Фото - ЛЬВІВСЬКІ - Тільки Галицька, тільки Інтеліґенція
24065

ЛЬВІВСЬКІ - Тільки Галицька, тільки Інтеліґенція

Інформаційний соціально-політичний портал

Украина, Львовская область
Отрасль: Информация и СМИ, Культура и искусство, Развлечение, Телекоммуникации
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 06.02.2019
Цена продажи
$  3.000
На страницу владельца
1
Размер доли к продаже
100%
Рейтинг
equalizer из 1000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Работает ли предприятие?

Да

Идея

Портал новин та статей та інтерв'ю інформаційного, соціального, політичного, творчого спрямування. Покликаний для звернення уваги громадськості до актуальних питань та проблем сьогодення, як в Україні загалом так і на території Львівської області зокрема.

Текущее состояние

Діючий проект, щомісяця здійснюються продажі, як по новим так і по вже існуючим клієнтам. База постійних клієнтів налічує близько 50 одиниць компаній та ФОП.

Годовой объем продаж, $

15814

Годовой объем чистой прибыли, $

3000

Организационная форма

ФОП, ТОВ, ГО

Количество сотрудников

2

Проблема или Возможность

Суть цікавості пропозиції для кінцевого споживача полягає у рекламі на порталі, наразі кількість відвідувачів склажає близько 400 000 / місяць, та веденні розділу "Вдалий Вибір" в якому журалісти нашого порталу описують суть товарів та послуг компанії замовника у вигляді публіцистичної статті, інтерв'ю чи репортажу, для того щоб зацікавити клієнтуру замоавника обрати саме його товари та послуги не прибігаючи до послуг простої реклами.

Решение (Продукт или Услуга)

Інформаційний соціально-політичний портал це площадка обміну новинами та інформацією різних верств населення території Львівщини та України в цілому. За рахунок великої відвідуваності ресурсу та таким розділам, як опитування, коментарям до публікацій, а також можливості пересічного читача подати власний репортаж чи ідею до нього, робить проект привабливим для рекламодавців різних сфер бізнесу.

Конкуренты

Конкурентами нашого порталу можна вважати будь-який інформаційний ресурс схожого спрямування.

Преимущества или дифференциаторы

Переваги нашого порталу у його відвідуваності і популярності. Близько 400 тисяч відвідувачі щомісячно та близько 70 тисяч підписників на електронний варіант часопису (розсилка новин).

Финансы

Вартість рекламних послуг на нащому порталі коливається від 500 до 5000 гривень, наприклад надати прес-реліз за допомогою наших журналістів і зробити з нього топову статтю вартує 3500 гривень. Вартість банерної реклами може коливатись від 500 до 3000 гривень. Написання розповідногї статті про послуги чи товари ораганізації, їх переваги серед інших, розміром 2000-4000 символів - вартує 5000 гривень.

Бизнес-модель

Бізнес-модель порталу полягає у об'єднанні ідей та пропозицій компаній замовників із статтями журналістів, і їх власної думки з приводу пропозицій рекламодавців. Стаття журналіста покликана передати саму суть комерційної пропозиції клієнта, основний її елемент, так би мовити "ізюменку", подати її споживачам на простій і доступній мові у розгорнутому вигляді, і таким чином об'єднати попит споживачів, роботу відділу журналістів та пропозиції клієнта.

Причина продажи

Причина продажу полягає у роботах, які мають вищий пріорітет перед порталом, і приділяти час просто немає фізичної можливості.

Рынок

Ринок на якій орієнтується наш проект це загалом Україна та зокрема Львівська область, потенційними клієнтами на цьому просторі є малий, середній та великий бізнес, які зацікавлені в рекламі та поширенні інформації неформального характеру про свої послуги та пропозиції. Робоча база клієнтського сегменту налічує близько 700 000 одиниць.

Команда или Руководство

Риски

Ризики даного бізнесу мають місце лише у випадку відсутності часу для того щоб займатися цією діяльністю.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility1716
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Работает ли предприятие?
Идея
Текущее состояние
Годовой объем продаж, $
Годовой объем чистой прибыли, $
Тип имущества
Имущество и активы
Организационная форма
Количество сотрудников
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Бизнес-модель
Причина продажи
Рынок
Команда или Руководство
Риски
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация