Ресторан швидкого та мобільного харчування в будівлі Ірпінської міської ради. Населення міста 100 тис. ( населення міста збільшилось з 50тис. за 2-ва роки) Ресторан швидкого та мобільного харчування - один з перспективних напрямів на ринку послуг. В місті Ірпінь ця ніша сфери ресторанного бізнесу іще вільна. Якщо є попит має бути і пропозиція. Споживчий ринок на послуги харчування збільшився, це обумовлено ростом населення.
За даними Всеукраїнського перепису населення Приірпіння налічує 101800 осіб, а кількість підприємств понад 1тис.
В місті сферу швидкого та мобільного харчування займають піцерії та фаст-фуд. І лише одине ресторанне господарство надає послуги з організації харчування на робочих місцях – це ТОВ «Пузата Хата». Але стаціонарних закладів цього підприємства в місті не представлено.
Мета проекту – організація роботи закладу швидкого та мобільного харчування з доступними цінами, високою якістю та власним виробництвом напівфабрикатів та хлібобулочних виробів.
Текущее состояние
Є приміщення і проект ідеї
Проблема или Возможность
Місце розташування - стаціонарний заклад в приміщенні міської ради на центральній площі міста. Приоритетними декілька напрямів: обслуговувваня стаціонарно через лнвю роздачі та кейтеринг (мобільне харчування). Кейтеринг – це не лише доставка комплексного харчування, а і організація та проведення заходів (банкетів, фуршетів та ін.) за межами закладу. Кафе позиціонуватиметься на ринку громадського харчування, як кафе швидкого обслуговування на 32 посадочних місця з лінією роздачі. Цінова політика орієнтована на споживача з середнім доходом. Локація закладу забезпечить постійний попит, а послуги в сфері кейтерингу збільшують оборот виробництва. Все це сприятливо впливає на економічну рентабельність підприємства, його прибутковість.
Решение (Продукт или Услуга)
Демократичний заклад з частковим обслуговуванням та лінією роздачі, що значно зекономить час обслуговування та вартість послуг. Розрахованого на відвідувачів середнього класу. Акцент буде зроблений на якість та доступність продукції.
На базі ресторану будуть надаватися послуги зі стаціонарного харчування, мобільного харчування на робочих місцях, виїзне обслуговування заходів. Відповідно до маркетингових досліджень час найбільш зручний для відвідувачів, робочого персоналу 08:00-22:00
Конкуренты
В місті сферу швидкого та мобільного харчування займають піцерії та фаст-фуд. І лише одине ресторанне господарство надає послуги з організації харчування на робочих місцях – це ТОВ «Пузата Хата». Але стаціонарних закладів цього підприємства в місті не представлено.
Мета проекту – організація роботи закладу швидкого та мобільного харчування з доступними цінами, високою якістю та власним виробництвом напівфабрикатів та хлібобулочних виробів.
Преимущества или дифференциаторы
Попит забезпечать доступні ціни та висока якість продукції.