Фото - Ресторан швидкого та мобільного харчування
14807

Ресторан швидкого та мобільного харчування

Україна, Київська область
Галузь: Громадське харчування
Стадія проекту: Готовий прототип або продукт

Дата останньої зміни: 30.05.2017
Показати контакти
0
equalizer з 2000
help
Розраховується за оцінками та згідно із заповненістю Анкети проекту (докладніше про рейтинги )
Моя оцінка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Середня оцінка:
 

Ідея

Ресторан швидкого та мобільного харчування в будівлі Ірпінської міської ради. Населення міста 100 тис. ( населення міста збільшилось з 50тис. за 2-ва роки)
Ресторан швидкого та мобільного харчування - один з перспективних напрямів на ринку послуг. В місті Ірпінь ця ніша сфери ресторанного бізнесу іще вільна. Якщо є попит має бути і пропозиція. Споживчий ринок на послуги харчування збільшився, це обумовлено ростом населення.
За даними Всеукраїнського перепису населення Приірпіння налічує 101800 осіб, а кількість підприємств понад 1тис.
В місті сферу швидкого та мобільного харчування займають піцерії та фаст-фуд. І лише одине ресторанне господарство надає послуги з організації харчування на робочих місцях – це ТОВ «Пузата Хата». Але стаціонарних закладів цього підприємства в місті не представлено.
Мета проекту – організація роботи закладу швидкого та мобільного харчування з доступними цінами, високою якістю та власним виробництвом напівфабрикатів та хлібобулочних виробів.

Поточний стан

Є приміщення і проект ідеї

Проблема або Можливість

Місце розташування - стаціонарний заклад в приміщенні міської ради на центральній площі міста. Приоритетними декілька напрямів: обслуговувваня стаціонарно через лнвю роздачі та кейтеринг (мобільне харчування). Кейтеринг – це не лише доставка комплексного харчування, а і організація та проведення заходів (банкетів, фуршетів та ін.) за межами закладу. Кафе позиціонуватиметься на ринку громадського харчування, як кафе швидкого обслуговування на 32 посадочних місця з лінією роздачі. Цінова політика орієнтована на споживача з середнім доходом. Локація закладу забезпечить постійний попит, а послуги в сфері кейтерингу збільшують оборот виробництва. Все це сприятливо впливає на економічну рентабельність підприємства, його прибутковість.

Рішення (Продукт або Послуга)

Демократичний заклад з частковим обслуговуванням та лінією роздачі, що значно зекономить час обслуговування та вартість послуг. Розрахованого на відвідувачів середнього класу. Акцент буде зроблений на якість та доступність продукції.
На базі ресторану будуть надаватися послуги зі стаціонарного харчування, мобільного харчування на робочих місцях, виїзне обслуговування заходів. Відповідно до маркетингових досліджень час найбільш зручний для відвідувачів, робочого персоналу 08:00-22:00

Конкуренти

В місті сферу швидкого та мобільного харчування займають піцерії та фаст-фуд. І лише одине ресторанне господарство надає послуги з організації харчування на робочих місцях – це ТОВ «Пузата Хата». Але стаціонарних закладів цього підприємства в місті не представлено.
Мета проекту – організація роботи закладу швидкого та мобільного харчування з доступними цінами, високою якістю та власним виробництвом напівфабрикатів та хлібобулочних виробів.

Переваги або дифференциатори

Попит забезпечать доступні ціни та висока якість продукції.

Цільове призначення інвестицій

Відкриття закладу громадського харчування

Пропозиція інвестору

В процесе переговоров

Команда або Керівництво

5,00
1
2
3
4
5
1 оцінка
Авторизація/Реєстрація
arrow_back
UA
more_horiz
close
visibility2645
star0
Додати в обране
Видалити з обраних
share
close
thumb_up0
Подобається
Не подобається
Ідея
Поточний стан
Ринок
Проблема або Можливість
Рішення (Продукт або Послуга)
Конкуренти
Переваги або дифференциатори
Фінанси
Інвестовано в минулих раундах, $
Бізнес-модель
Цільове призначення інвестицій
Пропозиція інвестору
Команда або Керівництво
Ментори-порадники
Лід-інвестор
Ризики
Проходження Інкубаційних/Акселераційних програм
Перемоги в Конкурсах і інші нагороди
Винахід/Патент
Відео про продукт
Презентація