Фото - RealFood
61379

RealFood

Виробництво сухої їжі над швидкого приготування

Украина, город Киев
Отрасль: Общественное питание, Пищевая промышленность, Производство
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 23.01.2024
На страницу владельца
1
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Виробництво сухої їжі над швидкого приготування з зернових та бобових з мясом, рибою, овочами, фруктами, ягодами.
Їжа легкозасвоювана та має пролонговану дію.
Для приготування не потрібно використовувати окріп.

Текущее состояние

Готовий прототип

Рынок

- Спортсмени - Отримають клітинну енергію пролонгованої дії. Це дасть змогу довше бути активним.
- Мандрівники - Отримають клітинну енергію пролонгованої дії.
- Це дозволить не витрачати час на приготування їжі, та дасть змогу довше бути активним.
- МЧС - Матимуть змогу задовільнити енергетичні потреби власного організму корисною їжею за будь яких обставин. Та допомогти в цьому усім нужденним.
- Спец призначенці - Матимуть змогу зменшити вагу вантажу за рахунок зменшення ваги обов’язкового до транспортування харчування та отримають високоенергетичну їжу пролонгованої дії.
- «Червоний хрест» - Матимуть змогу допомогти нужденним з харчуванням за будь яких обставин.
- Студенти - Отримають швидку, здорову їжу пролонгованої дії за помірні кошти.
- Робітники та активні ділові люди - Отримають швидку, здорову їжу пролонгованої дії за помірні кошти, та за мінімум часу
- Особи з особливими потребами у харчуванні - Отримають легкозасвоювану їжу пролонгованої дії, котра активно сприяє відновленню мікрофлори, нормалізації травлення й нормалізації роботи органів внутрішньої секреції.
- Домогосподарства Отримають можливість, навіть при нерегулярному вживанні, нормалізувати роботу органів травлення в родині.
Урізноманітнять меню.
Позбавляться конфліктів пов’язаних з відсутністю готової їжі в дома.
Ранішній сніданок перетвориться в смачну забавку).
Немає часу для кохання?
- кохайтеся чорноброві, та не з москалями!
RealFood – не готуй
- Заклади харчування Приготувавши один базовий суп без круп та завдяки додаванню різноманітних напівфабрикатів RealFood - досягнуть смакового різноманіття.
- Заклади вуличного харчування Додадуть до асортименту послуг з харчування.
- Виробники «здорової їжі» Можливе використання напівфабрикатів RealFood для виготовлення такої продукції як енергетичні злакові батончики.

Проблема или Возможность

- Насичення їжею з користю для організму без витрати часу.
- Забезпечення корисною їжею в скрутних обставинах.
- Покращення якості та урізноманітнення харчування у побуті.
- Покращення якості та урізноманітнення харчування вегетаріанців.
- Відновлення та нормалізацію роботи ЖКТ.

Решение (Продукт или Услуга)

Виробництво сухої їжі над швидкого приготування з зернових та бобових з мясом, рибою, овочами, фруктами, ягодами.
Їжа легкозасвоювана та має пролонговану дію.
Для приготування не потрібно використовувати окріп.

Конкуренты

Від МІВІНИ та РОЛТОНА до домогосподарок

Преимущества или дифференциаторы

Холістичність.
Нормалізація травлення.
Природній смак.

У виробництві використовуються виключно: цілісне м’ясо та цільні зернові. Не використовуються висівки та будь яке борошно у тому числі м'ясо-кісткове.
Сушка гранульованого корму відбувається при температурі не вище 60 градусів на протязі 3-4 діб. Не гранульований сохне сам на протязі доби-півтори.
В процесі виробництва сировина (мясо та зернові) проходить декілька етапів при яких відбувається змішування під короткостроковим впливом тиску до майже клітинного суміщення компонентів. Часткова диструктуризація вуглеводів до декстринів. Желатинізація вуглеводу й часткове розщеплення його до моноцукрів що покращує смак, полегшує переробку шлунково-кишковою мікрофлорою за рахунок підвищення ферментативній атакованості вуглеводу.
З білками відбувається денатурація - підвищення перетравлюваності білка. Відбувається зміна вторинної, третинної і четвертинної структур білкової макромолекули. Первинна структура, а, отже, і хімічний (амінокислотний) склад білка не змінюється та при цьому він перетравлюється значно повніше і легше.
Завдяки присутності в достатній кількості природній клітковини, травлення проходить неквапливо та дуже ретельно з вилученням максимальної користі з білкових та вуглеводних складових. При цьому відбувається нормалізація роботи ЖКТ, розвантажуються органи внутрішньої секреції. Печінка та нирки значно менше працюють над виведенням шкідливих елементів та концентруються на синтезі необхідних речовин.

Финансы

Виробництво
Продаж

Бизнес-модель

В2В та В2С

Целевое назначение инвестиций

Придбання та монтаж обладнання. Ремонт приміщення. Дозвільна документація. Закупівля сировини. Реклама. Оренда Заробітна плата. Логістика.

Предложение инвестору

По домовленості

Команда или Руководство

Риски

Неефективна рекламна компанія.
Недостатнє фінансування.
Відсутність профільних спеціалістів в команді.

Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ

Ні

Победы в Конкурсах и другие награды

AgriFood
Приз глядацьких симпатій.

Видео о продукте

5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility113
star1
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up1
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация