Забезпечити фаст- фуди огірками маринованими та огірковим релішем допоможе відкриття виробництва цього продукту у центральній частині нашої держави де використовуються вирощування огірків у теплицях.
Багато компаній (Макдональдс, ОККО, WOG. KFS то що), які використовують огірки у своїх блюдах вимушені закупати товар за кордоном.
Текущее состояние
Це ідея, яка з'явилася багато років тому. Раніше на ринку з цією продукцією виступаві тільки "Чумак". Альтернативних виробників в Україні має і досі. Компанія Макдональдс Україна, яка закупувувала цей продукт для своїх блюд на підприємстві "Чумак", в обсязі 750 000 кг на рік, зараз закуповує його за кордоном. Але я впевнена, якщо були б українські виробники, вони купували в Україні.
Рынок
Виробництво огірків маринованих націлене на фаст-фуд, заклади швидкого харчування, бістро та АЗС. Такі як: Макдональдс, ОККО, WOG. KFS то що
Проблема или Возможность
Виробництво огірків маринованих націлене на фаст-фуд, заклади швидкого харчування, бістро та АЗС. Такі як: Макдональдс, ОККО, WOG. KFS то що
Огірки слугують доповненням до основної страви або неодмінною складовою гамбургерів, бургерів, шаурми, де яких видів піци, салатів, тощо.
Виробництво буде маловідходне за рахунок того, що не кондиційний (відбракований на лінії виробництва) огірок можна переробити на огірковий реліш, який теж у свою чергу після додавання інгредієнтів і перемішування огіркової маси, використовують як соус, чи однією із складових частин соусу (наприклад Тартар).
Для виробництва таким способом збереження овочів не потрібно споживання газу. Потрібні якісна вода та електроенергія.
Проблеми:
Зростання ціни на сировину, матеріали, паливо, матеріальне забезпечення виробництва, заробітна плата співробітників
Виробництво треба влаштувати, як найбільш механізоване це допоможе скоротити витрати на виробничий персонал.
Обладнання для виробництва солінь коштує дорого. Овочі необхідно відсортувати, відкалібрувати, вимити, витримати всі технології приготування, нарізати, якісно зафасувати. Одним із важливих аспектів є безпека продукту та його якість, яка повинна бути сертифікована за стандартами ДСТУ ISO 22 000:2019
Решение (Продукт или Услуга)
Договірна ціна на огірок свіжий буде коливатися у впродовж року, треба домовитися про стабільну ціну на сировину з фермерськими хазяйствами на весь рік. Можна запровадити бонусування за показниками якості сировини. Наприклад - чим менше браку, тим більша ціна, то що.
При підтримці мого проекту ви зможете повернути вкладені гроші з процентами (20%) вже за 4-5 років, і заробити 8 млн грн.
При найгіршому сценарію гарантовано отримаєте свої гроші.
Конкуренты
Ті фірми які представлені на ринку переробки овочів (Ніжинський консервний завод, "Верес", Бондюєль то що) не будуть складати конкуренцію, бо це зовсім інший продукт.
Преимущества или дифференциаторы
На ринку існують виробництва маринадів та консервацій овочів, які мають сезонний характер. Виробник закладає продукцію у літній сезон, а на протязі року етикетує та реалізовує свою продукцію, за рахунок застосування у виробництві режимів пастеризації та стерилізації і великих строків придатності таких продуктів. Фасування таких продуктів це скло, п\е відро, п\е пакет.
Збереження овочів ферментативним способом, відкриває нові можливості для розвитку цього сегменту на ринку України. Продукт має інші смакові, органолептичні властивості.
Цей спосіб збереження та переробки овочів дозволяє запустити виробництво та займатися переробкою овочів цілий рік.
Финансы
Витрати на виробництво готового продукту
Огірки мариновані різані (готовий продукт) собівартість 1 кг становить 85,4 грн. Продаж 1 кг 112,0 грн
При підтримці мого проекту ви зможете повернути вкладені гроші з процентами (20%) вже за 4-5 років, і заробити 8 млн грн.
При найгіршому сценарію гарантовано отримаєте свої гроші.
Зростання ціни на сировину, матеріали, паливо, матеріальне забезпечення виробництва, заробітна плата співробітників
Обладнання для виробництва солінь коштує дорого
Підприємство повинно відповідати вимогам європейських стандартів для харчової промисловості.