Фото - ТМ OLIVE GUSTO
62047

ТМ OLIVE GUSTO

Власне виробництво жіночого одягу

Украина, Одесская область
Отрасль: Производство
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 19.05.2024
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Створення ЯКІСНОГО та СТИЛЬНОГО жіночого одягу, преміум сегменту, популяризація українських виробів в Україні та за кордоном. Також планується запуск, чоловічої та дитячої колекцій, що дасть змогу робити шопінг в наших магазинах усією сім'єю.

Текущее состояние

Маємо міні виробництво на 6-7 робочих місць, маємо зареєстровану ТМ, зроблений професійний сайт та соцмережі. Також маємо багато розробок моделей та колекцій, були продажі невеликі, але зараз поки що не працюємо.

Рынок

Легка промисловість була і продовжує існувати, та зростає кожного року. Одяг - це невід'ємна частина життя будь якої людини, не кажучи вже про поціновувачів моди, тому тут немає меж розвитку, кожен бренд може мати свою ідею і стратегію, і буде мати в цьому успіх, при належному плануванні. Наші клієнти, на сьогодні, це жінки 18-55 років, які обожнюють шопінг та мають відчуття смаку. Ми працюємо, поки що, лише в Україні, але звичайно, що маємо велике бажання та плани на розвиток та вихід на міжнародний ринок.

Проблема или Возможность

Наша головна мета - це популяризація українського якісного та стильного одягу. Ми створюємо колекції, лише з якісного матеріалу, тому наші речі, при належному догляді, слугують довго.

Решение (Продукт или Услуга)

Наші колекції створюються з уважність до деталей та згідно технологій виробництва одягу. Ми наразі відшиваємо лише жіночий одяг, але в майбутньому плануємо запуск чоловічого та дитячого одягу, це дасть можливість робити покупки разом усією сім'єю, а отже збільшить попит та об'єми продажів компанії.

Конкуренты

Конкуренти звичайно присутні, як і в будь якій сфері, але маючи цінність продукту та ідею, досягається успіх.

Преимущества или дифференциаторы

Наші моделі, це все розробки нашого дизайнера та конструктора при спільній роботі, звичайно, знайдуться ті, хто буде копіювати, але ніхто не зможе скопіювати оригінал та технологію шиття.

Финансы

Так як ми відшиваємо одяг люкс сегменту, ціни у нас вище середніх на ринку. І це пояснюється тим, що ми збільшуємо оплату праці працівникам, та збільшуємо контроль над якістю пошиття та виготовлення моделей, також ми використовуємо якісний матеріал, що значно вищу має ціну, ніж звичайний поліестер. На найближчі 5 років ми очікуємо 100% стабільні продажі кожного дня, ми очікуємо збільшити виробництво не менше ніж втричі, і звичайно наявність фізичних магазинів.

Бизнес-модель

Наразі канали продажів у нас є, але на скільки вони ефективні і приносять прибуток, ще не знаємо, так як розробку сайту закінчили місяць тому. Соцмережі теж маємо, інстаграм та фейсбук, при просуванні мали гарний результат, в майбутньому плануємо, почати запускати рекламу на сайт, через контекстну гугл рекламу, гугл шопінг, інстаграм рекламу, також через ютуб (але наразі вона не доступна). При належному виконання плану продажів, відкриваємо фізичний магазин, а отже це ще один канал продажу.

Целевое назначение инвестиций

Для покращення наявного виробництва та запуск деяких процесів щодо розвитку бренду.

Команда или Руководство

Риски

В, будь якому, випадку бізнес відбудеться, і ми будемо мати гарні результати, це все тільки питання часу. З інвестиціями це буде швидше, без повільніше.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility48
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация