Єдиний в своєму роді заклад "HoReCa" в місті, спеціалізується на виготовленні та продажу страв японської кухні, продаж усіх продуктів, необхідних для приготування даних страв.
Поточний стан
Активно працює, приносить прибуток та задоволення
Річний обсяг продажів, $
23000
Річний обсяг чистого прибутку, $
6900
Майно і активи
- клієнтською базою понад 1000 осіб;
- найнятим та підібраним персоналом;
- з напрацьованими постачальниками та контрагентами;
- позитивною діловою репутацією;
- комплексом впроваджених маркетингових та менеджерських рішень;
- інвентарем та обладнанням (барона стійка(робоча зона)– 1 шт.,робоча зона з рукамийником-1 шт., полиці( ящикі), обігрівач (ergo)-1 шт., стійка для споживання їжі-1шт., барний стілець-4шт.,стіл з склом(катушка модернізована)-2шт. АРТ об’єкт( дерево з ліхтарями)-1шт., стіл і склом ( модернізовані піддони з ніжками з брусу)-2шт., диван( модернізовані піддони з подушками)-6шт., холодильник – 1 шт., холодильник для напоїв(red bull), морозильна камера-1 шт., рисоварка-1 шт.,мікрохвильова піч-1 шт.,електро чайник-1шт., телевізор – 1 шт., дошка кухонна – 2 шт., кухонний набір посуду(лотки, миски)., нетбук – 1 шт., принтер – 1шт., бойлер-1шт.,
- індивідуальним меню;
- дизайном та художнє оформлення.
Організаційна форма
ФОП
Кількість співробітників
3
Проблема або Можливість
Заклад має потенціал дозростання дохідності
Рішення (Продукт або Послуга)
Прийняття управлінських рішень
Конкуренти
Відсутні
Фінанси
Середній оборот товару за місяц 45-50000грн.
Бізнес-модель
єдиний в своєму роді заклад "HoReCa" в місті, спеціалізується на виготовленні та продажу страв японської кухні, продаж усіх продуктів, необхідних для приготування даних страв, функціонує в режимі "take away" та 16 місць посадки, має власну доставку.
Ринок
єдиний в своєму роді заклад "HoReCa" в місті, спеціалізується на виготовленні та продажу страв японської кухні, продаж усіх продуктів, необхідних для приготування даних страв