Виробництво сухої їжі над швидкого приготування з зернових та бобових з мясом, рибою, овочами, фруктами, ягодами.
Їжа легкозасвоювана та має пролонговану дію.
Для приготування не потрібно використовувати окріп.
Текущее состояние
Готовий прототип
Рынок
- Спортсмени - Отримають клітинну енергію пролонгованої дії. Це дасть змогу довше бути активним.
- Мандрівники - Отримають клітинну енергію пролонгованої дії.
- Це дозволить не витрачати час на приготування їжі, та дасть змогу довше бути активним.
- МЧС - Матимуть змогу задовільнити енергетичні потреби власного організму корисною їжею за будь яких обставин. Та допомогти в цьому усім нужденним.
- Спец призначенці - Матимуть змогу зменшити вагу вантажу за рахунок зменшення ваги обов’язкового до транспортування харчування та отримають високоенергетичну їжу пролонгованої дії.
- «Червоний хрест» - Матимуть змогу допомогти нужденним з харчуванням за будь яких обставин.
- Студенти - Отримають швидку, здорову їжу пролонгованої дії за помірні кошти.
- Робітники та активні ділові люди - Отримають швидку, здорову їжу пролонгованої дії за помірні кошти, та за мінімум часу
- Особи з особливими потребами у харчуванні - Отримають легкозасвоювану їжу пролонгованої дії, котра активно сприяє відновленню мікрофлори, нормалізації травлення й нормалізації роботи органів внутрішньої секреції.
- Домогосподарства Отримають можливість, навіть при нерегулярному вживанні, нормалізувати роботу органів травлення в родині.
Урізноманітнять меню.
Позбавляться конфліктів пов’язаних з відсутністю готової їжі в дома.
Ранішній сніданок перетвориться в смачну забавку).
Немає часу для кохання?
- кохайтеся чорноброві, та не з москалями!
RealFood – не готуй
- Заклади харчування Приготувавши один базовий суп без круп та завдяки додаванню різноманітних напівфабрикатів RealFood - досягнуть смакового різноманіття.
- Заклади вуличного харчування Додадуть до асортименту послуг з харчування.
- Виробники «здорової їжі» Можливе використання напівфабрикатів RealFood для виготовлення такої продукції як енергетичні злакові батончики.
Проблема или Возможность
- Насичення їжею з користю для організму без витрати часу.
- Забезпечення корисною їжею в скрутних обставинах.
- Покращення якості та урізноманітнення харчування у побуті.
- Покращення якості та урізноманітнення харчування вегетаріанців.
- Відновлення та нормалізацію роботи ЖКТ.
Решение (Продукт или Услуга)
Виробництво сухої їжі над швидкого приготування з зернових та бобових з мясом, рибою, овочами, фруктами, ягодами.
Їжа легкозасвоювана та має пролонговану дію.
Для приготування не потрібно використовувати окріп.
У виробництві використовуються виключно: цілісне м’ясо та цільні зернові. Не використовуються висівки та будь яке борошно у тому числі м'ясо-кісткове.
Сушка гранульованого корму відбувається при температурі не вище 60 градусів на протязі 3-4 діб. Не гранульований сохне сам на протязі доби-півтори.
В процесі виробництва сировина (мясо та зернові) проходить декілька етапів при яких відбувається змішування під короткостроковим впливом тиску до майже клітинного суміщення компонентів. Часткова диструктуризація вуглеводів до декстринів. Желатинізація вуглеводу й часткове розщеплення його до моноцукрів що покращує смак, полегшує переробку шлунково-кишковою мікрофлорою за рахунок підвищення ферментативній атакованості вуглеводу.
З білками відбувається денатурація - підвищення перетравлюваності білка. Відбувається зміна вторинної, третинної і четвертинної структур білкової макромолекули. Первинна структура, а, отже, і хімічний (амінокислотний) склад білка не змінюється та при цьому він перетравлюється значно повніше і легше.
Завдяки присутності в достатній кількості природній клітковини, травлення проходить неквапливо та дуже ретельно з вилученням максимальної користі з білкових та вуглеводних складових. При цьому відбувається нормалізація роботи ЖКТ, розвантажуються органи внутрішньої секреції. Печінка та нирки значно менше працюють над виведенням шкідливих елементів та концентруються на синтезі необхідних речовин.