ремонту; 3 квартири потребують реконструкції (вже розпочата); необхідно побудувати при домі майданчик (60м2) для роботи та відпочинку митців та подібний майданчик на Дніпрі. Також є: Інтернет, супутникове телебачення, відеоспостереження. Комбіноване опалення (електрика, газ). Всі лічильники, електрика - 2 зонна. Є діючий Міжнародний фестиваль мистецтв "Гоголь-фентезі"( Торгова Марка; проведено 6), бронзова статуєтка-приз "Рудий Панько", велика база друзів-митців з різних країн Світу; плани розширення проекту; інвестор.
Всього: 1 - трикімнатна; 3 - двокімнатна; 1-однокімнатна (10 кімнат, 3 кухні, 3 санкімнати).

Годовой объем продаж, $

25000

Годовой объем чистой прибыли, $

20000

Тип имущества

Недвижимость

Имущество и активы

1. Приватний будинок (300м2) та 3 приватних ділянки. Одна з ділянок (є кадастровий) - для побудови майданчику для виїздних пленерів, бо дуже живописний краєвид на Дніпрі (приміське село Любимівка в 10 хвилинах від Резиденції) біля стадіону, парку, пляжу.
2. Торгова Марка.
3. Сайт.
4. Авторські права.
6. Широкі зв'язки та база митців України та Світу.
7. Діючий Міжнародний фестиваль мистецтв "Гоголь-фентезі".
8. Є домовленість з керівництвом Військово-морського музею України, Планується підписати договір про співпрацю.

Организационная форма

ФОП

Количество сотрудников

3

Проблема или Возможность

Є присадибна ділянка на 17 соток +2 сотки (під домом) з садом та виноградником, можна побудувати великі теплиці та пташник. Це буде додатковий дохід та підвищить самоокупність проекту. Є скважина - потребує ремонту. Крім того, Каховка всі роки була одним з центрів туризму півдня. Серед перлин Таврійського краю (в радіусі 50-100км від Каховки): Чорне море, Азовське море, Каховське водосховище з малолюдними пляжами, найбільша пустеля Європи в Олешках, шато виноробства кн.Трубецьких, завод коньяків "Таврія", заповідник зі збереженим середньовічним "Диким полем" та колекцією диких звірів Фальц-Вейна, історичний музей Каховки, найбільий монумент з бронзи "Тачанка", великий завод "Чумак" з виробництва продовольчих товарів та ін. В цей ряд увійде й I Міжнародна Резиденція Митців України в Казовці.

Решение (Продукт или Услуга)

Про проект телепрограма: https://youtu.be/rCRB13ZfhQk
I проект конкурс-виставка: https://youtu.be/zIp2NapH_fo
Можливі 2 варіанти: 1. Викуп самого проекту з Резиденцією та земельними ділянками. Ціна -85000$/половину ціни можно внести біткоїнами. Після набуття власності на будинок, ділянки та на проект та ТМ - власник може запросити мене на роботу керівником проекту для реалізації всіх запланованих заходів по контракту на 2-3-5, або 7 років.

2 (варіант) Інвестування в проект (без продажу) та розподіл між партнерами/інвесторами частки прибутку грошима та мистецькими доробками (ціна починається з 200-500$). Ціни зростуть після проведення виставок ( в т.ч. у Європі, США), аукционів; друку каталогів та широкої реклами у ЗМІ та Інтернеті. Загальна сума (до 100 000$, мінімальний внесок 5000$ ).

Конкуренты

Немає конкурентів в Україні та навряд чи з'являться в найближчі роки. Митці зовсім не охоплені таким спектром послуг в Україні та країнах Східної Європи в такому обсязі, як пропонується в проекті.

Преимущества или дифференциаторы

Багатофункціональність проекту, який легко можна переформатувати в залежності від обставин в короткий термін. Крім того, за рахунок великої бази митців-друзів зі світовим ім'ям - можливо проводити мистецькі акції в різних сферах мистецтва, чим заохочувати більш велике коло поціновувачив мистецтва.

Финансы

При інвестуванні, чи при викупі , які подальші дії. В якості Резиденції: проведення майстер-класів; продаж мистецьких доробків; проведення платних виставок та ін. буде уточнено під час підписання контракту з інвестором чи при продажу проекту.
Структура витрат: 1. Косметичний ремонт 1 поверху (3 квартири); 2. Реконструкція 2го поверху (2 квартири). 3. Побудова 2х майданчиков для відпочинку та роботи митців. 4. Фінансування по програмі перебування митців в Резиденції. 5. Проведення мистецьких акцій по завершенню сезону. 6. Зарплатня команди (5 спеців).

Бизнес-модель

При інвестуванні: пайове партнерство. Через Інтернет, свій сайт, соцсєті, через виставкову та аукціонну діяльність.

Причина продажи

Переїзд.

Рынок

Резиденція митців (основний) - культура, мистецтво. Туризм, готельний бізнес, освіта, здача в аренду поквартирно. Світовий ринок мистецтва діє з багатомільярдними прибутками. В Україні цивілізованого ринку немає, бо проводяться лише розрізнені акції без системи підтримки мистецтва та бізнесу. Тому, з-за не сформованності ринку - ціни на якісні мистецькі доробки у профі мають невелику ціну в зрівнянні зі світовими цінами. При організації системної роботи, залучаючи кращих іноземних профі ми зможемо формувати цивілізований мистецький ринок в Україні та поступово створювати попит на їх роботи зі зростанням цін в нашій країні. Ще важливо: митці не охоплені системними послугами, як і їх потенційні інтересанти.

Команда или Руководство

Риски

Не бачу; при відсутності конкуренції в найближчі роки. При налагодженом бізнесі - можна організовувати роботу віддалено.

Изобретение/Патент

Торгова Марка "Международный фестиваль искусств "Гоголь-фентези".

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1143
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Работает ли предприятие?
Идея
Текущее состояние
Годовой объем продаж, $
Годовой объем чистой прибыли, $
Тип имущества
Имущество и активы
Организационная форма
Количество сотрудников
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Бизнес-модель
Причина продажи
Рынок
Команда или Руководство
Риски
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация