Фото - Фермерське господарство
61187

Фермерське господарство "АГРО-МАЙСТЕР" (ТМ ПАН ЧАСНИК)

Переробка часнику на напівфабрикати і продукти

Украина, Винницкая область
Отрасль: Пищевая промышленность
Стадия проекта: Действующий бизнес

Дата последнего изменения: 28.12.2023
На страницу владельца
5
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

Харчова промисловість потребує часнику в якості інгредієнта і спеції. Наш завод забезпечує потреби мясопереробних, хлібо-булочних, консервних, і не тільки, заводів в якісній сировині. Часник - овоч, який потребує спеціальної обробки. Він калібрується, чиститься від лушпиння, миється, дезинфікується, дробиться, змішується з інгредієнтами, фасується за вагою на вимогу клієнта і доставляється споживачу. Наш завод - перший в Україні, який поставив переробку часнику на промислову основу.

Текущее состояние

Фермерське господарство "АГРО-МАЙСТЕР" - підприємство, яке в рівній мірі об'єднує дві мети: досягнення максимального прибутку і соціальний розвиток українського села. Для цього власник підприємства організував вирощування і одночасно перероблення на готовий продукт овочів. Основним з яких є часник. Часник вирощується на землях фермерського господарства. Частина урожаю поступає у власний переробний цех для подальшої переробки на напівфабрикати і готову продукцію, а частина у вигляді насіння продається навколишнім селянським домогосподарствам. В подальшому підприємство викуповує у селян їхній урожай часнику. Таким чином ФГ фінансує вирощування вітчизняного часнику українськими селянами, створює джерело основного і додаткового доходу для навколишнього самозайнятого населення.
Досвід ФГ у вирощуванні часнику становить 8 років, а перероблення часнику в готову продукцію 3 роки.
ФГ пропонує на ринок такі види готової продукції: Чищений часник зубчиками, Часникове пюре, Часникову пасту, Маринований часник зубчиками в скляних баночках. Основні клієнти: мясопереробні підприємства, пекарні, виробники соусів, консервні заводи, хорика тощо. Конкурентів в Україні ми не маємо. Наш цех є першим в Україні підприємством, яке здатне переробляти часник в кількостях більших ніж 500 кг щодень.
Наш товар ми реалізовуємо відомим підприємствам. Нашими клієнтами є: Салтовський мясокомбінат, Київський мясокомбінат, Миколаївський хлібзавод "Румяний хліб", Могилів-Подільський консервний завод, Ніжинський консервний завод, Білоцерківський консервний завод, ТОВ ВКП БІОФУД, ТОВ "Ферментовані овочі" та інші.

Рынок

Наразі загальний обсяг готової продукції, які реалізує ФГ - 4-6 тон щомісяця. Загальний ринок збуту чищеного часнику та часникового пюре в Україні ми оцінюємо в 1000 тон в місяць. Головним конкурентом є китайський сушений часниковий порошок. Основною конкурентною перевагою китайського продукту є його ціна і розвинута система продаж. На противагу китайському сушеному часниковому порошку ми протиставляємо високу якість, доступність і зручність доставки для споживача.

Проблема или Возможность

Чимало підприємств потребують свіжого часнику як інгредієнта для власних виробів. Однак, чищення свіжого часнику досить складний і "неприємний" процес, оскільки часник виділяє специфічний різкий "часниковий" запах. Цей запах в'їдається у все навколо. Тому чищення часнику краще здійснювати не на базовому підприємстві, а десь у спеціальному місці.

Решение (Продукт или Услуга)

Ми беремо на себе всю чорнову, "брудну" роботу із очищення і фасування часнику. Ми пропонуємо харчовим підприємствам чищені зубчики часнику (охолоджені чи заморожені), дроблений часник із сіллю (часникове пюре або паста). Для хоріки ми фасуємо пюре в 1 кг відерця, для В2В 20 кг відра. Для рітейлу ми виготовляємо часникову пасту у скляних баночках по 135 г., мариновані зубчики часнику в скляних баночках по 100 г продукту.

Конкуренты

Основним конкурентом наших продуктів є китайський сушений часник (пластівці і порошок). В Україні аналоги нашого виробництва відсутні.

Преимущества или дифференциаторы

Перевага наших продуктів у тому, що ми пропонуємо напівфабрикати із свіжого часника. Ми мобільні. Швидко виконуємо замовлення. Наша продукція якісніша і щоб купувати наш продукт не потрібна валюта.

Целевое назначение инвестиций

Інвестиції будуть використані для масштабування і розвитку бізнес проекту в тому числі для закупівлі сировини і додаткового обладнання.

Предложение инвестору

Ми пропонуємо інвестору на вибір: Здійснити вкладення задля отримання гарантованого фіксованого доходу (розмір % прибутку обговорюється) або дольову участь у бізнес проекті.

Команда или Руководство

Изобретение/Патент

Ми розробили і зареєстрували власну Торгівельну марку. Ми маємо власні ТУ.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility166
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация