Фото - Житомир Щодня
61943

Житомир Щодня

Незалежний інформаційний проєкт

Украина, Житомирская область
Отрасль: Информация и СМИ
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 02.05.2024
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Багатоформатний мультимедійний інформаційний проєкт Житомира

Текущее состояние

За показниками Google Analytics, без інвестицій у рекламу та таргетинг за останні 30 днів отримали понад 6 тисяч нових користувачів. При тому, що проєкт повноцінно існує близько 2 місяців.

Рынок

Аудиторія порталу є різноманітною за рахунок тематичних субдоменів, які будуть структуровано пов’язані із головним сайтом. Контент субдоменів частково дублюватиметься на «Житомир Щодня». Решта – на субдоменах безпосередньо.

Проблема или Возможность

Бракує техніки та інвестицій у рекламу Facebook та Google. Більшість планів, як то відео та аудіо, не можемо реалізувати тільки через це. Наразі команда підготувала та відправила кошти на грант. Однак медіа нове і хоч і має зареєстровану юриличну особу, ще не встигло отримати статус, потрібний для грантодавців.

Решение (Продукт или Услуга)

Проєкт реалізуємо своїми силами. Тому необхідні інвестиції в обладнання та таргетингову рекламу. Принципова позиція колективу: інвестовані кошти не використовуються на оплату праці журналістів. Виключно на модернізацію та розкрутку.

Конкуренты

На ринку Житомира та області відсутні сайти подібного формату. Хоча новинних сайтів не бракує, мультиформатних порталів практично немає. Втім, через мультиформатність порталу конкуренція теж може бути значно вищою. Зокрема, мова йде про основні 2 інформаційних сайти Житомира, які є конкурентами: «Житомир Інфо» та «Суспільне Житомир». Останнє є конкурентом лише у плані відеоконтенту.

Преимущества или дифференциаторы

Через мультиформатність своєрідну конкуренцію порталу гіпотетично можуть складати Youtube-канали. Перевага «Житомир Щодня» – всі формати на одному сайті. Відвідувач нашого сайту зможе отримати новини у зручному для нього форматі: текстовому або відео або аудіо.

Финансы

Наразі кошти отримуємо від реклами. При наявності технічного обладнання почнемо виробництво власного відео- та аудіоконтенту та отримуватимемо додатковий дохід у вигляді його монетизації. Зароблені кошти планується розподіляти на 2 рівномірні частини. Перша йтиме на утримання працівників, друга – вкладатиметься у розвиток медіа.

Бизнес-модель

Бізнес-моделі: рекламна, краудсорсингова та маркетплейс (у розробці).

Целевое назначение инвестиций

Технічне оснащення, реклама та таргетингова реклама.

Предложение инвестору

Оскільки маємо юридичну особу ТОВ «Житомир Щодня», можемо запропонувати два формати співпраці. Перший полягає у підписанні інвестиційної угоди із отриманням дивідендів після завершення її дії. Другий – безпосередньо включення до складу засновників та участь у процесі. Так само з отриманням дивідендів. Однак другий варіант передбачатиме не одноразові дивіденди, а постійні від фінансової діяльності. Тим більше, що коди зовнішньоекономічної діяльності Товариства не вичерпуються інформаційною діяльністю.

Команда или Руководство

Риски

Ризики мінімальні. Адже концепцією передбачено різні джерела доходів, монетизацію. Крім того, у рамках однойменної з сайтом юридичної особи існуватиме щонайменше 3 ресурси, які розраховані на «підстраховку» бізнесу. Це бізнес-портал «Бізнес Житомира», на якому вже розміщуються суто рекламні матеріали та маркетплейс, який перебуває у розробці та буде паралельним джерелом доходу.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility34
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Фотографии
Видео о продукте
Презентация