Фото - Суши Шоп
28973

Суши Шоп

Діючий бізнес, японська кухня

Україна, Житомирська область
Галузь: Громадське харчування
Стадія проекту: Діючий бізнес

Дата останньої зміни: 25.05.2018
Ціна продажу
$  8.000
Показати контакти
0
Розмір частки, що продається
100%
Рейтинг
equalizer з 1000
help
Розраховується за оцінками та згідно із заповненістю Анкети проекту (докладніше про рейтинги )
Моя оцінка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Середня оцінка:
 

Чи працює підприємство?

Так

Ідея

Єдиний в своєму роді заклад "HoReCa" в місті, спеціалізується на виготовленні та продажу страв японської кухні, продаж усіх продуктів, необхідних для приготування даних страв.

Поточний стан

Активно працює, приносить прибуток та задоволення

Річний обсяг продажів, $

23000

Річний обсяг чистого прибутку, $

6900

Майно і активи

- клієнтською базою понад 1000 осіб;
- найнятим та підібраним персоналом;
- з напрацьованими постачальниками та контрагентами;
- позитивною діловою репутацією;
- комплексом впроваджених маркетингових та менеджерських рішень;
- інвентарем та обладнанням (барона стійка(робоча зона)– 1 шт.,робоча зона з рукамийником-1 шт., полиці( ящикі), обігрівач (ergo)-1 шт., стійка для споживання їжі-1шт., барний стілець-4шт.,стіл з склом(катушка модернізована)-2шт. АРТ об’єкт( дерево з ліхтарями)-1шт., стіл і склом ( модернізовані піддони з ніжками з брусу)-2шт., диван( модернізовані піддони з подушками)-6шт., холодильник – 1 шт., холодильник для напоїв(red bull), морозильна камера-1 шт., рисоварка-1 шт.,мікрохвильова піч-1 шт.,електро чайник-1шт., телевізор – 1 шт., дошка кухонна – 2 шт., кухонний набір посуду(лотки, миски)., нетбук – 1 шт., принтер – 1шт., бойлер-1шт.,
- індивідуальним меню;
- дизайном та художнє оформлення.

Організаційна форма

ФОП

Кількість співробітників

3

Проблема або Можливість

Заклад має потенціал дозростання дохідності

Рішення (Продукт або Послуга)

Прийняття управлінських рішень

Конкуренти

Відсутні

Фінанси

Середній оборот товару за місяц 45-50000грн.

Бізнес-модель

єдиний в своєму роді заклад "HoReCa" в місті, спеціалізується на виготовленні та продажу страв японської кухні, продаж усіх продуктів, необхідних для приготування даних страв, функціонує в режимі "take away" та 16 місць посадки, має власну доставку.

Ринок

єдиний в своєму роді заклад "HoReCa" в місті, спеціалізується на виготовленні та продажу страв японської кухні, продаж усіх продуктів, необхідних для приготування даних страв

Команда або Керівництво

Фотографії

Фото 1 - Діючий бізнес, японська кухня
Фото 2 - Діючий бізнес, японська кухня
Фото 3 - Діючий бізнес, японська кухня
Фото 4 - Діючий бізнес, японська кухня
Фото 5 - Діючий бізнес, японська кухня
5,00
1
2
3
4
5
1 оцінка
Авторизація/Реєстрація
arrow_back
UA
more_horiz
close
visibility1450
star0
Додати в обране
Видалити з обраних
share
close
thumb_up0
Подобається
Не подобається
Чи працює підприємство?
Ідея
Поточний стан
Річний обсяг продажів, $
Річний обсяг чистого прибутку, $
Тип майна
Майно і активи
Організаційна форма
Кількість співробітників
Проблема або Можливість
Рішення (Продукт або Послуга)
Конкуренти
Переваги або дифференциатори
Фінанси
Бізнес-модель
Причина продажу
Ринок
Команда або Керівництво
Ризики
Винахід/Патент
Фотографії
Відео про продукт