Фото - TridentEstate
60809

TridentEstate

TridentEstate – продаж нерухомості в Україні нерезидентам

Украина, город Киев
Отрасль: Консалтинг, Недвижимость, Финансовые услуги
Стадия проекта: Готов прототип или продукт

Дата последнего изменения: 28.09.2023
На страницу владельца
0
equalizer из 2000
help
Рассчитывается по оценкам и заполненности проекта (подробнее о рейтингах)
Моя оценка
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Средняя оценка:
 

Идея

TridentEstate – надійний партнер у сфері інвестицій у нерухомість України. Проект та команда TridentEstate створені щоб відкрити світові чудові можливості, пов'язані з українською нерухомістю. Україна – країни вільних, талановитих та красивих людей, багата своєю культурою, історією та кухнею.

Текущее состояние

Проєкт TridentEstate знаходиться на старті свого розвитку і ще не має прибутку та оборотних активів. Проєкт має нематеріальні активи у вигляді доменного імені, сайту та презентаційних матерілів.

Рынок

Ринко є глобальний ринок, проєкт доступни на 6 мовах:

англійська,
китайська,
іспанська,
німецька,
французька,
українська.

Клієнтів проєкту можна умовно віднести до 4 удиторій:

(1) Молоді інвестори. Вони тестують різні канали інвестицій, приходять з мінімальним вкладом на мінімальний період часу.
(2) Інвестори з досвідом. Вони вже мають не один успішний канал інвестицій і розуміть що це надовго (long-інвестори), приходять на відчутний відрізок часу.
(3) Люди світу. Вони шукають привабливі юрисдикції та преференції, наприклад, нові можливості для себе при вступі України в ЕС.
(4) Експати. Вони збираються переїздити або раз в рік відпочивати в Україні, живучи тут від місяця і насолоджуючись нашою культурою.

Проблема или Возможность

Можливості проєкту дуже просто проглядаються після закінчення війни і початку того про що ми всі мріємо, відбудови і відновлення України, а разом з тим, притоку закордонних інвестицій у всі сфери нашої економіки.

Решение (Продукт или Услуга)

Trident Estate пропонує рішення для нерезидентів України яким цікавий заробіток на нерухомості України. В першу чергу пропонується нова нерухомість.

Конкуренты

Конкурентами на ринку є всі внутрішні агенції нерухомості, прямих схожих на глобальному ринку не існує, є нішеві, схожі з державною підтримкою, але вони більше не для приватних інвестицій, а для корпоративних, або середніх та значних і промислові та видобуні галузі України.

Альтернатив на глобальному ринку дуже багато, кожна країна залюбки пропонує інвестувати в неї, крім того уже не перший рік в США існують токінізовані фонд нерухомості.

Преимущества или дифференциаторы

Головною перевагою проєкту виступає сама Україна, яка медійно і за рахунок наших громадян згадується кожного дня в посвякденному житті найрозвинутіших країн світу.

Финансы

Детальний бюджет проєкту існує по запиту.
Структура доходів і витрат ідентична агенціям нерухомості.
Доході комісійні. Витрита на агентів і рекламу.

Бизнес-модель

На початкових стадіях TridentEstate - агенція нерухомості для нерезидентів України. Далі можливий повний пакет послуг по керуванню активами та на кінцефому етапі TridentEstate може бути першим токінізованим фондом української нерухомості.

Целевое назначение инвестиций

Перш за все потрібна участь партнера у проєкті фізично.

Призначення інвестицій на налагодження партнерських відносин з забудовниками, пошук та найм агентів та рекламу (лідогенерацію).

Предложение инвестору

Мене звати Дмитро, я професійний маркетолог зі стажем роботи більше 9 років. Я презентує цей проєкт TridentEstate і шукаю партнера (-ів) для прямого операційно залучення в проект, того (тих) хто розділить ідею і філософію проекту TridentEstate разом зі мною.

Команда или Руководство

Риски

Ризики тісно пов'язані з часом продовження війни в Україні. Навряд іноземці будуть активно інвестувати в українську нерухомість в той час коли вся країна знаходить у військовому стані.

Решення по запуску проєкту було прийняте на тепер, тому що існує підготовчий та маркетингові етапи яки краще пройти коли проект ще не працює.
5,00
1
2
3
4
5
1 оценка
Авторизация/Регистрация
arrow_back
RU
more_horiz
close
visibility143
star0
Добавить в избранное
Удалить из избранных
share
close
thumb_up0
Нравится
Не нравится
Идея
Текущее состояние
Рынок
Проблема или Возможность
Решение (Продукт или Услуга)
Конкуренты
Преимущества или дифференциаторы
Финансы
Инвестировано в прошлых раундах, $
Бизнес-модель
Целевое назначение инвестиций
Предложение инвестору
Команда или Руководство
Менторы-советчики
Лид-инвестор
Риски
Прохождение Инкубационных/Акселерационных программ
Победы в Конкурсах и другие награды
Изобретение/Патент
Видео о продукте
Презентация